What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Fotvård

För dig som behöver en professionell och omvårdande behandling av dina fötter: mjukgörande fotbad, filning, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta. Borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.
För dig som behöver hjälp med naglarna och även vill ha lite till.
Fotbad, klippning, rensning och slipning av naglarna. Insmörjning och massage av hela fötterna.
Medicinsk Fotvård med Fot- & Underbensmassage
För dig som behöver en professionell och omvårdande behandling av dina fötter: mjukgörande fotbad, filning, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta. Borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader. Behandlingen avslutas med en avslappnande underbensmassage. Den här behandlingen är mycket skön när det kryper i benen.
Medicinsk fotvård med SPA - behandling
För dig som behöver en professionell och omvårdande behandling av dina fötter: mjukgörande fotbad, filning, nagelklippning, behandling av nagelband och nagelplatta. Borttagning av t.ex. liktornar och förhårdnader.
Efter det görs en skön peeling och en fräsch spearmintmask på fötterna. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage.

Övriga behandlingar

Skön massage med olja och fotkräm
Endast klippning.
Fötterna doppas i varmt paraffinbad, som är bra för blodcirkulationen och mjukar upp torra fötter. Det är även bra vid ledvärk.
Händerna doppas i varmt paraffinbad, som är bra för blodcirkulationen och mjukar upp torra fötter. Det är även bra vid ledvärk.
Skräddarsydda silikonavlastningar används för att avlasta vid t.ex. hallux valgus, hammartår, liktorn, etc.

350:-/styck

Havsbrisen Fot & Friskvård AB

Havsbrisen Fot och Friskvård

..är den lilla salongen i hjärtat av Nynäshamn som erbjuder medicinsk fotvård, spa och massagebehandling för fötter och underben. Med den fantastiska skärgården utanför fönstret och närheten till naturen, är det lätt att varva ner, fylla på med ny energi och nå ökat välmående.

Fotvård har blivit otroligt populärt och omtyckt, fler och fler har upptäckt att det är ett nyttigt beroende som man bara vill ha mer utav.

I Havsbrisens salong är det lugnt och mysigt och du får koppla av i rofylld miljö med en kopp te eller kaffe.

Varmt välkommen!

Show contact information
Website
Opening hours Enligt bokningsschemat.

För andra önskemål går det bra att ringa.
Address
Kaptensgatan 5
149 31 Nynäshamn
Gaveln på huset
Open in Google Maps 🗗