What would you like to book?

Coaching  Samtalsterapi  KBT-terapi  Parterapi  Yoga  Meditation  HelhetsHälsa
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Coaching / Personlig utveckling

Som coach arbetar jag med att coacha, vägleda och utveckla klienter som vill göra förändringar i vardagen. Vi är alla unika individer med olika förutsättningar, behov och värderingar. Mitt mål är att tillsammans med dig hitta de verktyg som just du behöver för en sund och hälsosam livsstil.

Vill du komma igång med någon träning, sluta röka, förändra dåliga vanor eller ha stöttning i en relation. Med en coach vid din sida tar du steg för steg mot hälsosammare levnadsvanor - på dina villkor.

Coachning sker i personligt möte, via telefon eller skype, beroende vad som passar dig bäst. / LindaSofie Evasdotter Cert. coach & mental tränare.

Samtal / Terapi

Den som väljer att börja med samtal hos en samtalsterapeut vill oftast ha hjälp i sin personliga utveckling eller bara få professionell hjälp med att reda ut en besvärlig situation.
Du kan gå i terapi för att du vill må bättre, lära känna dig själv bättre eller för att du vill förändra din livssituation eller något hos dig själv. Samtalsterapi är djupare än Personlig vägledning & coachning och tar därför ofta längre tid, räkna med minst 10v.

Behandlingsmetoden i terapisamtalen bygger på Transaktionsanalys, Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Vardagspsykologi. Certifikationen är enligt International Coach Federation ( ICF) 11 kärnkompetenser.

Själva terapin sker i personligt möte, via telefon eller skype,
beroende vad som passar dig bäst. Tillsammans så hittar vi de verktygen som just du behöver för att komma framåt i livet. / LindaSofie Evasdotter Cert. samtalsterapeut
Den som väljer att börja med KBT samtal hos en samtalsterapeut vill oftast ha hjälp i sin personliga utveckling eller bara få professionell hjälp med att reda ut en besvärlig situation.

Du kan gå i terapi för att du vill må bättre, lära känna dig själv bättre eller för att du vill förändra din livssituation eller något hos dig själv. Terapi är djupare än Personlig vägledning & coachning och tar därför ofta längre tid, räkna med minst 10v.

Behandlingsmetoden i terapisamtalen bygger på Transaktionsanalys, Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Vardagspsykologi. Certifikationen är enligt International Coach Federation ( ICF) 11 kärnkompetenser.

Själva terapin sker i personligt möte, via telefon eller skype, beroende vad som passar dig bäst. Tillsammans så hittar vi de verktygen som just du behöver för att komma framåt i livet. / LindaSofie Evasdotter Cert. samtalsterapeut
De som väljer att börja med samtal hos en samtalsterapeut vill oftast ha hjälp med att reda ut en besvärlig situation.
Ni som par kan gå i terapi för att ni vill må bättre, lära känna er själva bättre eller för att ni vill förändra er livssituation eller något hos er själva. Parterapi är djupare än Personlig vägledning & coachning och tar därför ofta längre tid, räkna med minst 10v.

Behandlingsmetoden i terapisamtalen bygger på Transaktionsanalys, Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Vardagspsykologi. Certifikationen är enligt International Coach Federation ( ICF) 11 kärnkompetenser.

Själva terapin sker i personligt möte, via telefon eller skype, beroende vad som passar er bäst. Tillsammans så hittar vi de verktygen som just ni behöver för att komma framåt i er relation / LindaSofie Evasdotter Cert. samtalsterapeut

Initialt Samtal

Om du är osäker på om coaching eller terapi är något för dig, är du välkommen att under ett kortare samtal via telefon eller Skype, gå igenom vilka förväntningar du har på mig som din coach / terapeut. Samt hur vi tillsammans kan hitta de verktyg som just du behöver för att komma framåt i din livssituattion.

Yoga / Meditation

Yoga kan vara ett sätt att koppla ihop din kropp med dina känslor, ett sätt att lära känna dig själv och din kropp. Med Yoga så bygger du upp styrka, rörlighet och balans, den hjälper dig att hitta lugn, välmående och harmoni.

Yoga är en uråldrig tradition som härstammar från Indien och handlar egentligen om att lugna hjärnan, minska stress och släppa spänningar i kroppen, att skapa en medvetenhet för att bli mer närvarande i nuet med sina sinnen. YOGᗩ:n passar alla och ingen erfarenhet behövs.

Vill du själv eller kanske tillsammans med en vän prova på yoga i lugn hemmamiljö och lära dig grunderna i din takt och på dina villkor. Varmt välkommen att testa yoga hos mig. / LindaSofie Evasdotter Dipl. Yogalärare
Meditation handlar om att komma närmare sig själv och sin inre röst. Det finns olika knep för att stilla sina tankar under meditation. Vill du själv eller kanske tillsammans med en vän prova på att meditera i lugn hemmamiljö och lära dig grunderna i din takt och på dina villkor. Varmt välkommen att boka en meditation-session hos mig. / LindaSofie Evasdotter Dipl. meditationslärare

Hälsa / Motivation

Som cert. Samtalsterapeut med KBT inriktning, Hälsocoach, ICF-Coach, Mental Tränare samt dipl. Yoga & Meditationslärare, erbjuder jag personlig helhetshälsa till både privatpersoner och företag.

HelhetsHälsa anpassas efter dig som individ och kan innehålla personlig coachning, utvecklingssamtal, mental träning, samtalsterapi, motivation, stresshantering, yoga och meditation, beroende vad som passar dig bäst. Räkna med minst 10 tillfällen.

Jag möter mina klienter i privat session eller på distans. Behandlingsmetoden i terapisamtalen bygger på Transaktionsanalys, Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Vardagspsykologi. Certifikationen är enligt International Coach Federation ( ICF) 11 kärnkompetenser.

Evasdotter, LindaSofie

Som certifierad Samtalsterapeut med KBT inriktning, Hälsocoach, ICF-Coach, Mental Tränare samt diplomerad Yoga och Meditationslärare, erbjuder jag personlig helhetshälsa till både privatpersoner och företag. Jag möter mina klienter i privat session, på distans via telefon eller Skype.

Behandlingsmetoden i terapisamtalen bygger på Transaktionsanalys, Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Vardagspsykologi. Certifikationen är enligt International Coach Federation ( ICF) 11 kärnkompetenser.

Momsregistrerad, Innehar F-skattsedel och Försäkring.

Show contact information
Website
Opening hours Alla dagar (Tidsbokning)
Address