What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Konsultation

Samarbetet inleds med en konsultation. Vi går igenom vad du behöver hjälp med, jag gör en behovsanalys där du får svara på frågor, för att få en tydlig bild av dina förutsättningar och ditt mål. Detta ligger till grund för vilken tjänst som passar dig bäst.

Tillsammans lägger vi upp en individuell plan för att säkerställa att du når ditt uppsatta mål. Allt för att du ska känna dig motiverad, trygg med min hjälp och införstådd med situationen, innan vi påbörjar vårt samarbete.

Konsultationen är även till för att du ska få känna av mig som person, både förtroende och personkemi är viktigt för att samarbetet ska fungera på bästa sätt. Pris: 299:-

Personlig Träning

Ett roligt och utmanande pass som höjer pulsen och boostar förbränningen. Passet består av enkla effektiva övningar, vilan är minimal och intensitet hög.

När du känner dig trött så har du 30% kvar att ge - jag kommer pressa dig till sista sekunden.

Träningspasset är individuellt utformat efter dig och dina förutsättningar. Jag använder mig av egna kroppsvikt, fria vikter, balans-redskap, medicinbollar, kettlebells, TRX mm.
Passar utmärkt som lunchpass.

Om det är första passet hos mig, vänligen skriv eventuella skador/problem som kommentar under din bokning. Altenativt skicka ett mail.

Pris: 399:- / 30 min
Träna tillsammans med din partner, förälder eller vän - och gör träningen ännu roligare! Perfekt om Ni båda behöver komma igång.
Paketet består av fyra PT-duo pass inkl konsultation.

Vi träffas först för en konsultation där vi går igenom vad Ni behöver hjälp med. Jag gör en behovsanalys där Ni får får svara på frågor, för att få en tydlig bild av Era förutsättningar och ert mål.

Konsultation 60 min
Personlig Träning Duo 4 * 60 min

PRIS: 2999:- ( ord. pris 3499:-)
Personlig Träning 60 min + Coachning 15 min.

Coachning innebär att jag väger och mäter dig samt kontrollerar kroppsfett och muskelmassa. Genom regelbunden uppföljning och utvärdering säkerställer jag att du når ditt mål och går ner i vikt. Uppdateringar av kosten görs vid behov och ingår i priset.

Coachning debiteras månadsvis ( 799:-) och har ingen bindningstid.

Pris: 949:- ( enstaka pass, per tillfälle)
Som din PT kommer jag lägga upp ett individuellt helkroppsprogram inom styrketräning och med fria vikter, som går hand i hand med din målsättning. Då jag skapar ditt program utgår jag från träningserfarenhet, förutsättningar, skadeläge och målsättning. Vill du gå ner i vikt kommer jag t ex lägga upp ett pass med hårt tempo, likt crossfit. Om ditt mål är att gå upp i vikt och bli starkare så kommer träningen se annorlunda ut.

Under 60 minuters kommer jag gå igenom ditt träningsprogram, övningar, utförande och syfte. Tjänsten passar dig som vill träna på egen hand men som behöver hjälp med hur du ska träna och vilka övningar du ska välja.

Det går självklart att köpa till timmar med Personlig Träning vid behov.

Boka gärna en konsultation innan själva genomgången.
Det går även att ta konsultationen över mail.

Pris: 699:-
Ett individuellt träningsprogram för dig som vill träna hemma. Programmet utgår från dina förutsättningar och behov. Fokus ligger på att stärka upp svaga muskler för att undvika smärta i olika delar av kroppen.
Hemmaprogrammet består av övningar med kroppsvikt, hantlar, band och pilatesboll. Du behöver därför införskaffa enklare styrketräningsredskap. Passet tar 30- 40 min men du kan själv anpassa tiden och köra kortare eller längre tid. Du får även tips om du hur du själv kan avancera programmet och öka intensiteten i likhet med crossfit eller tempopass, som jag kallar dem.

Kan även erbjudas online, då ingår bilder/ videoklipp på alla övningar samt support via mail.

Boka gärna en konsultation innan själva genomgången på plats. Det går även att ta konsultationen över mail.

Pris: 699:-
Personlig Träning individuellt utformat efter dig och din målsättning. Som din PT går jag igenom position och utförande av varje övning för att effektivisera träningen och undvika skador. Styrketräning varierar utifrån individ och målsättning. Personlig Träning för dig som vill gå ner i vikt innebär styrketräning i högt tempo där du får upp flåset och förbränningen går på högvarv, även kallat crossfit. Jag använder mig av fria vikter, balans-redskap, medicinbollar, kettlebells, TRX mm. Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!

1 * 60min

Pris: 650:-

Personlig Träning individuellt utformat efter dig och din målsättning. Som din PT går jag igenom position och utförande av varje övning för att effektivisera träningen och undvika skador.

Styrketräning varierar utifrån individ och målsättning. Personlig Träning för dig som vill gå ner i vikt innebär styrketräning i högt tempo där du får upp flåset och förbränningen går på högvarv, även kallat crossfit.

Jag använder mig av fria vikter, balans-redskap, medicinbollar, kettlebells, TRX mm.

Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!

5 timmar * 60 min
Gäller 1 år från inköpsdatum.

Pris: 3099:-
Träna tillsammans med din partner, vän eller kollega!
Det kan inte bli roligare att träna tillsammans och utmana varandra i olika övningar.

Pris: 950
Tid: 60 min

Garanterat hårt, svettigt och roligt!

Personlig Träning individuellt utformat efter dig och din målsättning. Som din PT går jag igenom position och utförande av varje övning för att effektivisera träningen och undvika skador. Styrketräning varierar utifrån individ och målsättning.

Jag använder mig av fria vikter, balans-redskap, medicinbollar, kettlebells mm.

Med Personlig Träning kommer du hitta glädjen i träningen!

Passet föregås av en konsultation online, för att fastställa förutsättningar och utgångsläge och optimera träningen.

VIKTNEDGÅNG

Coachning innebär att jag väger och mäter dig samt kontrollerar kroppsfett och muskelmassa. Detta sker normalt en gång vid starten ( Uppstart) och en gång vid slutet
(Slutvägning). Antal veckor kan variera utifrån mål.

Genom regelbunden uppföljning av dina framsteg, så kan du lättare hålla dig motiverad. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka, göra justeringar av kosten vid behov, och säkerställa att du når ditt mål att gå ner i vikt.

All coachning utgår från det individuella kostschema/ kostprogram med nyttig mat, som du erhåller vid starten.

Coachningen debiteras månadsvis (799:-) och har ingen bindningstid.

Denna tjänst innebär att vi tar efter-bilder, väger, mäter samt kollar fett och muskelmassa. Vi ser vad som har hänt under perioden du gått på kostschema och du får hjälp med hur du går vidare för att hålla vikten.

Slutvägningen debiteras ej om du har betalt coachning för perioden. Annars ligger priset på 599:-
Jag tillhandahåller ett individuellt kostschema/ kostprogram i syfte att nå ditt mål - att gå ner i vikt, gå upp i vikt, bli starkare och öka prestationen. Du får lära dig äta rätt och nyttig mat och att skapa en hälsosam livsstil.

Kostschemat/ kostprogrammet är beräknat på ett intag som är i enlighet med ditt mål och innehåller de vitaminer och mineraler din kropp behöver. Kostschemat/ kostprogrammet är periodiserat från start samt fritt från gluten och laktos.

Uppdateringar av kosten ingår ej och jag rekommenderar att du väljer till Coachning för bästa resultat.

Du får ett informationsblad där jag förklarar tanken med schemat mer ingående samt ger lite tips.

Pris 799:-
Coachning innebär att jag väger och mäter dig samt kontrollerar kroppsfett och muskelmassa.

Genom regelbunden uppföljning av dina framsteg, så kan du lättare hålla dig motiverad. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka, göra justeringar av kosten vid behov, och säkerställa att du når ditt mål att gå ner i vikt.

All coachning utgår från det individuella kostschema/kostprogram med nyttig mat, som du erhåller vid starten.

Coachningen debiteras månadsvis (799:-) och har ingen bindningstid.

Pris per tillfälle: 299:-
Att gå ner i vikt är tufft men att hålla vikten efter avslutad diet är en ännu större utmaning. Med anledning av detta önskar jag att du som tidigare klient vill komma på ett kostnadsfritt uppföljningsmöte.

Jag vill gärna träffa dig några månader efter avslutad diet för att kolla hur allt går, hur vikten ligger till, vad som varit svårast, hur du mår och trivs med din kropp i nuläget.

Vi gör en ny vägning och mätning för att jämföra och relatera till våra senaste resultat.

Mötet är en form av statistik och utvärdering, för att ännu bättre kunna hjälpa mina nya klienter. Jag vill få en klarare bild av de svårigheter som uppstår efter avslutad diet, för att hitta ett sätt att bemöta dessa.
Uppstartsmötet innebär att vi fastställer utgångsläget genom att fotografera, väga/ mäta samt kolla kroppsfett. Dessa värden jämförs sedan från vecka till vecka.

Vi går igenom ditt nya kostschema, den individuella målplanen, samt information kring detta, så du snabbt kan komma igång med kosten, utan frågetecken.

Genom Coachning, regelbunden uppföljning av framsteg, så håller du dig motiverad. Det blir enkelt för mig att utvärdera varje separat vecka och göra justeringar av kosten vid behov, för att säkerställa att du når ditt mål på utsatt tid.

Det är alltid bra att ha en stående dag/ tid i veckan då vi ses för att väga/ mäta (och träna om du valt det). För att kunna jämföra värden på ett korrekt sätt, så bör dina rutiner vara exakt samma timmarna före vägningen. Träna helst INTE innan din vägning.

Uppstartsmöte bokas av mig eller enligt överenskommelse.

I debiteringen ingår Kostschema samt coachning en månad och priset för detta är 1599 :-

Mission To Shape

Mission To Shape Gym är ett privat gym där du som klient står i fokus, du får en ordentlig push framåt, hårda roliga träningspass, ett kostschema anpassat efter din livssituation och support hela vägen fram. Genom en noga utarbetad plan kommer du nå ditt mål, bli starkare, gå ner i vikt och må bättre än du någonsin gjort. Gymmet ligger i Nacka, bredvid Nacka Forum och Nacka Strand - bara ett stenkast från Hammarby Sjöstad, Södermalm och Sickla.

Jag som äger företaget heter Linn Hansson. Jag har 15 års erfarenhet av styrketräning/ kost / diet och har tävlat i Bodybuilding med framgång. Genom åren har jag hjälpt många att gå ner i vikt, bygga muskler och att må bra - såväl fysiskt som mentalt.Vill du veta mer? Gå in på hemsidan eller besök mig på facebook.

Välkommen!

Show contact information
Website
Opening hours Tisdag -Torsdag 09.00-19.00
Fredag 09.00-18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag 09.30-15.00
Address
Vikdalsgränd 10 B
131 52 Nacka Strand
Open in Google Maps 🗗