Book Ansiktsmassage 20 min , 300,00 kr

Ansiktsmassage är mycket lugnande att få. Det kan sänka blodtrycket och kan få den mest stressade att bli lugn. Vi jobbar med massagegrepp för att släppa muskelspänningar i ansiktsmusklerna. Vi har många receptorer i ansiktet som läser av tillvaron. Därför blir vi också extra känsliga för beröring i ansiktet. Nerverna som går till ansiktet kallas kranialnerver och är direktkopplade till hjärnan. Därav den djupa och snabba effekten av ansiktsmassage.

Robert02_.jpg

Autocorrect Näringsmedicin

Känner du dig trött och hängig? Ofta sjuk? Energilös? Krånglar din mage? Är du överkänslig men du vet inte riktigt mot vad? Ont i kroppen? Du kanske inte känner dig direkt sjuk men tänker ändå att det går att må bättre? Vi arbetar med flera olika tester för att ringa in symtom och välja behandlingsväg, bl a gentester och hormontester. Välkommen att boka in en konsultation!

Vi erbjuder även klassisk svensk massage, med inslag av olika terapeutiska metoder. Till de senare räknas exempelvis triggerpunktsbehandling, revolving, olika typer av smärtlinding, muskulering, muskelspänningslossande tekniken känd som Strain/Counter-Strain, etc. I förekommande fall görs tester av muskler och rörlighet för att bestämma vilken behandling som är lämplig.

Autocorrect Näringsterapi välkomnar dig som vill optimera din hälsa. Vi ställer inga diagnoser, istället arbetar vi med helheten och coachar dig så att din kropp kan läka dina symtom. Du som klient gör själv jobbet!

Vid nybesöket kartlägger vi din situation och symptom, upprättar en målbild och en handlingsplan. Vid återbesöket följer vi upp vad handlingsplanen gett för resultat, justerar för eventuella provsvar samt ser hur målbilden ser ut.

Mellan nybesök och återbesök finns möjlighet till telefonavstämning.

Välkommen!

Show contact information
Opening hours För alternativa tider, skicka meddelande till kontakt@autocorrect.se
Address
Vulcanusgatan 4
113 21 Stockholm
Norrmalm
Open in Google Maps 🗗