Book Kati Chikitsa - ryggbehandling 60 min , 700,00 kr

Kati Ckikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling med oljemassage och värmebehandling över axlar, rygg, ländrygg. Huvuddelen av behandlingen består av att ryggen masseras med varma tygbollar-/knyten, fyllda med örter och oljor. Är som balsam för stela och trötta ryggar.


För bästa effekt rekommenderas behandling tre dagar i rad. Priset är då 1 800 kr (ord. pris är 2100 kr, 700 kr/behandling)

Berit_1.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Berit Carlmalm - Som Gör Skillnad

Berit Carlmalm - en passionerad inspiratör som med glädje, närvaro och kärlek till livet, brinner för att GÖRA SKILLNAD och bidra till att du blir ditt bästa jag!

Berit har så länge hon kan minnas ett stort intresse för människor och deras utveckling. Hennes intention är att få bidra till att skapa hälsa och välbefinnande i människors liv. Berit har en holistisk syn på människan och arbetar utifrån ett holistiskt ayurvediskt förhållningssätt där alla delar får komma till tals och ta plats. Det existensilla, det mentala, det känslomässiga och det fysiska.

Berit Carlmalm - Som Gör Skillnad erbjuder en lugn, skön och rofylld miljö där du kan få ayurvedisk hälsorådgivning med pulsläsning och en mängd olika ayurvediska massagebehandlingar.

Du erbjuds också Medicinsk yoga i grupp eller om du hellre så vill – enskilda sessioner inkl. yogaprogram att fortsätta med hemma.

Emellanåt erbjuds workshops och retreater, så håll utkik här på Boka Direkt eller på min hemsida http://www.beritcarlmalm.se/

Berit arbetar även som ayurvedisk terapeut på Skandinaviska Ayurveda - Akademin i Helenelund/Sollentuna där du kan boka tid för ayurvedisk hälsorådgivning och ayurvediska massagebehandlingar. https://www.bokadirekt.se/places/ayurveda-akademin-831 Berit arbetar där också som Panchakarma - terapeut och lärare för blivande ayurvediska massageterapeuter.

Om du vill boka tid men inte hittar någon tid som passar dig, hör av dig så försöker vi lösa det tillsammans.

Du är varmt välkommen, jag ser fram emot vårt möte!!
Show contact information
Website
Opening hours Jag har inga fasta öppettider, utan finns på plats då jag har inbokade kunder.
Address
Hemgårdsvägen 3B
611 38 Nyköping
Högbrunn-Hemgården
Open in Google Maps 🗗