What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Sjukgymnast, Sjukgymnastik, Kiropraktisk behandling,
Fysioterapeut, Sjukgymnast i Ludvika – Stefan Berg är Leg Fysioterapeut och driver Bergs Rehab i Ludvika. Jag har mer än 26 års erfarenhet av idrottsskador och besvär inom rörelseapparaten och har specialiserat mig på problem inom rygg, nacke, axlar, höfter, knän och fötter. Jag är utbildad bl a inom DBC International, akupunktur och manipulation och jag har kurser inom OMI, OMT och diagnostiskt ultraljud.
Vi är det naturliga valet för dig som vill ha effektiv hjälp mot besvär i rygg, leder och muskler. Vår inriktning och långa erfarenhet inom olika smärttillstånd i rörelsesystemet samt vår bredd av undersöknings- och behandlingsmetoder gör att vi kan erbjuda ett bra omhändertagande till våra patienter. Vi erbjuder anpassade behandlingar vid både akuta eller långvariga besvär. Kliniken har även en mycket stor och välutrustad träningsanläggning för alla tänkbara behov inom området och vi utför objektiva tester avseende ryggfunktion och fotbelastning.
Behandlingspris:500:- Tidslängd: 30 minuter.

Bergs Rehab AB

Behandling av akuta och långvariga besvär i rygg, nacke, axel, arm, höfter, knän och fötter.
Axelina, Artrosskola, Akupunktur, ALTERG, Laser, Epte, ASMI, Shockwave, Manipulationer, Mobilisering, Triggerpunktsbehandling, Djupgående vibrationsmassage.
Friskvårdsträning.
Rehabträning.
Fotbelastningsanalys.
Ryggfunktionstest.

Show contact information
Opening hours Måndag - Torsdag: 8.00 - 18.00
Fredag: 8.00 - 16.00
Lördag - Söndag: Stängt
Address
Köpmansgatan 3
771 32 Ludvika
Ludvika
Open in Google Maps 🗗