What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services

Care of skin´s ansiktsbehandlingar för dam och her rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Vi använder skrap probiotic skincare, Alex cosmetic eller Dermalogica i våra ”bas-behandlingar”.
Vid din första behandling görs en hudanalys och sedan får du ett personligt hudvårdsschema som din hudterapeut går igenom med dig. Där står vilka produkter just din hud behöver.
250st

6D ögonbryn

Det finns ett gammalt ordspråk att ögonen är själens spegel, om det är sant, då är ögonbryn deras ram. På grund av ögonens betydelse,är det viktigt att det maximalt och på det bästa sättet betonas och det första steget är perfekta ögonbrynsform. Ögonbrynsformen bestämmer i stor sett hur vårt ansikte ska se ut. Ögonbryn är ögons ram,relation mellan dem är samma relation som finns mellan tavlan och tavelram, vacker tavla kräver vackert ram, dess skönhet uppenbaras just då.Så när det gäller ansiktets skönhet är ögonbryn finputsning.

Elmsta frisörVÄLKOMMEN TILL ELMSTA FRISÖR!Vi hoppas att du hittar allt du letar efter. Vi på Elmsta Frisör är måna om att alltid
erbjuda professionell service med det senaste inom klippning, hårvård, färg, trådning, barberbehandling, och även naglar, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd.

Besök oss gärna med jämna mellanrum för att inte missa några nyheter. Du hittar oss på Norrtäljevägen 8 i Väddö, Älmsta Centrum där vi tar emot båda drop in och tidsbeställning.


Vi hoppas på ett snart återseende!

Show contact information
Website
Opening hours Mån - Lör: 09:00- 18:00
Sön: stängt
Address
Norrtäljevägen 8
76430 Väddö
Norrtälje N
Open in Google Maps 🗗