1. Hem
  2. Hälsa Göteborg

För Dig som gravid; Magplasket Hisingen, nu även i Kållered och Högsbo

betyg5 Fantastiskt bra(64 betyg)
OBS, vg se adress i kurs-info på Bokadirekt, ., Göteborg
Lundbybadet/Streteredsbadet/ Högsbo rehabbassäng Vi erbjuder vattenträning för Dig som är gravid. Ett träningspass med effektiv och skonsam träning i 34-gradigt vatten och en härlig avslappning efter varje träningspass. Däremellan har vi ett litet förlossningstema där vi talar om de olika faserna och hur Du kan underlätta för Dig och Din baby att äntligen få träffa sin/a förälder/rar. Håller också profylaxkurser där Du och en partner/vän/stödperson ges tips och trix inför födseln. Det finns också möjlighet att boka on demand dvs Ni önskar en tid skräddarsydd för Er, dock med vissa förbehåll. Hör av Er med Era önskemål så löser vi en tid som passar Er. Välkommen!
12756

Boka tjänst

Tisdag, 23 april

18:30

Parplasket, ett pass där du tar med din partner/stödperson, tisdag 23/4, kl.18.30-19.30 på Streteredsbadet, Ängbackevägen 7b Mariana Hansen

60 minuter, 695 kr
8 platser kvar
Mer info

Tisdag, 21 maj

20:00

Mammaträning, ”afterbirth”. Reclaim your body!💪🏼 5 ggr, start tis 21/5, kl.20-21, Högsbo Sjukhus Mariana Hansen

60 minuter, 1 790 kr
11 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
64 betyg
Elin F.
Underbart!

Visa mer

Valentina J.
Väldigt bra kombination av vattengympa och avkoppling. Sen så kan man inte ha tråkigt med Mariana vilket så klart är ett plus.

Visa mer

Lavanya P.
Underbart. Bra kombination av träning och avslappning. Rekommendera detta kurs.

Visa mer

Bodil D.
Superbra och mysig stund med sin partner !

Visa mer

Om företaget

Mariana heter jag och jag är barnmorska. Jag arbetar sedan många år tillbaka på en barnmorskemottagning och på förlossningen och neonatal innan det. Jag har arbetat som diplomerad vattenträningsledare och profylaxinstruktör sedan 2010. Jag brinner för att göra Din graviditet och födsel till ett fin upplevelse genom att stärka Din kropp och Ditt självförtroende. Titta gärna in på min Facebooksida Magplasket Hisingen och tveka inte att höra av Dig om Du har några funderingar eller om Du tänker att vattenträning kan vara någonting för Dig. Välkommen, Mariana <3

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Skriv gärna ett sms så hör vi av oss om Du inte fått tag på oss när Du ringer, 0739-347554. Vänligen Mariana på Magplasket Hisingen.
  • 07393475 XXVisa nummer

  • OBS, vg se adress i kurs-info på Bokadirekt, ., Göteborg