1. Hem
  2. Massage Borås

Bodylife

betyg4.9 Fantastiskt bra(563 betyg)
Albanoliden 1, 506 30, Borås
Bodylife finns lättillgängligt i Knalleland med parkering i nära anslutning till behandlingslokalen. Finns på 4:de vången med tillgång till hiss. Här utförs medicinsk massage för att få ner smärta, stelhet och fokus på att hitta anledningen till smärtan och hitta en väg till att bibehålla behandlingens effekter. Detta är även för dig som har permanent smärta på grund av sjukdom, trauma och skador där smärta aldrig försvinner men går att mildra för en period. Hit kan du som har mycket ont i din kropp, tryckt komma för behandlingen anpassas till att det ska göra så lite ont som möjligt för att upp nå bästa resultatet. Här möter vi dig som person och var du är i din kropp. Lika välkommen är du som vill komma hit för att få i gång cirkulation allmänt i stel nacke, rygg eller vad som önskas. I PT-studion hjälper vi dig/ er med personlig träning med individanpassat program för såsom t.ex hemmaträning, gymmet, riktad fokus på stärka upp efter skada och dyl. Detta kräver en konsultation först och kontakt tas via mail. Mångårig erfarenhet av styrketräning och konditionsträning.  Välkommen! Regina Strid Medicinsk massageterapeut  Personlig tränare
15001

Boka tjänst

Medicinsk massage

  • Medicinsk massage, 30 min
    30 minuter, 480 krMer info
    Boka
  • Medicinsk massage, 45 min
    45 minuter, 580 krMer info
    Boka
  • Medicinsk massage, 60 min
    60 minuter, 760 krMer info
    Boka
  • Medicinsk massage, 90 min
    90 minuter, 1 100 kr
    Boka

PT- Personlig träning

  • Personlig träning, kostnadsfri 120 min
    120 minuter, Kostnadsfri
    Boka
  • PT /Personlig Träning / Personlig tränare / Coaching
    90 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • PT/ personlig träning, kostnadsfri 30 min
    30 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka
  • PT/Personlig träning
    60 minuter, 1 000-1 200 krMer info
    Boka

Yoga, meditation, stresslösande, mindfullness, stretch

  • Mindfulness / meditation
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka
  • Yoga / stretch, singel bokning
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka

Konsultation, Personlig Träning

  • Konsultation, Personlig Träning
    45 minuter, 600 krMer info
    Boka

Kroppsläsning

  • Kroppsavläsning, Aurablockeringar 30min
    30 minuter, 480-540 krMer info
    Boka
  • Kroppsavläsning, Aurablockeringar 45 min
    45 minuter, 580-665 krMer info
    Boka

Healing

  • Healing med eller utan beröring, 45 min
    45 minuter, 580-665 krMer info
    Boka
  • Healing med eller utan beröring 30 min
    30 minuter, 480-540 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Regina Strid
4.9
(563 betyg)
Medicinsk massageterapeut och Personlig tränare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
563 betyg
Björn O.
till Regina Strid
Regina kan verkligen se orsak och samband. Oftast är det inte där man har ont som är problemet och det känner och förstår Regina. Har verkligen god kunskap om kroppens anatomi och kopplingar. Är bra på att förklara var problemet är. Kan rekommendera henne till 100 %.

Visa mer

Annelie B.
till Regina Strid
Mycket förtroendeingivande och tänker helhet. Jag kommer att komma tillbaka.

Visa mer

Marie B.
till Regina Strid
Hon är väldigt duktigt och helt fantastiskt 😃

Visa mer

Anna S.
till Regina Strid
Finns ingen bättre massör än Regina!

Visa mer

Om företaget

Bodylife utför: Massagebehandling Personlig träning Yoga Stretch Massagebehandlingarna består av medicinsk massage som är djupgående muskel- och bindvävsmassage i det område där smärta finns men ser över fler områden efterhand då smärtområdet oftast är ett symtom på problem i andra delar i kroppen. Här kan du som har mycket smärta komma hit med tryggheten i en behandling som inte gör ont och som ger kroppen en avkoppling och mindre spänningar och smärta. Försöker få helhetsbild över problemet och finna en lösning av t.ex övningar, kroppshållning, ergonomi för att din kropp ska slippa smärta i framtiden. Det är även för dig som behöver få igång cirkulation på djupet så att t.ex. huvudvärk, allmän spänningar kan släppas och hålla sig på avstånd på längre sikt. Perfekt för dig som sitter på kontor eller annat statiskt yrke. Är du en tränande person så är det här ett sätt att hålla kroppen mjuk, välfungerande och skadefri. Mångårig erfarenhet av styrketräning. Som PT / Personlig tränare kan jag hjälpa dig med att komma igång eller komma vidare med din träning. Jag gör anpassade träningspass / scheman efter dina behov och möjligheter, oavsett om det är hemmaträning eller på gym. Kommer gå igenom passet med dig i träningsstudion så att teknik och övningar känns säkert att utföra på egen hand. Har olika lösningar beroende på önskemål, allt från ett enkelt upplägg med en träff till packet med mycket riktad träning och tillgång till tränings-app. Jag tar även emot mindre grupper. Första kontakt tas via mail och beskriv då vilka önskemål du / ni har innan bokning kan göras. Swish eller kontantbetalning. Faktura vid förfrågning. Tänk på att komma i tid och vid första gången kom gärna lite tidigare för ett kort samtal inför behandlingen. Full betalning för missad, ej avbokad tid. Vid sjukdom 24 tim innan bokad tid skickas ett sms annars full betalning via Klarna. Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Endast bokade tider via Bokadirekt, ej drop in.
  • 07036597 XXVisa nummer

  • Albanoliden 1, 506 30, Borås