What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Healing

En mjuk healing som får din kropp och ditt sinne i harmoni och balans. I balans är hela kroppen, själen och sinnet Ett! I behandlingen adresseras obalanser både i kropp, känslor och sinne.

Massage

Hamaya massage anpassas efter det just du behöver. Total avslappning för kropp och sinne, På ett behagligt och skönt sätt kommer du till ro. Kroppens flöden kommer igång och din kropp får hjälp till självhjälp. Bindväv, muskler och känslor får släppa spänningar. Verkar lugnande på nervsystemet.
Vid behov använder jag essentiella oljor.
Ömmande lår, uppsvälld, ledvärk, återkommande förkylningar/urinvägsinfektioner. Svårt att tappa vikt trots bra mat och träning? Detta är bara några av dom symptom lymfmassage kan hjälpa dig med. En helkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter.
Strykningar i lymfsystemets riktning medan du ligger på en Jademadrass med infraröd värme, allt för att lindra stress och förbättra blod- och lymfcirkulation.

900:-
En lugn massage med för dig som är stressad, och/eller tycker om lugn och taktil beröring. Massage av rygg, nacke, dekolletage, ansikte och skalp.
Avspänning för hela kroppen, inklusive armar och ben.
Våra rena essentiella oljor används om du önskar.
Hamaya massage anpassas efter det just du behöver. Total avslappning för kropp och sinne, På ett behagligt och skönt sätt kommer du till ro. Kroppens flöden kommer igång och din kropp får hjälp till självhjälp. Bindväv, muskler och känslor får släppa spänningar. Verkar lugnande på nervsystemet.
Vid behov använder jag essentiella oljor.
En behandling för dig som är utbränd och/eller stressad. Kan verka lugnande på symptom vid Parkinson, ME och andra neurologiska symptom. En teknik där essentiella oljor utefter just ditt behov läggs på punkter runt skallbasen och ryggraden. Punkterna stimuleras med ett lätt tryck och lymfsystemet aktiveras. Även massage med bioenergimetoder ingår i behandlingen.
En massage för kropp och sinne!
Med hjälp av essentiella oljor av terapeutisk grad kan denna härliga behandling hjälpa dig med stress, ryggbesvär och andra smärtor. Oljornas egenskaper kan även hjälpa ditt immunssystem. Inte att förglömma är det underbart,avslappnande och fantastiska dofter!

Yoga

Vill du ha ett yogaprogram anpassat efter just det du behöver?
Under 90min samtalar och går vi tillsammans igenom vilka övningar som passar just för dig.
Du får en PDF skickad till dig efter vårat möte med alla övningar beskrivna.
Uppföljning på ditt individuella yogaprogram som du gjort i 40dgr.
Här går vi igenom hur du har upplevt din tid med ditt yogaprogram. Om något ska justeras eller om det finns frågor och funderingar.
Yogaterapi enligt MediYoga, ett sätt för dig att påverka ditt mående

När du kommer till mig har du funderat på om det är något specifikt du vill ha hjälp med. Kan vara fysiskt, känslomässigt, stress eller vad som helst annat. Det är också bra om du vet hur mycket tid du är beredd att lägga på ditt yogaprogram. Då vet jag hur jag ska lägga upp det på bästa sätt för dig.
Har du möjlighet får du gärna meddela mig innan du kommer.

På plats går vi igenom ett antal frågor som hjälper mig att fastställa var du har dina obalanser och var vi ska börja.
Det brukar också hjälpa dig som klient att se dig själv på ett nytt sätt.
Jag presenterar ett yogaprogram eller ev enskilda övningar, som vi går igenom tillsammans.
Du får en PDF på övningarna och jag finns tillgänglig om du har frågor och funderingar.

Vi bokar ett uppföljningsmöte efter ca 40dgr. Där går vi igenom hur du har upplevt din tid med ditt yogaprogram.
Såklart hörs vi under tiden också om du har några funderingar eller behöver lite extra pepp.


Hamaya

Att se till hela människan, både kropp, själ och sinne är vår vision.
Din sinnesstämning påverkar i högsta grad hur din fysiska kropp mår och på samma sätt påverkar din kropp hur du mår i sinnet. När spänningar, värk och knutar löses upp i din kropp kommer du också känna dig lättare till sinnet. När även känslor och sinne tas om hand hjälper kropp och sinne varandra och din fantastiska självläkande förmåga får jobba fullt ut,
Med mina olika utbildningar på bla Axelsons GI och Mediyoga institutet tillsammans erfarenheter använder jag bioenergi, lymfmassage, energimedicin, healing, essentiella oljor tillsammans med samtal för att anpassa behandlingen för ditt bästa.

Show contact information
Website
Address
Bordsvägen 58
122 46 Enskede
Enskede
Open in Google Maps 🗗