What would you like to book?

RESULTATINRIKTAD hudvård
med kunden i fokus!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Ansiktsbehandingar

För dig som vill njuta så mycket som möjligt på kort tid. Efter rengöring, peeling utförs en härlig, avslappnande och uppstramad ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med mask och sedan serum och crème.
Här får du välja mellan mer rengörande eller avslappnande behandling. Här ingår rengöring och peeling av ansikte, hals och dekolletage, portömning eller massage som efterföljs av mask och avslutas med serum och crème.
Filorgas Anti-aging peeling består av 3 skräddarsydda produkter: Time Peel, Light Peel och Bright peel. Anti-aging peel serien arbetar med 4 olika syror, för att kunna skräddarsys efter alla olika hudtyper, Glukonolakton (PHA), Glykolsyra, Fytinsyra, Citronsyra och Mandelsyra.

Behandling med Filorga Peeling inkl Filorga biocellulose mask
För dig som vill ge din hud det lilla extra! En riktig lyx-ansiktsbehandling som är en närande fuktboost för din hud, en ordentlig genomgång av huden. Här ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porer, massage av ansikte, hals och dekolletage, mask. Behandlingen avslutas med ansiktscreme efter hudtyp.
Micro-pen med NCTF – serum inklusive Filorga mask
Behandlingen tar ca 40 minuter och består av djuprengöring, peeling, ev. bedövningskräm och injektionsbehandling med 3 ml NCTF. Behandlingen utförs med en liten nål vilket innebär minimal irritation och smärta. En lugnande och återfuktande mask kan även fås mot tillägg.

Behandlingen avslutas med en kräm som förebygger blåmärken, är antiseptisk och kraftfullt mjukgörande. Den optimala behandlingen med både peeling och mesoterapi! Du köper ett behandlingspaket om 5 behandlingar. De första 3 ges med 2-3 veckors mellanrum och behandling 4 respektive 5 ges med 1-3 månaders mellanrum beroende på hudens kondition.

Händer & Fötter

Mjukgörande fotbad/våtinpackning och behandling av hälar, naglar och nagelband. Borttagning av förhårdnader, liktornar och nageltrång. Avslutande fotmassage.
Som Klassisk fotvård men med extra fotpeeling och njutningsfull energigivande
fot- och benmassage, allt med välgörande Spa-produkter.
OBS! Du får lacket med dig hem!
Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Naglar och
nagelband blir vackra och välformade.
Manikyr, peeling, inpackning , massage och lakning

BB Beauty & Body Studio

Jag heter Rosalie och är Aukt. Hudterapeut & hudhygienist.

1994 gick jag på Elisabethskolan i Stockholm och utbildade mig till hudterapeut, senare läste jag till hudhygienist vid Uppsala universitetet. Under många år har jag även arbetet som yrkeslärare på en yrkeshögskola för hudterapeuter i Stockholm.

Min specialitet är medicinsk hudvård och mot åldrande. Efter mer en 20 år i branschen har jag samlat en mängd kunskap och erfarenhet.

Jag jobbar resultatinriktad, hos mig är det du som står i centrum och mitt mål är att skräddarsy behandlingen så att den passar just dina förutsättningar.

Jag erbjuder effektiva, avancerade behandlingar inom hudvård. Du får även ett stort urval av olika behandlingsmetoder för att kunna tillgodose ditt behov. Jag håller mig ständigt uppdaterad med nya forskningsrön inom hudvård, så jag kan erbjuda mina kunder en modern, vetenskaplig och medicinsk skönhetsvård.

Välkommen!

Show contact information
Address
Sandhamnsplan 1
115 40 Stockholm
Open in Google Maps 🗗