Book Ayurvedisk hälsorådgivning, nybesök 90 min , 750,00 kr

Vid en ayurvedisk hälsorådgivning tittar vi närmare på din livsstil och samtalar om hur du kan stärka upp och utveckla din hälsa.
Jag kombinerar och använder flera olika tekniker, men den främsta är ayurvedisk pulsläsning, inte då att förväxla med "skolmedicinsk" pulsläsning. Enkelt uttryckt skulle vi kunna säga att ayurvedisk pulsläsning är detsamma som att "skanna av hela dig" – pulsen ger information om din fysiska, mentala, emotionella och själsliga hälsa. Utifrån resultatet av pulsläsningen kommer vi tillsammans resonera och ta fram en åtgärdsplan som är specifikt framtagen för dig och dina individuella behov. Det är viktigt att du är med och känner dig delaktig i vilka förändringar du behöver göra men också i vilken takt du vill göra dessa för att utveckla din hälsa och välbefinnande.

Den individuella åtgärdsplanen innehåller enkla råd kring din livsstil, s.k livsstilsråd, det som rör dagliga rutiner som kost, motion och fysisk aktivitet, sömnvanor, återhämtning, tankar, känslor etc.
Berit_1.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Berit Carlmalm - Som Gör Skillnad

Berit Carlmalm - en passionerad inspiratör som med glädje, närvaro och kärlek till livet, brinner för att GÖRA SKILLNAD och bidra till att du blir ditt bästa jag!

Berit har så länge hon kan minnas ett stort intresse för människor och deras utveckling. Hennes intention är att få bidra till att skapa hälsa och välbefinnande i människors liv. Berit har en holistisk syn på människan och arbetar utifrån ett holistiskt ayurvediskt förhållningssätt där alla delar får komma till tals och ta plats. Det existensilla, det mentala, det känslomässiga och det fysiska.

Berit Carlmalm - Som Gör Skillnad erbjuder en lugn, skön och rofylld miljö där du kan få ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning och en mängd olika ayurvediska massagebehandlingar.

Du erbjuds också Medicinsk yoga i grupp eller om du hellre så vill – enskilda sessioner inkl. yogaprogram att fortsätta med hemma.

Emellanåt erbjuds workshops och retreater, så håll utkik här på Boka Direkt eller på min hemsida http://www.beritcarlmalm.se/

Berit arbetar även som ayurvedisk terapeut på Skandinaviska Ayurveda - Akademin i Helenelund/Sollentuna där du kan boka tid för ayurvedisk hälsorådgivning och ayurvediska massagebehandlingar. https://www.bokadirekt.se/places/ayurveda-akademin-831 Berit arbetar där också som Panchakarma - terapeut och lärare för blivande ayurvediska massageterapeuter.

Om du vill boka tid men inte hittar någon tid som passar dig, hör av dig så försöker vi lösa det tillsammans.

Du är varmt välkommen, jag ser fram emot vårt möte!!
Show contact information
Website
Opening hours Jag har inga fasta öppettider, utan finns på plats då jag har inbokade kunder.
Address
Hemgårdsvägen 3B
611 38 Nyköping
Högbrunn-Hemgården
Open in Google Maps 🗗