What would you like to book?

Välkommen till Hudsalongen, Johanna

Jag erbjuder salongsbehandlingar samt produkter från Maria Åkerberg. 

Jag är auktoriserad hudterapeut med internationell Cidesco examen. Jag är medlem i SHR, Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, så du som kund ska känna dig trygg och säker när du går på behandling. Förutom att utföra vårdande behandlingar, kan jag hjälpa dig med att hitta produkter anpassade efter just dina behov.

Min salong är belägen i en personlig och rogivande lantmiljö i Smedsby, norr om Motala. Hit kan man komma för att känna lugnet och stillheten.

Med stor passion för det jag gör, behandla och få människor att må bra, känner du dig välkommen och helt avslappnad när du är på behandling hos mig. Önskar du köpa produkter eller presentkort är du välkommen att ringa mig.

Varmt välkommen, 

Johanna Brage
Aukt. Hudterapeut


Jag är ansluten till friskvårdsportalen ActiWay. Är du anställd i Motala kommun kan du använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. (Obs! Du kan tyvärr inte betala med ActiWay på ansiktsbehandlingar.)


Klarna
Offers online payment with Klarna

Vår/Sommar

Somrig peelingbehandling från topp till tå. Huden får tillbaka sin lyster och känns härligt återfuktad. Body lotion appliceras och din hud blir silkes len!

Ansiktsbehandlingar

Behandlingen anpassas efter din hudtyp och ger en renande, stärkande och lugnande effekt. I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga och porrengöring, ansiktsmassage, lermask som verkar djuprengörande och sammandragande för huden samt avslutande produkter för ansikte och dekolletage.
Det här är behandlingen för dig som önskar en helt klassisk ansiktsbehandling. I behandlingen ingår dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, plockning av bryn, massage av ansikte och dekolletage, avslutande ansiktsmask och vårdande produkter.
En avstressande och lyxig behandling för ditt ansikte. Färgning av fransar och bryn ingår. Dubbelrengöring, peeling, plockning av bryn, avslappnande massage för ansikte och dekolletage, lyxig ansiktsmask, arm- och handmassage och avslutande produkter. Behandlingen passar alla hudtyper och anpassas efter dina behov och önskemål.
En lyxig intensivbehandling med 30% ren c-vitamin för en strålande hud. Behandlingen ger en förbättrad spänst och förebygger hudens åldrande. I behandlingen ingår rengöring, aha-peeling, ansiktsmassage med c-vitamin, ögonmask, ansiktsmask och avslutande produkter.
En djupgående behandling som anpassas särskillt för män med uppstramande och aktiva produkter. Behandlingen motverkar pormaskar och inåtväxta hår. Inleds med dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga och portömning. Plockning av bryn, ansikts- och nack massage, mask och avslutande produkter.
En exklusiv behandling med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Med rengöring i två steg, peeling, handmassage med växtceller och vårdande handkräm, ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lång och lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, fuktgivande kräm och närande ansiktsbalm. Behandlingen passar alla hudtyper och hudtillstånd.
En uppfräschande och rengörande behandling som ger ny lyster och stärker collagenfibrerna i huden. Åldersfläckar, oren hud, ärr och rynkor minimeras. I behandlingen ingår dubbelrengöring, peelande AHA-syra, massage, lugnande ansiktsmask och avslutande produkter. En behandling för alla hudtyper. För bäst effekt rekommenderas en kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum.

Jag rekommenderar att man inleder behandlingen med en djuprengörande Ansiktsbehandling.

Tillägg i ansiktsbehandling

Om du vill färga fransar och bryn i din ansiktsbehandling. (Ord. pris 395kr)
Om du vill färga och forma ögonbryn i din ansiktsbehandling. (Ord. pris 295kr)

Kroppsbehandlingar

En avstressande behandling som inleds med värmande kroppsbalm som appliceras över hela kroppen som därefter packas in i behaglig värme. Under tiden inpackningen verkar ges en avkopplande ansiktskur med vårdande produkter för ansikte & dekolletage. Gör kroppen helt avslappnad och lämnar huden härligt mjuk och len med doft av eteriska oljor.
Behandlingen inleds med en nyskapande peeling som masseras in och torkas av med varma handdukar. Hjälper till att lösa upp döda hudceller och förbättrar blodcirkulationen och lymfcirkulationen. Peelingen förbereder för helkroppsmassagen som bidrar till återhämtning och avkoppling. Återhämtning är sinnesstämningen som präglar behandlingen. I behandlingen ingår även en ansiktskur.

Massage

Djupgående massage för rygg, nacke och axlar.
Njut av en djupgående hel eller halvkroppsmassage som löser upp spänningar i muskulaturen. I massagen används ekologisk olja med hudvårdande egenskaper.
Avslappnande helkroppsmassage med varm olja och magiska aromer, avslutande ansiktsmassage som släpper på spänningar och motverkar stress. Denna behandlingen ger dig djup avslappning.
Behandlingen inleds med en lätt rengöring. Därefter en avslappnande och energigivande massage för ansikte, nacke och dekolletage med utvald kräm och balm som ger din hud näring och stimulans. Muskler och vävnader stimuleras, spänningar släpper och motverkar stress. Behandlingen ger dig djup avslappning.

Händer och Fötter

Behandlingen inleds med ett varmt fotbad som ger dig avkoppling. Därefter bäddas du ner i behandlingsbädd och dina fötter blir omhändertagna. Fötterna peelas med en ljuvlig kombination av Havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Därefter nagelvård och filning av fötterna. Fötterna sveps in i varma handdukar följt av en fotinpackning. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot och underbensmassage. En lyxig kur för dina fötter.

Observera att jag inte utför medicinsk fotvård, vilket innebär att jag endast arbetar med friska fötter & naglar.

Tillägg till inpackning och massage

Inled din behandling med en värmande torrborstning med olja. Scrubvantar aktiverar huden och tar bort döda hudceller. Din hud blir mjuk, cirkulationen kommer igång och oljan gör din hud tajtare och mer sammandragen.

Torrborstning passar bra att göra innan kroppsinpackning och massagebehandling.
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Hudsalongen Johanna

Om du inte har möjlighet att komma till din bokade behandling, vill jag veta det senast 24 timmar före avtalad tid. Avbokning samma dag debiteras med hela kostnaden för bokad behandling.

Show contact information
Website
Opening hours Öppet vid tidsbokning och överenskommelse. Behandlingstid 8-16.30.
Address
Smedsby Gård 19
591 96 Motala
Open in Google Maps 🗗