What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Behandling

Under en AromaTouch behandling används en lätt massageteknik med essentiella terapeutiska oljor med syftet att skapa balans utifrån ett multidimensionellt perspektiv. Fysiskt, känslomässigt, själsligt och mentalt.
Healingenergin är en andlig energi och totalt villkorslös kärlek som kommer från universum. Healern är en kanal för denna energi. Alla tillstånd kan behandlas såsom själsliga, mentala, emotionella eller fysiska. Andlig healing är ett komplement till traditionell medicin och aldrig istället för den.
Fysiska, mentala, själsliga och känslomässiga obalanser behandlas.
Behandlingen syftar till att skapa balans, att hjälpa dig att på alla ovanstående nivåer skapa förutsättningar till självläkning.

Exempel på olika tillstånd som kan behandlas:
-Allergi
-Sömnsvårigheter
-Kvinnliga besvär exempelvis övergångsbesvär, menstruella besvär eller smärtor vid ägglossning, PMS
-Smärtor
-Nedstämdhet och stressrelaterade obalanser

Hur går det till ?
När du bokar en tid så kanske du vill ha hjälp med något specifikt, eller så önskar du att vi behandlar förebyggande och stärker dig rent allmänt.

När du kommer så samlar jag information enligt följande:
Puls och tungdiagnostik - ja tänk att det kan avslöja din fysiska kropps tillstånd.

Jag bildar mig en uppfattning om hela dig genom att känna av ditt energitillstånd
Tekniker som kan används under behandlingen är:
Behandling av Akupunktur/pressur punkter
Olika typer av massage
Moxa
Mediala tekniker

Utveckling

Här får du möjlighet att träffa likasinnade kvinnor för att skratta, prata och utvecklas tillsammans med. Vi har alla erfarenhet eller intresse av spiritualismen. Vi pratar om små och stora livsfrågor utifrån ett spiritualistiskt perspektiv med olika teman varje gång.

Varje människa har sin livsresa att göra och du känner dig kanske ensam på den resan ibland? Välkommen att ta del av kvinnors gemensamma kraft.
Du kan välja mellan:

Bevisföring av nära och kära som har lämnat jordelivet som finns som stöd och uppmuntran runt omkring dig , kommer med budskap som hjälper dig framåt.

Medialrådgining/Avläsning av din aura –vad har hänt dig, vad som pågår och förutsättningar för framtiden,nästa steg .


Holistic Madelaine-Maria

Jag brinner för att hela och inspirera. Det tog halva tiden av mitt liv för att inse det, välja en riktning och satsa på den.
Du kan komma till mig och ta del av det genom behandling, samtal, utbildning, föreläsning eller nästan vad du önskar och behöver.

Det du inte ser i bokningsöversikten av tjänster fråga om det, så finns det kanske. Eller gå gärna in på min hemsida och läs mer.
madelaine-maria.webnode.seShow contact information
Website
Opening hours mån-Fre 9-17
Address
Bruksgatan 8A
632 20 Eskilstuna
Open in Google Maps 🗗