1. Hem
  2. Massage Vaxholm

Hansson & Restore kliniken - Massage & Kiropraktik

betyg4.7 Fantastiskt bra(88 betyg)
Parkgatan 3 NB, 185 31, Vaxholm
Hej välkommen! Kliniken finns på Parkgatan 3. Passa på att köpa presentkort till en vän eller nära som behöver en behandling eller ett träningskort Maila info@hanssonrestore.se så löser vi det via Swish eller faktura. Vi har E-passi, Benefits & Wellnet Varmt välkomna! Vänligen Anna Hansson, Vd.
18657

Boka tjänst

Idrott & svensk klassisk massage

  • Idrott & svensk klassisk massage 45 min hos Anna Hansson
    45 minuter, 990 krMer info
    Boka
  • Idrott / Svensk klassisk massage av Anna Hansson
    30 minuter, 690 krMer info
    Boka

Idrottsmassage

  • Klassisk svensk massage
    45 minuter, 850 krMer info
    Boka

Kiropraktik

  • Kiropraktisk behandling
    30 minuter, 690 krMer info
    Boka
  • Massage utförd av Kiropraktor
    30 minuter, 863 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Massage i Vaxholm
4.8
(21 betyg)
Klassisk & Idrottsmassage
noImage
Leg Kiropraktor Christer Feldt
4.7
(67 betyg)
Kiropraktor

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
88 betyg
Thomas L.
till Leg Kiropraktor Christer Feldt
På lätta steg hemåt...

Visa mer

Maria K.
till Massage i Vaxholm
Alltid lika fantastisk med ett besök hos den otroligt proffsiga Anna

Visa mer

Thomas L.
till Leg Kiropraktor Christer Feldt
Bra bemötande, skicklig behandling och bra resultat

Visa mer

Ann C.
till Massage i Vaxholm
Bästa Anna Hansson och bästa massagen

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Hansson & Restores Kiropraktik och massageklinik. Våra terapeuter: Anna Hansson dipl. Massageterapeut, utövar klassisk svensk massage och idrottsmassage. Anna Hansson har jobbat som idrottsmassör och träningscoach under 30 år och brinner för att skapa goda förutsättningar för vår kropp.Anna är utbildad på Axelsson gymnastiska institut i Stockholm. Anna har även gått kurser i triggerpunkter , stressmassage,funktionell träning och inspirerats av olika workshops från olika världsdelar. Massage är viktigt del i vardagen. Den ger både återhämtning och ny energi och bättre rörlighet och mindre smärta, vilket bidrar till såväl en bättre hälsa och välbefinnande.Anna jobbar fredagar och lördagar. Kom gärna på våra träningspass i Vaxholm. Läs mer: www.hanssonrestore.se Varmt välkommen till mig! Christer Feldt Leg. kiropraktor och cert. massageterapeut, utövar kiropraktik, idrottsmassage och klassisk massage samt laserbehandling. Jag är en sportintresserad och träningsglad före detta ingenjör med elitsimträningsbakgrund i barn- och ungdomsåren. 2002 skolade jag om mig till massageterapeut hos Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Därefter valde jag att vidareutbilda sig till kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. Sedan 2007 arbetar jag som leg Kiropraktor. Jag är även gruppträningsinstruktör, framförallt i funktionell träning. "Jag brinner för att hjälpa människor att få tillbaka funktionen i rörelseapparaten." Telefon till Christer: 0705-898435 Parkering finns bredvid vår klinik innan uppfarten. Vi tar även emot via försäkringsbolagen. Välkommen!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Leg Kiropraktor Christer Feldt

Bilder

Detaljer och kontakt