What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Behandling från AM Börlind

En härlig, effektfull, avkopplande behandling där vi anpassar behandlingen efter hudens behov, ex. stabiliserar en känslig hud, balanserar en torr eller fet hud, portömning, antiaging mm.

En behandling för dig som är van att ta hand om din hud, har höga förväntningar och vill unna dig det "lilla extra". Eller behöver få ordning på din hud.

Vi börjar behandlingen med en hudanalys följt av rengöring, peeling, ånga och portömning. Därefter fortsätter vi med vävnadsdränage och massage enligt Börlindmetoden. Vi lägger ansiktsmask efter hudtyp och avslutar behandlingen med dag-och ögoncreme, samt råd och tips hur du kan fortsätta sköta din hud hemma.

Tips!
Passa även på att boka in frans- och/eller brynfärgning i samband med ansiktsrengöringen.
Boka under rubrik: "Ansiktsrengöring inkl frans- och/eller brynfärgning"
En härlig, effektfull, avkopplande behandling där vi anpassar behandlingen efter hudens behov, ex. stabiliserar en känslig hud, balanserar en torr eller fet hud, extra mycket portömning, antiaging mm.

En behandling för dig som är van att ta hand om huden, vill ha en ordentlig porrengöring, har höga förväntningar och vill unna dig det "lilla extra".

Vi börjar behandlingen med en hudanalys följt av rengöring, peeling, ånga och stort fokus på portömning. Därefter fortsätter vi med vävnadsdränage följt av massage enligt Börlindmetoden. Vi lägger ansiktsmask efter hudtyp och avslutar behandlingen med dag-och ögoncreme, samt råd och tips hur du kan fortsätta sköta din hud hemma.

Tips!
Passa även på att boka in frans- och/eller brynfärgning i samband med ansiktsrengöringen.Påminner en del om den längre behandlingen men här gör vi ingen portömning. Vi anpassar behandlingen efter hudens behov, ex. stabiliserar en känslig hud, balanserar en torr eller fet hud, antiaging mm.
Passar alla som vill unna sig en stunds ompyssling.

Vi börjar med en hudanalys följt av rengöring och peeling. Därefter fortsätter vi med vävnadsdränage och massage enligt Börlindmetoden. Vi lägger sedan ansiktsmask efter hudtyp och avslutar behandlingen med dag- och ögoncreme, samt råd och tips hur du kan fortsätta sköta din hud hemma.

Tips!
Passa även på att boka in frans- och/eller brynfärgning i samband med ansiktsbehandlingen.
Boka under rubrik: "Ansiktsbehandling inkl. frans- och/eller brynfärgning".

Förutom ansiktsbehandling (beskrivning, se Ansiktsbehandling, 60 min) passar vi även på att färga fransarna och/eller brynen inkl brynplockning. Säg till på plats.

Förutom ansiktsrengöring (beskrivning, se Ansiktsrengöring, 90 min) passar vi även på att färga fransar och/eller bryn samt brynplockning. Säg till på plats.

En "Quick-fix" för dig som inte har tiden men ändå vill piffa dig till en fest, middag, dejten, intervjun eller resan. Här finns fyra olika behandlingar att välja mellan: Aqua-Lift, Calming Sensation, Orange Blossom Energizer, Rose Blossom Revitalizer. Rådgör med hudterapeuten på plats vilken som passar dig bäst.

Moonsuns Ansiktsbehandling

Hudanalys, djuprengöring med bl.a peeling och örtkompresser. Djupgående ansiktsmassage, energi- och muskeltryck, vävnadsdrenage, ansiktsmask och samtidigt huvud-, hand- eller fotmassage. En behandling som vi varmt rekommenderar minst en gång per säsong.
Få ut det bästa av din LPG behandling och kombinera den med en C-vitaminbehandling. Garanterad lysterboost!
Behandlingen börjar med en lättare rengöring och avslutas med ett C-vitamin berikat serum som förlänger effekten av behandlingen. Ansiktsmassage slussar in c-vitaminet djupt ner på cellnivå, en antioxidantkur som fullkomligt jagar bort fria radikaler. Behandlingen hjälper till att återbygga solskadad hud, förebygger hudens åldrande, är en energikick för trött hud och förbättrar hudens lyster och spänst. Positiva effekter på mild acne då behandlingen är inflammantionshämmande. Den här behandlingen är bra för dig som vill:

återbygga solskadad hud
förebygga hudens åldrande
ha en energikick för trött hud
förbättra hudens lyster och spänst
har mild acne då behandlingen är inflammationshämmande
Innan behandlingen får huden inte ha rakats eller ha utsatts för sol inom de närmsta 24 timmarna.
Efter behandlingen bör huden inte utsättas sol eller peeling under de närmaste 24 timmarnna

Ett naturligt ansiktslyft! Med Liftmassage dräneras påsiga och svullna partier, rynkor reduceras och lystern förbättras. Lös hud stramas upp och hals- och hakparti slimmas. Behandlingen stimulerar collagen- och elastinbildning varvid celltillväxten befrämjas. Efter en regelbunden behandling kommer ansiktet under lång tid uppfattas som fräschare och ungdomligare. Behandlingarna upplevs som skönt avslappnande och påverkar även ditt psykiska välbefinnande i positiv riktning.
Hudanalys, djuprengöring med bl.a. peeling och örtkompresser. Djupgående ansiktsmassage inkl. dekolletage, axlar, armar, nacke och hårbotten. Lättare lymfdränage och ansiktsmask. Avslutas med lyxig vitaminberikande ansiktsolja/kräm och näringsberikad ögonolja/kräm.
Vitamin C räknas som en av de viktigaste antioxidanterna vilket gör denna behandling till en energikick för trött hud och fullkomligen jagar bort fria radikaler och förbättrar hudens lyster och spänst. En avkopplande behandling med rengöring, peeling, djupgående ansiktsmassage med ett C-vitamin berikat serum som slussar in c-vitaminet djupt ner på cellnivå och fuktgivande ansiktsmask. Avslutas med lyxig vitaminberikande ansiktsolja/kräm och näringsberikad ögonolja/kräm. Behandlingen hjälper till att lösa upp täppta porer och hjälper din hud att bättre absorbera fukt. Positiva effekter på mild acne då behandlingen är inflammationshämmande. Återbygger solskadad hud. Förebygger hudens åldrande. Fina linjer och rynkor blir färre och på sikt bleks även pigmentförändringar. Resultatet blir bäst vid regelbundna behandlingar.


Den här behandlingen är bra för dig som vill:

återbygga solskadad hud
förebygga hudens åldrande
ha en energikick för trött hud
förbättra hudens lyster och spänst
har mild acne då behandlingen är inflammationshämmande
Innan behandlingen får huden inte ha rakats eller ha utsatts för sol inom de närmsta 24 timmarna.
Efter behandlingen bör huden inte utsättas sol eller peeling under de närmaste 24 timmarna.
Säljs även som kur 5 ggr för 3750 kr


Copyright © 2012 MoonSun AB
En av våra absoluta favoriter. Med Liftmassage dräneras påsiga och svullna partier, rynkor reduceras och lystern förbättras. Lös hud stramas upp och hals- och hakparti slimmas. Behandlingen stimulerar collagen- och elastinbildning varvid celltillväxten befrämjas. Efter en regelbunden behandling kommer ansiktet under lång tid uppfattas som fräschare och ungdomligare. Behandlingarna upplevs som skönt avslappnande och påverkar även ditt psykiska välbefinnande i positiv riktning.
Fransar & bryn (ej ekologiska behandlingar)
Permanent fransfärg (OBS! ej ekologisk)
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Hälsa för alla/Holland & Barrett

Välkommen till oss på Hälsa för alla/Holland & Barrett!
Våra hudterapeuter erbjuder sköna, avkopplande ekologiska ansiktsbehandlingar, C-vitaminbehandling,
LPG- lift 6 och frans- & brynfärgning. Se bokningslista.

Phone 08-247520
Website
Email
Opening hours Hälsa för alla/Holland & Barrett
Måndag-Fredag 10-19
Lördag 10-18 Söndag 11-17
Address
Drottninggatan 63
111 22 STOCKHOLM
City