What would you like to book?

Välkommen till MåBraVerkstan!

På MåBraVerkstan kan du få klassisk finsk massage, holistisk lugnande eller en varm skön hotstone massage. MåBraVerkstans finns i Fällersta som ligger straxt bortom Norra Bro. En behandling hos MåBraVerkstan är en helhetsupplevelse. Förutom en välgörande massage så får du en stund för dig själv i en lugn och fin miljö. 


Varmt välkommen att boka tid!
Hälsningar Åsa
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Djupgående och behandlande halvkroppsmassage.
Djupgående och behandlande finsk massage
Vi börjar behandlingen med 15 minuters hot stone massage och fortsätter sedan med en 45 minuters klassisk halvkropps massage.
15 minuter huvudmassage + 45 minuters finsk djupgående massage

En djupgående och avkopplande behandling för dig som känner att du vill ha en ordentlig massage men som också vill ha en avkopplande stund.


Helkroppsmassage blandad med varma lena stenar och finsk massage, avslutas med en avkopplande huvud och ansiktsmassage.
Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!
logo.jpg

MåBraVerkstan i Örebro

Finsk klassisk massage

Show contact information
Address
Fällersta 420
705 94 Örebro
Örebro SO
Open in Google Maps 🗗