What would you like to book?

Observera att all MAmovements personal ligger på samma bokningskalender! Detta betyder att du måste vara noggrann så du bokar in dig hos rätt person!

Maria tar endast emot befintliga PT kunder och kunder för rehabilitering av akuta skador 30 min. Kontaktuppgifter: maria@mamovement.se, 070-1015859. 

Malin är bokningsbar för Personlig Träning, massage/behandling 30-60 min, screening 90 min och rehabilitering 30 min.  
Kontaktuppgifter: malin@mamovement.se, 070-8727652.

Angelica kan du boka för massage 30/60 min. 
Kontaktuppgifter: info@mamovement.se


Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Angelica är utbildad inom svensk klassisk massage
Angelica är utbildad inom svensk klassisk massage.
Då Malin är utbildad inom både massage och hårdare mjukvävnadsbehandling kan du som kund välja själv vilken typ av behandling du vill/behöver.
Då Malin är utbildad inom både massage och hårdare mjukvävnadsbehandling kan du som kund välja själv vilken typ av behandling du vill/behöver.
Rehabilitering av lättare skador som bristningar, stukningar och lårkaka. Vid en rehabträff fokuserar vi på fasciabehandling och på att hitta rehabövningar att fortsätta med hemma.
Vill du har djupare analys eller vill komma till botten med långvariga problem och känner att vår kunskap skulle passa ber vi dig att boka in en sk Screening 90 min.
Vi på MAmovement diagnostiserar inga skador och vi hänvisar till kiropraktorn Anders Göransson på Ryggkompaniet för diagnostisering och behandling av svårare skador/tillstånd.
Personlig Träning.
För dig som vill ha hjälp med träning och rehab. Vi jobbar med skadehantering, styrketräning, kondition, rörlighet, rörelsekontroll, mammaträning osv...

MAmovement

Show contact information
Website
Address
Redargatan 11
803 02 Gävle
Sporthuset Gävle Strand
Open in Google Maps 🗗