What would you like to book?

Dina fötter bär dig genom livet, ta hand om dem! Ortopediska fotbäddar kan avhjälpa felställningar men också lindra redan uppkomna besvär. Om du har frågor eller är nyfiken på hur de kan hjälpa just dig så skicka ett mail eller ring för mer information!
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services

Vi som jobbar på Fot och Fysiokliniken har 35 års erfarenhet av fötter och ortopediska fotbäddar. Vi samarbetar med Umeås ledande specialister inom ortopedi. Tillsammans kan vi utforma det bästa för kunden. En av våran specialitet är hälsporre, som många lider av idag och kan vara mycket besvärligt för individen. Vi har kostnadsfri undersökning, så man har inget att förlora på att få sina fötter undersökta. Väl mött

Fot & Fysiokliniken i Umeå AB

Till Fot & Fysiokliniken i Umeå AB kan du vända dig med de flesta typer av värk och besvär i muskler och leder.
Många besvär i fötter, knän, höfter och rygg kan ha sin orsak i en felaktig fotställning vilket ofta kan avhjälpas med individuellt framtagna ortopediska fotbäddar.

När du har besvär som är svåra att behandla själv finns vi här för dig och kan erbjuda ett flertal manuella tekniker för undersökning och behandling. Vår ambition är att hitta orsaken till dina besvär istället för att endast behandla symtomen.

För oss är det viktigt att ge våra kunder verktyg och metoder att själva påverka sin situation. På så vis kan du i större utsträckning själv kontrollera din tillvaro och blir inte lika beroende av behandlare.

Show contact information
Website
Opening hours Måndag-onsdag ~09:00-15:00
Address
Västra Norrlandsgatan 17
903 29 Umeå
Fysioterapi, ortopedteknik
Open in Google Maps 🗗