Book "Dra i handbromsen "med Stresscoachen 30 min 30 min , 380,00 kr

Den perfekta pausen när du snabbt behöver lande och komma bort från stressade tankar och spänning i kroppen. Hjärnvila är viktigt för ditt välmående.

Du checkar in hos stresscoachen lägger dig på en skön bänk eller sitter i den bekväma fåtöljen. Du coachas in i meditation som hjälper dig att komma ner i varv och bli skönt avspänd och fokuserad. Hitta din inre plats där lugnet, stillheten och kraften bor.

Det här passar dig som vill prova ett väl renommerat sätt att komma till ro, fokus och må bättre. Även du som är van meditatör är välkommen för att bli inspirerad och få igång din egen träning framöver.

Mari som tar hand om dig, är erfaren coach med kunskaper inom personlig utveckling, yoga, mindfulness och kroppen.

190327-Mari-personalbrandphotos-085.jpg
Medlem i Sveriges fotterapeuter

MariCare HÄLSOCENTRUM

Den lilla studion med det stora hjärtat.

Här hittar du inspirerande
kurser, workshops och föreläsningar. Låt dig inspireras och utvecklas hos oss. Stresshantering och personlig utveckling.

Välkommen till en oas för kropp och själ.

MARICARE HÄLSA & UTVECKLING:
Mari Mohlén är utbildad i basmedicin, lymfmassage, koppning, yoga, qigong, mindfulness och dipl. coach. Lång erfarenhet av personlig utveckling.

FOTKLINIKEN:
Här arbetar erfaren diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut med professionella behandlingar. Vänd dig med förtroende till oss med din fothälsa.

CANFRISKVÅRD:
Britt Cannervall, erfaren massör och kraniosakralterapeut. Ger Dig hälsobringande behandlingar inspirerande kostrådgivning och föreläsningar. Återförsäljare av Forever Livings Aloeveraprodukter. Boka henne om du har friskvård via Wellnet.

MERVILA:
Massage, Healing och medial vägledning utförd av Mervi Punkka med mångårig erfarenhet.


Kom ihåg: Ej avbokad tid debiteras.

Show contact information
Website
Opening hours Måndag-Fredag 07.00-19.00
Lörd o helgdag enl. överenskommelse.
Address
Lysviksgatan 63
12342 Farsta
Open in Google Maps 🗗