What would you like to book?

Hittar du ingen ledig finns jag även på Älvdalsvägen 37 i Deje. För att boka klicka här: http://louisefothalsa.bokadirekt.se
Klarna
Offers online payment with Klarna

FOTVÅRD FRISKVÅRD

Fotvårdbehandling med moms för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag.

Medicinsk fotvård

Behandlingen börjar med ett uppmjukande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna filas och det avslutas med en skön fotmassage.
Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av ev. förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna filas och får en skön fotmassage. Avslutas med att tånaglarna blir lackade. Lacket får du även ta med dig hem.
Kombination av medicinsk fotvård och fot & underbensmassage.
Behandling av t.ex nageltrång, enstaka liktornar, hälsprickor.

Massage

Förbättrar cirkulationen och är skönt för stela, ömma ben.

Spa-behandlingar

Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Naglarna klipps och foten filas lätt. Fötterna får en skön peeling. Avslutas med fotmassage. I behandlingen används Spa organics ekologiska produkter med en härligt fruktig doft av mandarin och mango.
Behandlingen börjar med ett avkopplande fotbad. Naglarna klipps och foten filas lätt. Fötterna peelas och sen en skön fotmassage. Avslutas med lackning av tånaglarna, du får även ta med dig lacket du valt hem.
Behandlingen som lämnar dina fötter mjuka och lena och dig själv skönt avkopplad. Det börjar med ett avkopplande fotbad. Därefter nagelvård och borttagning av eventuella förhårdnader, liktornar, hälsprickor etc. Fötterna får en skön peeling och en mjukgörande inpackning. Handmassage medan inpackningen får verka. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage. Spa organics härliga produkter med doft av mango och mandarin används i behandlingen.

Louise Fothälsa på Klipp & Lock

Show contact information
Address
Hagalundsvägen 42
653 44 Karlstad
Open in Google Maps 🗗