What would you like to book?

Välkommen till Atmajala Cafe-Yoga-SUP Norrtälje, din mötesplats i Roslagen.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Yoga

SUP Yoga
Yoga på SUP bräda. Vi startar med att intro om brädan, teknik och säkerhet, därefter följer påstigning och uppvärmning genom att vi paddlar upp genom ån. Väl ute på sjön Lommaren eller inne i ån följer en yogasekvens anpassad för vattnet, flytandes med brädorna på näckrosbladen. Vi yogar i små grupper om max 8 deltagare, en oförglömlig yoga/naturupplevelse som bara måste upplevas!

SUP (Stand up paddle)

SUP paddling i grupp där fokus är på att paddla och på sikt få upp lite fart, vi övar balans och får gratis core-träning å köpet! Vi går igenom lite teknik och fokuserar helt enkel på att paddla fram och tillbaka till sjön genom ån. En aktivitet som stimulerar både kropp och sinne!

Atmajala Café-Yoga-SUP Norrtälje

Vår historia

Atmajala Cafe-Yoga-SUP
Platsen vi längtade till och skapar varje dag. Vi är en mötesplats. En plats att möta dig själv eller andra på.

I full aktivitet på vattnet, stilla ro i yogasalen eller i det mysiga sorlet på Caféet!

Vi startade 1 juni 2017 med en idé om en mötesplats. Sangha. Här möter man andra eller sig själv.

Vi sitter på stolar från vår lokala finmålare, äter vegan smörrebröd på lokal bakat bröd och dricker lokalproducerad äppelmust! Glassen är ekologisk och kaffet lika så! När du vilar blicken på våra väggar finner du närodlade konstverk.

Vi strävar efter en social och hållbar verksamhet och skapar konstanta samarbeten när och fjärran! Vi samarbetar med föreningar och verksamheter, för vi tror på samarbete och att det finns en styrka i att använda våra lokala resurser och att lyfta varandra!

Vi tycker att det är viktigt med miljö, mänskliga rättigheter och rättvisa och samarbetar bl.a. med studieförbund, RFSL Roslagen, Föreningen MÄN, Författare, konstnärer verksamma främst i Roslagen, lokala företagare och andra verksamheter .

På Atmajala arrangeras kurser, utbildningar och workshops i egen och andras regi.
En Yogastudio/Café som sedan starten serverar vegan och vegetariska alternativ och arrangerar olika Stand up Paddel (SUP) aktiviteter!

Kom till oss för att fika, yoga, luncha, paddla eller hyr lokal för en mindre konferens, grupp eller varför inte möhippan!

Vi är mötesplatsen att längta till oavsett om det är den härliga yogan, den underbara utsikten, den vänliga personalen, den utmanande paddlingen, den vällagade maten eller vårt fina ekokaffe!

Atmajala, Din Sangha i Roslagen. Välkommen. Namaste.

Show contact information
Website
Opening hours Våra öppettider varierar beroende av säsong och de olika verksamheternas karaktär.
Address
Kvarngränd 5
761 30 Norrtälje
Grossgärdet
Open in Google Maps 🗗