What would you like to book?Hos oss kan du använda dina Friskvårdskuponger och Actiway! 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services


Healing massage and yoga combined in flow and stillness.


Yoga Senses - massage/beröring + yoga

Lördag 15 juni

Kl. 10.00-11.45, 105min

Pris: 450kr

Yogalärare: Kristin Ellner

Massageterapeut: Mikaela Hall

Plats: My Sangha, Gustavsgatan 12 i Gävle.

​Välkommen att prova det här helt nya konceptet på My Sangha!

Under den här 105 minuter långa yogaklassen får du uppleva det bästa av två världar; massage, mjuk beröring och yoga. Kristin guidar genom en klass med inslag av meditation, pranayama (andning) och mjuka flöden och rörelser medans Mikaela finns i rummet och ger dig sina helande händer vid flera tillfällen under klassen; en handpåläggning, en stretch eller en kort massage.

En klass för dig som älskar beröring och yoga. Balanserande och lugnande oljor/essencer kan ev. användas under klassen.Du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga men du behöver tycka om beröring. En unik upplevelse som balanserar nervsystemet, ger harmoni och balans i kropp och sinne.


Hot stone massage

Taktil massage

Mikaela Hall Massage&Hälsa

Välkommen!

Jag är utbildad Hälsoterapeut vid Solbacka Akademi, en YH-utbildning som bygger på fyra pelare – massage, träning, kost och mentalträning. Utbildningen stämmer väl överens med min egen filosofi kring hälsa som handlar om att hitta sin egen balans i tillvaron och att helheten är viktig just för den balansen. Jag är certifierad massageterapeut i den svenska klassiska massagen, diplomerad taktil massör och SPAterapeut. Jag är även utbildat till gym- och gruppträningsinstruktör , vilket jag tycker är fantastiskt roligt. Jag brinner för är att motivera andra till att finna glädje och välmående i livet samt att kunna ge tips, råd och verkyg till egen självläkning.

Show contact information
Website
Opening hours Öppet vid bokning
Address
Gustavsgatan 12
802 54 Gävle
Söder
Open in Google Maps 🗗