What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services

I den här kombinationsbehandlingen får du både massage och zonterapi. Behandlingen passar dig som tidigare varit på zonterapi hos mig. Jag kombinerar zonterapi och massage utifrån vad du behöver.
Om du inte fått zonterapi tidigare av mig rekommenderar jag en 50 minuters behandling med zonterapi.

HEALING

Healing
40 min 600,00 kr

MASSAGE

För dig som varit på behandling hos mig tidigare och blivit hjälpt av Strain and Counterstrain. Denna korta behandling hjälper dig akut vid tidigare problem som plötsligt kommit tillbaka.
Jag rekommenderar att boka en längre behandling om möjligt, men om tid saknas finns denna möjlighet.
Avslappning, stressreducering och närvaro är fokus i denna massage. Det är en avslappnande massage där jag inte går så djupt in i muskulaturen utan syftet är att lugna nervsystemet.
En kortare Svensk klassisk massage behandling. Antingen ligger fokus på stressreducering och avslappning eller mer terapeutiskt inriktad på ex.vis rygg och nacke eller ben.
Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen i dina muskler. Jag arbetar med flera olika tekniker för att lösa problem i muskulaturen. Varje behandling är individuellt anpassad och första gången du kommer går vi igenom dina eventuella problem. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. Träningsråd får du med dig hem.
Om du har journaler med information med dina problem får du gärna ta med dem.
Svensk Klassisk Massage är känd i hela världen. En behandlande massage löser upp muskelspänningar och ökar cirkulationen till dina muskler. Jag inriktar massagen utifrån var du har ont, avgör sedan vad du behöver för behandling. Muskeltöjningar, muskelstretch och ev. träningsråd får du med dig.
Varma basalstenar från Mexico läggs ut över hela kroppen. Värmen från stenarna i kombination med avslappnande massage ger dig den djupaste avslappnande massage du kan tänka dig.
Har du någon form av andningssvårigheter? Det kan vara Hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande symtom, astma, KOL etc. Behandlingen består av sk. PEF test, exkursionsmätning av bröstkorgen, mycket djupgående klassisk massage av andningsmuskulaturen, andningsövningar samt hemprogram. Se gärna www.lotorpsmetoden.se för mer info.
Djup klassisk massage med varma stenar. Värmen från stenarna hjälper till att öka cirkulationen och lösa upp spända och ömmande muskler. Muskelstretch och töjning ingår också i denna varma, djupa behandling

ÖVRIGT

Lyxig behandling för ditt ansikte. Du ligger inbäddad i värme med skön, avslappnande musik i rummet. Ansiktet blir noga rengjort och varsamt skrubbat. Ansiktsmask, avslutande creme och massage av ansikte, skuldror och nacke ingår.
Vaxning av underben

ZONTERAPI

Vacuflexmetoden är en vidareutveckling av traditionell zonterapi. Dina fötter sätts i ett par slags stövlar. Med hjälp av en vacummotor sugs luften ur stöveln och ett undertryck uppstår på foten. Det känns ungefär som att sitta i ett par slalompjäxor. Efter en stund tas stöveln av och en karta kan nu ses på foten. Zonterapeuten ”läser” av foten. Röda fält visar att översyra finns i motsvarande område, gula fält visar slembildning, vita fält visar infektioner eller kroniska tillstånd och blå fält visar akuta tillstånd. Behandlingen avslutas med traditionell zonterapi. Du känner dig avslappnad, lugn och kanske lite trött efteråt. En mycket bra behandling för dålig cirkulation i fötter och ben.
I flera tusen år har människan fått massage på sina fötter. Varje liten punkt på foten avspeglar ett ställe i kroppen. Zonterapeuten trycker på ”knappar” för att få igång självläkningsprocessen i kroppen. Blodcirkulationen och syresättningen av blodet ökar och en allmän slaggutrensning sker. Du känner dig avslappnad och lugn efteråt.

MEDITATION

Med hjälp av trummans ljud guidar jag dig in i meditation.
Denna meditation är kraftfull men samtidigt avslappnande.
Mediumskap är ingen Quick fix. Det tar lång tid att utveckla och även om du kanske har en del med dig naturligt så är det viktigt att förstå hur det går till. Att förstå vad som händer och kunna skilja på olika information. Vad är din fantasi och vad är ditt undermedvetna eller information som kommer från någon som gått över till andra sidan.
På ett strukturerat och tydligt sätt får du här träna på olika saker inom det mediala området. Syftet med denna cirkel är att den ska gå över till en sk. Hemcirkel. Där du fortsätter med utvecklingen men i en kontinuerlig form. Har du någon fråga, hör gärna av dig per sms eller mail så ringer jag upp. Start 5/9 sedan träffas vi 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 28/11, 5/12, 12/12
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Mazoma AB

På Mazoma i Täby får du balsam för både kropp och själ. Du får mindre ont och du kommer lättare ner i varv. Hit kommer du om du förväntar dig en professionell behandling. Vi arbetar med Svensk Klassisk Massage, Zonterapi, Spa behandlingar och Thoracal mobilisering- Lotorpsmetoden.

Du kan få behandlingar som inriktar sig mest på olika typer av problem exempelvis rörelseinskränkningar, andningsproblem, svårigheter att utföra vissa rörelser. Självklart kan man också komma bara för lite avkoppling och lugn och ro.

Phone 0709582733
Website
Email
Address
Åkerbyvägen 382
187 38 Täby
Open in Google Maps 🗗