What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Massage

Kraftfullare massage för att behandla spänningar och besvär.
Kraftfullare massage för att behandla spänningar och besvär.
Kraftfullare massage för att behandla spänningar och besvär.

Fysioterapi/Sjukgymnastik

Vid första tillfället får du först berätta om ditt/dina besvär, vi går också igenom andra parametrar såsom kost, träning, sömn, stress etc. Jag vill få reda på helheten då det många gånger finns andra orsaker till en skada/sjukdom än bara det mest uppenbara. Vi försöker också ta reda på vilken målsättning du har då det är viktigt att ha något att sträva mot.
Jag gör sedan en kroppslig undersökning där jag letar fysiska orsaker och samband till dina besvär. Jag mäter ledrörlighet, muskelfunktion, tittar på hållning mm.
Efter undersökningen lägger vi upp en rehabiliteringsplan och behandlingsplan, vi hittar en väg som fungerar för just dig för att du ska nå ditt mål.
För mig är det viktigt att du som patient känner att du blir sedd och lyssnad på och att du känner dig förstådd. Jag lägger stor vikt vid att försöka förstå helheten och att sätta mig in i just din situation.
I priset ingår en telefonkonsultation där vi stämmer av hur det går med rehbailiteringen, om något behöver justeras i programmet eller liknande.
Vi pratar om dina önskemål och din målsättning. Vi pratar om hur en träningsplan skulle kunna se ut för dig samt vilken roll du vill att jag ska ha i processen. Den här första konsultationen brukar vara bra för både dig som kund och mig som terapeut då vi lär känna varandra, du får också en chans att känna in om du det här är något du vill satsa på.
Vi utgår ifrån den första konsultationen och fördjupar oss mer i dina önskemål och din målsättning.
Jag gör sedan en kroppslig undersökning där jag tittar på hållning, rörlighet, styrka mm. Utifrån det lägger jag sedan upp en träningsplan för dig.
Det ingår en telefonkonsultation där vi stämmer av hur det går med träningen, om något behöver justeras i upplägget eller liknande.
Vi utvärderar hur rehabiliteringen har gått sedan sist och anpassar och justerar programmet utefter det. Jag gör en enklare kroppslig undersökning för att leta efter eventuella förändringar jämfört med första besöket. Eventuellt finns också behov av någon form av behandling i form av t ex massage eller ledmobilisering.

Träning

Konsultation görs på mottagningen på Platensgatan 3.

Den personliga träningen utförs i första hand i Studio Fitness lokaler på S:t Larsgatan.
Tidsbokning av PT-passen sker enligt överenskommelse per mail eller telefon. Tider för träning är framförallt må-fre mellan 8.15-16.00.

Kostrådgivning

För dig som vill ha kontinuerliga men kortare uppföljningar under längre tid erbjuder vi ett åtta veckors kostprogram. Första gången träffas vi fysiskt eller via videosamtal och inför det har du fyllt i en kost- och aktivitetsdagbok. Tillsammans lägger vi upp en handlingsplan som du följer. Minst en gång i veckan har vi kontakt via telefon eller mail, då du får feedback, stöd och tips på hur du ska tänka kommande vecka.
Genom tre fysiska träffar under fem veckor får du ett bollplank och personligt stöd i ditt arbete med att nå dina mål. Utifrån kost- och aktivitetsdagbok och andra förutsättningar får du en handlingsplan som vi tillsammans följer upp.
Inför besöket har du fyllt i en kost- och aktivitetsdagbok under minst tre dagar. Vi går igenom den och diskuterar förbättringsåtgärder utifrån dina mål och förutsättningar. Du får en handlingsplan att följa på egen hand. Känner du senare att det behövs så är du självklart välkommen att boka en ny kostrådgivning för uppföljning och ny plan framåt.
Diskutera vad du behöver hjälp med och vilket upplägg som passar dig bäst.

Aktiv Friskcenter

Aktiv Friskcenter i centrala Linköping hjälper dig med både träning och avslappning. För att ditt friskvårdsarbete ska bli så enkelt och roligt som möjligt är personlighet och flexibilitet viktiga ledord för oss. Varje kund behandlas efter sina individuella förutsättningar och behov, med ett stort mått lyhördhet och närvaro. Med rekommendationer inom kost och näring, personlig träning i en träningsmetod som du väljer, och ett massageutbud som sträcker sig från behandlande till avstressande, kan de flesta önskemål matchas.

Show contact information
Website
Address
Platensgatan 3
582 20 Linköping
Innerstaden
Open in Google Maps 🗗