What would you like to book?

Den 26 april är sista dagen jag tar emot kunder, efter det slutar jag och företaget avvecklas.

Om du har ett friskvårdsbidrag/massagekort/presentkort som ska utnyttjas innan dess och inte hittar någon tid, ring mig så ordnar jag en åt dig. 


Välkommen att boka tid :)
Klarna
Offers online payment with Klarna

Får endast bokas av de med innestående friskvårdsbidrag/massagekort/presentort

Får endast bokas av dig med innestående friskvårdsbidrag/ massagekort/presentkort hos mig.
Får endast bokas av dig med innestående friskvårdsbidrag/massagekort/presentkort hos mig
Får endast bokas av dig med innestående friskvårdsbidrag/massagekort/presentkort hos mig
Får endast bokas av dig med innestående friskvårdsbidrag/massagekort/presentkort hos mig

Massage

Det här är en mjuk och avkopplande halvkroppsmassage som du får sätta ihop efter dina önskemål. Under behandlingen ligger du på en varm värmedyna. Efter behandlingen får du en kopp varmt kokat vatten eller te efter önskemål för att behålla den varma känslan.
En helkroppsmassage där du får koppla av liggandes på en varm värmedyna och bres om med filt för att behålla värmen efteråt.
Den här massagen är mjuk och avkopplande. Efter behandlingen bjuds du på ett glas kokat varmt vatten eller te efter önskemål.
En mer behandlande och djupare massage som passar dig som har ett specifikt problem. Det vill säga om du har ont i muskulaturen i bland annat armar, huvudet, någon del av rygg eller axlar och ben. Eller som vill ha en kortare genomgång av kroppen.
Min standardbehandling som de flesta väljer. Det här är en mer behandlande och djupare massage. Passar perfekt för dig som har stelhet i muskulaturen som kräver en längre behandling.
En mer behandlande och djupare halvkroppsmassage som du får sätta ihop efter dina önskemål. Den passar dig speciellt som är väldigt stel eller har mycket besvär i olika delar av muskulaturen.

Astrids Massage & Hälsovägledning

Hit kommer du om du önskar att få koppla av en stund och ge dig tid för bara just dig. Hos mig är det din stund från det att du kliver in genom dörren. Här erbjuds du massage och hälsorådgivning som alltid utgår från där du står just idag till dit du vill komma.
Välkommen in!

Phone 073-0464135
Website
Email
Opening hours Öppet efter tidsbokning
Address
Lulevägen 24A
961 42 Boden