What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Fettfrysning 1 område 1 enhet

Fettresucering med kyla är ett sätt att punktförbränna fettdepår i problemområden. Du får en rejäl skjuts och sparar otaliga timmar på gymmet som kanske inte alls ger dig önskat resultat med enbart kost och träning.
Testa vår unik 360 metod, 4 enheter jobbar samtidigt och behandlings tiden är enbart 30 min och priset är per enhet och behandlingstillfälle.

Behandlingsområden

Kärlekshandtag
Midja
Armar
Dubbelhaka
Kulmage
Rygg
lår


Konsultation är kostnadsfri.

Kostråd

”Vad ska jag äta?” Är en fråga som är ständigt återkommande i vardagen. Många av oss lever och äter tillsynes hälsosamt men kanske inte får de önskade resultaten i kombinationen med träningen. Vissa har kanske fastnat i en viktplatå och behöver hjälp med att justera detaljer för att börja röra sig i rätt riktning. Då kan det var en idé att boka en tid för kostrådgivning för att få fart på saker och få en individuellt anpassad plan som passar just dina behov!

Utöver det ingår det en 6 punkt kalipermätning för att mäta underhudsfettet samt en vägning och mätning med måttband om så önskas.
Få ett detaljerat kostschema med kaloriräkning anpassat till just ditt mål/behov.

Massage

Terapeutisk stretching innebär att personen som behöver ökad rörlighet får hjälp med stretchen. Stretchen föregås med fördel av uppmjukande massage.

Syftet med terapeutisk stretching är att förlänga spända och stela muskler för ökad rörlighet, smärtlindring och minskad obalans mellan olika muskelgrupper

Personlig träning

Träningsschema anpassat individuellt efter just dina behov.
6 mån intervall + periodisering, grenspecifik träning som är relevant för dig.

Easy workout Stockholm

Show contact information
Address
Nedre Torekällgatan 5
151 72 Södertälje
Centrala Södertälje
Open in Google Maps 🗗