What would you like to book?

85 kliniken fokusområde är inom estetisk hår och hudvård. Vår personal är certifierade med över hundratals behandlingar bakom sig. Vi utför individuellt anpassade behandlingar med konstnärlig utformning för ett naturligt slutresultat. Vi använder en kombination av klinisk erfarenhet, rätt utrustning samt individuell anpassning, vilka är en förutsättning för att åstadkomma de bästa behandlingsresultaten.

Vi använder marknadens senaste, mest säkra och effektivaste utrustning ifrån Astomed som är en av Skandinaviens största leverantörer som dessutom är en flerfaldig prisvinnare.

Vi finns i Göteborg och du är alltid välkommen att ta en fika med oss, där vi även kommer att svara på dina frågor och funderingar.


Klarna
Offers online payment with Klarna
Unfortunately we do not have any bookable times online right now, but please contact us to make a reservation.

85kliniken

Välkommen till 85kliniken!

Skönhet kommer inifrån men du kan göra ditt bästa för att framhäva den !
Hos 85kliniken i Göteborg är vårt mål att ge dig bästa möjliga vård i From av omtanke, trygghet och tillgänglighet i samband med din skönhetsoperation!

En modern vårdklinik som erbjuder hög kvalitet på vår service med kompetent personal som är utbildade och har lång erfarenhet inom branchen.
Hos oss är kunden i fokus och allt arbete som utförs är i samma riktning som kundens önskemål.

Vi använder oss av de senaste metoderna och behandlingarna som uppfyller internationell standard.

Show contact information
Website
Opening hours Måndag-fredag 9:00-20:00
Lör-Sön 11:00 - 17:00
Address
Ekonomivägen 4
436 33 Askim
göteborg
Open in Google Maps 🗗