What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Fötter

Om du vill umgås med din vän eller någon närstående kan man gå samtidigt och få behandling! Denna lyxiga behandling är stärkande och hjälper till med att öka cirkulationen och ge nytt liv till trötta och ömmade fötter. Behandlingen inkulderar en uppfriskande peeling med eucalyptus samt fotbad. Fotmassage, handmassage och hårbottenmassage. En kopp Te serveras under behandlingen.
En upplyftande fotbehandling för ömma trötta eller torra fötter. Behandlingen innehåller fotbad, cirkulationsökande fotskrubb, filning. Vård av nagel och nagelband samt fot och benmassage i en energigivande fotcreme.

Fransar och ögonbryn

Hudvård

Känns din hud fet eller oren? I Correcting Detox fokuserar vi på att djuprengöra och balansera huden. Behandlingen innehåller rengöring, multisyra peeling, lermas, ånga, porrengöring, ansiktsmassage samt en mattande kräm. Huden känns ren, mjuk och matt!
Detta är en behandling med 30 % multisyrakomplex som ger omedelbara resultat som fin lyster och jämn hudton. I behandlingen ingår även djuprengöring, toning och djuprengörande massage. Behandlingen avslutas med specialprodukter som kyler och stramar upp huden.

En rogivande behandling som passar alla hudtyper. Behandlingen innehåller en mild peeling som avlägsnar torra hudceller som följs upp av en poorrengöring. Behandlingen innehåller också en lyxig och avslappnande massage. Avslutas med en djuprengörande mask innehållande växtextrakt som föryngrar och er näring åt huden.

Laserbehandling

Lasern är bra mot kroniska problem, så som värk, artros, hälsporre, inflammation m.m. Laserstrålarna går in i kroppen och tar ner eventuell svullnad så läkningen kan starta fortare.

Massage

Svensk klassisk massage
Klassisk Massage
Svensk klassisk massage

Spabehandlingar

Speciellt bra nu i vintertid när man oftast är torr. En lyxig behandling där det inkluderar skubb av hela kroppen, sedan blir man inpackad och masserad med aromaolja och en body creme som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar. Samt ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
Speciellt bra nu i vintertid när man oftast är torr. En lyxig behandling där det inkluderar skubb av hela kroppen, sedan blir man inpackad med applikationer av aromaolja och en body creme som lindrar muskelspänningar, verkar utrensande och återfuktar. Samt ansiktsrengöring och ansiktsmassage.
Helkroppsinpackning med ungersk moor mud lera ink ansiktsrengöring, ansikstsmask och ansiktsmassage. Leran har ett lågt PH-värde så det sätter igång cirkulationen ordentligt. Speciellt bra för stela leder.
Speciellt utformad för den stressande personen. En mycket avslappnande, lyxig behandling där man jobbar med varma eteriska oljor för en mer avslappnad effekt. Lätt massage och stykningar under applikationen.
Denna lyxiga Behandlingen börjar med en scrub. Därefter packas kroppen in i alger som verkar närande och utrensande. Det ingår även ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.
En härlig uppfriskande skrubb där hela kroppen skrubbas. Behandlingen avslutas med återfuktning med applikation av varm olja och creme.

Vaxning

Vaxning armar
Vaxning armhålor
Vaxning bikinilinje
Vaxning halva ben och bikini
Vaxning hela ben
Vaxning hela ben och bikini
Vaxning rygg

Larssons Kiropraktik & Hälsocenter

Kliniken har fyra olika terapeuter inom hälsoprofessionen som representeras av legitimerad kiropraktor, certifierad massageterapeut och auktoriserad hud- och spaterapeut.

Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ och erbjuder kiropraktisk behandling, olika massagetekniker, laserbehandling samt hud- och spabehandlingar.

Show contact information
Website
Opening hours Mån-tors 10-18 fre 10-17
Address
Glasgatan 8
731 30 Köping
Centrum
Open in Google Maps 🗗