What would you like to book?

Varmt välkommen till Alight i Skellefteå!  Här kan du boka individuella healingsessioner och vägledning. Healing är en väg till hälsa som kompletterar annan behandling, på samma sätt som yoga och massage. Det är också en väg som underlättar förändringar av våra tanke- och beteendemönster som därmed leder till högre medvetenhet och sinnesfrid. Schamansk healing och vägledning bygger på tekniker från querofolket i Peru som praktiserats under hundratals år.

* * * Sommarerbjudande maj-augusti en session 595 kr ( ord. 750 kr) * * * 

Flera sammanhängande sessioner rekommenderas varmt eftersom vi kan arbeta djupare, du får uppgifter att göra mellan sessionerna som vi följer upp och du får därmed ett mer varaktigt resultat. Boka den första sessionen och meddela att du vill göra ett av följande alternativ. Vi planerar för kommande sessioner vid första mötet. Från september får du rabatt utifrån ordinarie priser

De Tre Världarna: tre sessioner med fokus på dåtid, nutid och framtid. 

De Fyra Riktningarna: fyra sessioner med fokus på de fyra riktningarna i Medicinhjulet, de fyra årstiderna och de fyra elementen.

De Sju Färgerna - regnbågsbron: sju sessioner med fokus på vart och ett av de sju chakrana. En djupt personlig resa. 

Mer att läsa om sessionerna finns på hemsidan www.alight.me. Du kan också boka ett Kostnadsfritt 30 min samtal där vi tar reda på om den schamanska vägen passar för Dig just nu och du får svar på frågor om sessionerna. 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Tjänster på distans och telefon

Ett första samtal där vi tar reda på om den schamanska vägen passar dig just nu. Du får en möjlighet att ställa frågor om schamanska sessioner och om utbildningarna jag erbjuder.
Jag ringer upp dig på bokad tid.
Ett vägledande samtal och/eller en schamansk healing på distans. Du är hemma i lugn och ro och vi har kontakt via telefon. Jag ringer upp dig på bokad tid.

Tjänster i lokalen på Varvsgatan 9, Skellefteå

Vi träffas i lokalen på Varvsgatan i Skellefteå!

Schamansk healing arbetar i kroppens ljusenergifält så att ett friare flöde av livsenergi leder till helande av kropp och själ. Den djupa avslappningen vid en healingsession gör att du kommer i kontakt med dig själv, med din själ igen, och kan ge dig ett vidare perspektiv på din livssituation!
En healingsession kan vara till stor hjälp när du känner att du vill komma vidare i livet, eller känner dig trött och utan glädje utan en påtaglig orsak.

Utbildningar

Kurshelg i shamanism 3-5 augusti 2018
Varvsgatan 9, Skellefteå
Fredag: 18-21
Lördag: 9-17
Söndag: 9-16

Varmt välkommen till en helg där du får kliva in i en kärleksfull cirkel och ta del av kunskap från världens ursprungsbefolkningar! Inga förkunskaper behövs!

Munay-Ki härstammar från ett ord på quechua som betyder ”Jag älskar dig” och ”var som du är”.

Munay-Ki består av nio initieringsriter, ceremonier, som uppgraderar vår ljuskropp, som förankrar förändringar och ny kunskap och påskyndar helande och utveckling på livets alla plan.

Mer information om kursen finns på hemsidan. Har du frågor är du välkommen att boka ett kostnadsfritt samtal!

ALIGHT i Skellefteå

Healing har praktiserats av världens ursprungsbefolkningar i hundratals år. Här i väst är healing en förebyggande och kompletterande metod på samma sätt som massage och yoga.

Alight erbjuder individuell vägledning, healing och utbildning. Visionen är att dela schamansk visdom och de kraftfulla helandetekniker som världens ursprungsbefolkningar praktiserat i alla tider!

Alight startades 2011 av Anna Larsson. Alight finns i samma lokal som TCM i Skellefteå på Varvsgatan 9, källarplan.

Alight håller också utbildningar i schamanska tekniker och erbjuder sessioner för grupper. Mer information finns på hemsidan www.alight.me

Phone 070-2764771
Website
Email
Opening hours Öppet på Varvsgatan lördagar och måndagar enligt överenskommelse.

Övriga dagar på distans och telefon.

Endast tidsbokning.


Address
Varvsgatan 9
931 34 Skellefteå