What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Delbehandlingar

Har man haft återkommande nageltrång kan man göra en nagelkorregering av nageln. Fotvårdshälsan använder sig av Onyfix och Podofix, dessa material ska lyfta/korrigera nageln så att nageltrånget upphör, och att nageln rätarut sin tillväxt.
Pris från 370 kr, arbetstid tillkommer på ca 340 kr.
Vid misstanke om nagelsvamp tas ett prov som skickas på analys. Svar inom 5-7 arbetsdagar.

Fotvård

Medicinsk Delbehandling väljer man om man tex vill ha hjälp att klippa naglarna, eller vill ha hjälp med en enstaka likorn eller vårta. I denna behandling ingår inte fotbad.

Nagelklippning innebär att vi rensar, klipper och slipar dina tånaglar vi avslutar behandlingen med att smörja in naglarna med nagelolja.

Vårtbehandling innebär att vi behandlar fotvårtan på plats hos oss och kommer överens om en behandlingsplan och metod tillsammans med kunden.

Liktornsbehanling innebär att vi med hjälp av skalpell eller andr ainstrument avlägsnar den besvärande liktornen.
Behandlingen börjar med ett fotbad sedan klipps, rensas och slipas naglarna. Eventuella liktornar, vårtor, hudsprickor och nageltrång behandlas. Fotvården avslutas med en skön fotmassage.

Behandlingen börjar med ett fotbad sedan klipps, rensas och slipas naglarna. Eventuella liktornar, vårtor, hudsprickor och nageltrång behandlas. Fotvården avslutas med en skön fotmassage och lackning av naglarna.
Behandlingen börjar med ett fotbad sedan klipps, rensas och slipas naglarna. Eventuella liktornar, vårtor, hudsprickor och nageltrång behandlas. Fotvården avslutas med en skön fotmassage.

Boka en quick fix av dina fötter och få fina fötter till semestern!

Nagelklippning, slipning av förhårdander och insmörjning.
Sedan är Du redo för sommaren.
Medlem i Sveriges fotterapeuter

Fotvårdshälsan

Fotvårdshälsan ligger centralt beläget i Tumba. Lokalen ligger i markplan och är handikappanpassad.
Jag som driver Fotvårdshälsan heter Elisabeth Steffens, företaget startade 2007.

Jag är diplomerade medicinsk Fotvårdare och medlem iSveriges Fotförbund och innehar behandlingsskadeförsäkring. Verksamheten är även godkänd av miljö och hälsa Botkyrka kommun.

Välkomna

Fotvårdshälsan tar hand om dina fötter;
- De ska bära dig genom livet.

/Elisabeth

Show contact information
Address
Gröndalsvägen 12a
147 30 Tumba
Open in Google Maps 🗗