What would you like to book?

Ekospa firar 1-årsjubileum i Lycksele och 10 år som företag!

Stort tack till alla gamla och nya kunder för att ni väljer hudvård från Maria Åkerberg och för att ni bokar era behandlingar hos Ekospa.

Vi firar med 50 kr rabatt på alla behandlingar fram till 30/9-19
(Kan ej kombineras med klippkort eller andra erbjudanden)


På lördag 24/8 kl 10-15 firar vi lite extra med att delta på ”En dag på stan”

Kom och ta del av fina erbjudanden, goodie-bags och tävlingar i vårt mässtält!


Trevlig höst och varmt välkomna!
💕Vår omtanke om dig:

-Endast helt naturliga produkter i våra behandlingar.

-Säljer och rekommenderar endast ekologiska och organiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg.

-Jag som tar hand om dig är certifierad Hud & spa-terapeut och Massageterapeut med många års erfarenhet.

-En lugn och avkopplande miljö, med tända ljus och värme i massagebänken.

-I väntrummet bjuder vi på kaffe, te och kaka.

-Kom gärna en stund innan och varva ned i vår massagestol med rygg och fotmassage.

Varmt välkomna alla nya och gamla kunder!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Value cards

10-kort friskvårdsbehandling
Sara Bäcklund, 3.350,00 kr, value 3.700,00 kr More info
10 st behandlingar på 25 min friskvård.

Fotvård eller förebyggande massage.

Den 11:e behandlingen gratis.

Gäller under ett år.
10-kort terapeutisk massage
Sara Bäcklund, 4.000,00 kr, value 4.400,00 kr More info
10 st behandlingar på 25 min terapeutisk massage.

En djupare och mer behandlande massage.

Den 11:e behandlingen gratis.

Gäller under ett år.
...more cards
Show all card offers at Ekospa

Ansikte

OBS! Bör ej bokas sommartid eller vid risk för exponering av solljus dagarna före och efter behandlingen.

Mjölksyrepeeling med AHA-syror som går på djupet. Fler behandlingar ger bättre resultat. Veckovis till månadsvis. Rengöring, AHA-peeling, massage, mask och avslutande produkter, anpassas efter ditt behov.

Välj någon av följande behandlingar och uppge vilken vid bokningen:

Antirouge - passar jättekänslig hy, lugnar ned och motverkar Rosacea.

C-vitamin - förbättrar solskadad hud, tonar ner bruna fläckar, ärr och acne.

Deep Cleansing - motverkar oren hy, ärr och finnar. (ånga med portömning)

Liftingboost - Utslätande och fuktboostande på mogen hy. (ansiktslyfningsmassage)
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, brynform, deepskin-metoden, mask, akupressur/ansikts-massage och avslutande produkter.

En behandling för dig som har olika problem med din hud och vill lära dig mer om hur du ska ta hand om ditt ansikte. Du får tips och rekommendationer på vilka produkter som passar just din hudtyp.
Samma som klassisk, men med tillval av Frans & bryn-färg, Makeup, Minimassage, Strykjärnet eller AHA mjölksyrapeeling.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask, avslutande produkt och rekommendationer.

En lugn och skön uppfräschning för dig som inte har så stora problem med din hud, men som vill njuta av att bli ompysslad och samtidigt få lite tips och rekommendationer.

Tips! Lägg till ryggmassage 25 min, för 300:-
Naturlig ansiktslyftning i stärkande olja med olika massagegrepp som stimulerar, dränerar och löser upp spända muskler i ansikte, hals, nacke och huvud. Underbart skön och avslappnande behandling som minskar rynkor, svullnad och ger huden ny lyster. Bäst resultat vid regelbunden behandling under 5-6 veckor med 1 behandling per vecka. Sedan underhåll ca 1 gång per månad.

Antistress behandling

Våra tankar och känslor påverkar vår hälsa. Är du i obalans i ditt inre, i dina känslor och i livets olika områden, med kroppen, relationer, arbete? Har du rädslor, oro, depression, nedstämdhet, trötthet, stress, kroppsliga besvär? Upplever du att du har otur, dömer du dig själv och i allmänhet går det trögt i livet?

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande behandling, som hjälper dig släppa begränsningar på alla livsområden och sätter igång energiflödet i kroppen. Under och efter behandlingen känner du dig skönt avslappnad. Många upplever att tankebruset har tystnat, att de sover djupare, är mer avslappnade, har mer energi och glädje.

Under behandlingen berörs 32 punkter mjukt på huvudet. Dessa punkter lagrar alla tankar, känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar som vi har eller har haft om oss själva och allt annat. När dessa punkter på huvudet får en lätt beröring frigörs blockeringar på alla nivåer inom livets alla områden. Det är som om att storstäda i ditt mentala inre och ge dig själv mer utrymme att vara den du egentligen är. 

Efter behandlingen blir du mer närvarande, medveten och känner mer lätthet och glädje i livet. Access Bars är ett mycket behagligt sätt att skapa förändringar i vår mentala struktur. Vi kan med lätt beröring på dessa punkter börja släppa på våra rädslor, hinder, dömande och blockeringar av olika slag. I stället får vi mer utrymme och energi till att hitta lösningar, komma vidare, vara i nuet och hitta oss själva.

Alla kan ta emot sessioner i Access Bars, oavsett tillstånd eller ålder. Hos barn ökar det inre lugnet, höjer självkänslan och inlärningsförmågan. De öppnar upp för sin egen kreativitet, vilket underlättar skolgången. Både barn och vuxna med tex ADHD kan uppleva ett ökat lugn.

 Alla kan ta emot Access Bars oavsett tillstånd och används effektivt vid stress, utmattning och kronisk värk.
En underbart värmande behandling med naturliga aromaoljor för hela kroppen, även ansikte och fötter. En unik kombination av olika tekniker som mjukar upp spänningar och gör dig totalt avslappnad.
Coachning med Access Bars

Coaching är ett verktyg för att öka sin medvetenhet och ta sig bortom begränsningar. Jag jobbar med en unik teknik som hjälper dig att gå bortom ditt logiska sinne! Den hjälper dig att ta emot det som är, att se nya perspektiv, göra aktiva val, se möjligheter och skapar kraft att skapa det du önskar ha som ditt liv. Om du skulle kunna välja vad som helst, hur skulle ditt liv vara som? Vad är det egentligen du önskar ha som ditt liv?
 Tänk om du faktiskt kan välja det? 

Personlig coaching är en möjlighet och en aktiv handling för dig som vill skapa en bestående förändring i ditt liv. Du har förmågan att förändra vad du önskar förändra. 

Finns det något område i livet som du önskar förändra?
- Glädje - relationer - pengar - hälsa - sysselsättning/arbete - kärlek - sex - kropp - medvetenhet - livslust - kreativitet - självkänsla - självförtroende - möjligheter - val, mm.

Sitter du fast i något problem, besvär, oro, stress, blockering, begränsning, trauma, drama, tidigare liv och vet inte hur du ska ta nästa kliv? Eller har du testat allt mellan himmel och jord utan att du har förändrat det som du önskar förändra?

Du får med dig användbara verktyg som du kan använda i din vardag för att skapa ännu mer förändring för dig. Dessa verktyg hjälper dig att på ett lättsamt sätt kunna lösa upp, släppa taget om det som inte fungerar. De ger dig också tillgång till att börja leva mer i frihet,att kunna göra val och att vara den du verkligen är. 

Access är en samling av verktyg som är designad att ge dig tillgång till mer av det du redan vet. Det inbjuder dig till att ta emot, se på dig själv och livet med ett annorlunda förhållningssätt. Det är din synpunkt som du har antagit som formar din verklighet. Under coachingen tittar vi på din synpunkter och genom frågor och andra verktyg kan dessa synpunkter lösas upp och ändras till nya synpunkter som bättre gynnar dig i det liv du vill leva just nu.
En fantastiskt avstressande och energigivande rygg, nacke och
huvudmassage som lugnar spända nerver och oro. Motverkar
spänningshuvudvärk, tinnitus och mental trötthet. Du behåller kläderna på under hela behandlingen.

Fötter

Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter, borttagning av överflödigt nagelband och massage. Rekommenderas till dig som har många problem som behöver åtgärdas.

Uppge om du vill ha färgat lack vid bokningen. 
Du får då med dig lacket hem, pris 600 kr.
(Pris 550 kr utan lack eller om du har med eget)
Fotbad, nagelklippning, borttagning av förhårdnader och liktornar, filning av fötter och massage om tid finns. Rekommenderas till dig som har enstaka problem som behöver åtgärdas.

Fotinpackning, peeling, lätt filning av fötter och naglar, inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som inte har spruckna och torra fötter.

Fransar & bryn

Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

Undvik att plocka brynen just innan din bokade tid för färgning så undviker du missfärgade porer under de närmaste dagarna.
Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

Undvik att plocka brynen just innan din bokade tid för färgning så undviker du missfärgade porer under de närmaste dagarna.
Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

Om du har linser, säg till innan så får du plocka ut dem. Detta för att undvika att de missfärgas. Om du har öppna sår eller ögoninfektion, är det bättre att vänta med att färga till dessa har läkt. Undvik att plocka brynen just innan din bokade tid för färgning så undviker du missfärgade porer under de närmaste dagarna.
Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

Om du har linser, säg till innan så får du plocka ut dem. Detta för att undvika att de missfärgas. Om du har öppna sår eller ögoninfektion, är det bättre att vänta med att färga till dessa har läkt. Undvik att plocka brynen just innan din bokade tid för färgning så undviker du missfärgade porer under de närmaste dagarna.
Färgen sitter 1-2 månader, kortare tid om man vistas mycket i solen.

Om du har linser, säg till innan så får du plocka ut dem. Detta för att undvika att de missfärgas. Om du har öppna sår eller ögoninfektion, är det bättre att vänta med att färga till dessa har läkt. 

Händer

Filning, handbad, nagelbandsvård, handmassage och polering eller genomskinligt lack.

Uppge om du vill ha färgat lack vid bokningen.
Du får då med dig lacket hem, pris 600 kr.
(Pris 550 kr utan lack eller om du har med eget)
Samma som klassisk manikyr, men underlack och överlack i gelé som härdar i uv-lampa och håller några veckor. Måste lösas upp eller växa ut. Återbesök för att göra nytt set eller fräscha upp dem, kan också bokas på denna behandlingstid. Därav den längre tiden.

OBS! Jag gör ej förlängningar, dekorationer eller bygger naglar.
Filning, handbad, nagelbandsvård och genomskinligt lack.
Filning, peeling, nagelbandsvård,  inpackning i mask och massage. Rekommenderas till dig som har torra, nariga händer och sköra nagelband.

Hårborttagning

Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska hinna växa ut (ca 1 cm). Undvik solen 24 timmar före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Undvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig och hur snabbt hårsäckarna återbildar sig igen.

Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska hinna växa ut (ca 1 cm). Undvik solen 24 timmar före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Undvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig och hur snabbt hårsäckarna återbildar sig igen.
Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska hinna växa ut (ca 1 cm). Undvik solen 24 timmar före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Undvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig och hur snabbt hårsäckarna återbildar sig igen.
Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska hinna växa ut (ca 1 cm). Undvik solen 24 timmar före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Undvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig och hur snabbt hårsäckarna återbildar sig igen.
Spara utväxten minst en månad första gången du ska vaxa för att så många strån som möjligt ska hinna växa ut (ca 1 cm). Undvik solen 24 timmar före och efter vaxning. Undvik att smörja in med lotion el dyl. innan behandling. Undvik också att bada eller duscha offentligt inom 24 timmar efter behandling.  Utväxten kan ta allt från 1 vecka till 1 månad innan den kommer tillbaka, helt beroende av i vilken växtfas hårstråna befinner sig och hur snabbt hårsäckarna återbildar sig igen.

Kroppsbehandlingar

Skalpen skrubbas med en härlig peeling, hårbottenmassage med stärkande olja. Avslutande produkter och rekommendationer. Förbättrar hårväxten, motverkar torr hårbotten, mjäll, huvudlöss mm. Perfekt avslut på dagen, då du kan hem och sova i produkterna och låta dem verka till dagen därpå.
En underbar kur för ditt ansikte, dina händer och dina fötter. Som bomull för
kroppen och balsam för själen är denna rogivande kur som också passar
speciellt bra till dig som är gravid, gammal eller önskar en mjuk och försiktig behandling.
Efter en varsam skrubb blir du insvept i en härlig helkroppsinpackning.
Perfekt avslut på dagen, då du kan hem och sova i produkterna och låta dem verka till dagen därpå.
En rejäl dubbelskrubb som tvättas av med varma handdukar.
Perfekt innan solsemester och spray tan.
Efter en varsam skrubb blir du insvept i en härlig helkroppsinpackning.
Sedan vårdas ditt ansikte med rengöring, peeling, mask, avslutande produkt och rekommendationer.
Perfekt avslut på dagen, då du kan hem och sova i produkterna och låta dem verka till dagen därpå.

Massage

För dig som vill ha en lyxig helkroppsmassage
med varm och härligt doftande vit chokladolja. Den underbara doften gör
dig glad och harmonisk. En oförglömlig känsla som varar länge och avslutas med en bit god choklad.
Lossar blockeringar och slaggansamlingar i fötterna och förbättrar cirkulationen, immunförsvaret och allmäntillståndet i hela kroppen.
Finsk djupgående eller klassisk massage anpassad för just dig. En längre massage där varje muskel bearbetas, en massage som får hela din kropp att slappna av.
Svensk klassisk massage 350 kr

En kortare massage som fokuserar på problem i nacke, axlar och rygg. Fler behandlingar ger bättre effekt. Även benmassage eller armar och bröstkorg kan vara lämpligt att välja under dina 25 min, beroende på var du har dina problem.

Tips! Lägg till ansiktskur 25 min, för 350 kr.
Tilläggsbehandling:

Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan händer, fötter, ansikte eller hårbotten.
Finsk djupgående massage 400 kr

En behandlande massage för dig som vill att man ska ta i. Fokuserar på djupare problem i nacke, axlar och rygg och ger större terapeutisk effekt.  Fler behandlingar ger bättre resultat. Även benmassage eller armar och bröstkorg kan vara lämpligt att välja under dina 25 min, beroende på var du har dina problem.

Tips! Lägg till en fotmassage 15 min, för 200 kr.
Finsk djupgående massage 750 kr

En längre, behandlande massage för dig som vill att man ska ta i mer. Fokuserar på djupare problem och ger större terapeutisk effekt. Fler behandlingar ger bättre resultat.

Personlig shopping

Boka in en tid för personlig konsultation där du får tips och råd om vilka naturliga hudvårdsprodukter som passar just din hudtyp. Fri hudanalys.

Passa på att ställa frågor och handla i lugn och ro på en tid som passar dig.

Varmt välkommen in i butiken!

Tilläggsbehandling

Tilläggsbehandling:

Passar som tillägg till övriga behandlingar. Välj mellan handkur, fotkur, ansiktskur eller hårbottenkur.

Ekospa

Ekospa är en helt naturlig hudvårdssalong med behandlingar för hela kroppen.

I vår butik hittar du ekologiska och organiska hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg.

Jag som tar hand om dig är certifierad Hud & spa-terapeut och Massageterapeut med många års erfarenhet.

I väntrummet bjuder vi på kaffe, te och kaka.

Kom gärna en stund innan och varva ned i vår massagestol.

Varmt välkomna alla nya och gamla kunder!

Show contact information
Website
Opening hours Butik:
Måndag kl 14:00-18:00

Behandlingar:
Tisdag kl 10:00-17:00
Onsdag kl 10:00-17:00
Torsdag kl 10:00-17:00

Bokning övriga tider, kvällar & helger ring
070-69 50 552!
Address
Storgatan 23
921 31 Lycksele
Open in Google Maps 🗗