What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

FOTVÅRD

HYPNOSTERAPI

Hypnosterapi kan man använda för att ändra ett beteende eller ett förhållningssätt. Ex sluta röka, sluta snusa, att ändra ett förhållningssätt till olika slag ex sötsug och matrubbningar. Det är även effektivt att använda hypnos för att öka prestationen, bli av med och kunna hantera fobier samt att minska och hantera stress.
En del behandlingar kan man göra i grupp ( ring för konsultation och bokning)
Hypnos är ett fantastiskt redskap och en fin behandlingsform.
Minst 3 behandlingar rekommenderas.

MASSAGE

Fantastisk avslappnande massage. En taktil och välgörande massage. Med väldoftande olja som omsluter din kropp leder jag ner dig i ett avslappnat tillstånd. En njutning för både kropp och själ.
Klassisk massage.

REGRESSIONSTERAPI

Vid Inre barnet terapi bearbetar vi saker som hänt i tidigare delar av ens liv. Både kända och förträngda händelser. Det kan var händelser som hänt i barndomen eller i ett senare skede. Man går tillbaka till själva händelsen och de minnen för att bearbeta och släppa taget och sedan kunna gå vidare och sluta fred.
Vid en regression går man till botten av problemet. Man kan ha ett problem eller en rädsla som påverkat ens liv eller satt begränsningar på livet. Man har kanske ingen aning av var det kommer från. I en regression i ett tidigare liv går man tillbaka till händelsen då rädslan startade och ditt högre jag tar dig med till det liv som du behöver uppleva. Man får oftast en djupare förståelse varför man har ett visst beteende.
1-2 behandlingar rekommenderas. Ibland behöver man göra fler, men då med längre mellanrum.
Regression går även alldeles utmärkt att komma på om man är nyfiken och vill uppleva ett tidigare liv.

Madeleine Nessrot

Show contact information
Address
Bussjövägen 256
271 99 Ystad
Ystad M
Open in Google Maps 🗗