What would you like to book?

Välkommen!
Alexandra heter jag och mig hittar du på Gysingegatan 11 i Bergslagsbyn, Borlänge. Jag håller till i en nybyggd friggebod som ligger inne på gården. Det går bra att parkera på infarten. 

Jag utför svensk klassisk massage men använder mig även av stretch och triggerpunktsbehandling – det som passar bäst för att din kropp skall få ett bra välbefinnande. Om det behövs i din behandling kan jag även använda mig av tekniker som Koppning och GuaSha.

Finns det ingen tid som passar – kontakta mig på messenger via facebook.se/massageboden eller via mail på info@massageboden.se. Du kan även ringa på telefon 070-228 10 81. Om jag inte svarar kan det bero på att jag är upptagen med en behandling.

! NYHET ! 
Från oktober 2019 kommer ni ha möjlighet att boka in fasciabehandling. 
Fascian är den tunna hinnan som omsluter våra inre organ, muskler och muskelgrupper. Det är ett nätverk av bindväv som går över hela kroppen. Den ska med sina glatta ytor underlätta för bla musklerna att röra sig mot varann och i förhållande till varann. Om vi är för stilla/ snedbelastar, har ett ensidigt eller stillasittande jobba kan fascian istället klibba/klistra ihop sig och leda till problem. En fasciabehandling är ett sätt att arbeta med dina problem på ett mer holistiskt sätt. Vi behandlar fascian - det som omsluter våra muskler.

OBS! Kom ihåg att kolla skräpposten om ni mailat mig och väntar svar. Ibland kan det hamna där.

Betalning med swish eller presentkort.

Har F-skattsedel.

Använd din friskvårdspeng. Kvittot får du behändigt på mail. 

Ni som är anslutna till Actiway bokar den behandling ni vill ha och så tar ni med er legitimation och så registrerar jag behandlingen i Actiways kassasystem när ni kommer.

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Svensk klassisk massage

En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror och nacken. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror och nacken. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna, baksida lår och säte. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror och nacke. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på hjässan.

Kombo-behandlingar

En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage i ansiktet.
En skön massage där vi börjar med att mjuka upp hela ryggen. Sedan fokuseras massagen på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en avslappnande massage på fötterna.
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage i ansiktet.
En skön massage där vi börjar med framsida underben och framsida lår. Behandlingen fortsätter sedan på vaderna och baksida lår. Sedan masserar vi hela ryggen och fokuserar därefter på övre rygg, skuldror, nacke och även en välgörande massage på hjässan. Behandlingen avslutas med en välgörande massage på fötterna.

Behandlingar

En tuffare behandling i 30 minuter på dina problemområden. Jag använder mig av massage, koppning och gua sha.
En tuffare behandling i 45 minuter på dina problemområden. Jag använder mig av massage, koppning och gua sha.
En tuffare behandling i 60 minuter på dina problemområden. Jag använder mig av massage, koppning och gua sha.

Klippkort Hälsoresurs

Klassisk massage på valt kroppsområde.

Denna tjänst bokas av dig med klippkort från Hälsoresurs.
Klassisk massage på valt kroppsområde.

Denna tjänst bokas av dig med klippkort från Hälsoresurs.
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

Massageboden

Jag utför svensk klassisk massage och även stretch och triggerpunktsbehandling – det som passar bäst för att din kropp skall få ett bra välbefinnande. Jag använder mig även av tekniker som Koppning och GuaSha.

Jag är Patient och ansvarsförsäkrad via SKFM – Svenska föreningen för komplementär medicin som är det näst största förbundet i Sverige inom naturlig friskvård. Genom massage så ökar muskelns ämnesomsättning och ger en avslappnad effekt på spänd muskulatur. Det blir snabbare återhämtning för musklerna och då minskas skaderisken. Blod- och lymfcirkulationen ökar, antistresshormonet oxytocin frigörs vid beröring som ger kroppen en lugnande och avslappnande effekt.

Show contact information
Website
Opening hours Mån-Fre 9:00-20:00
Lör-Sön 9:00-12:00

Hittar du ingen tid som passar - hör av dig på messenger!

Address
Gysingegatan 11
784 43 Borlänge
Bullermyren-Hagalund
Open in Google Maps 🗗