Book Djupgående idrottsmassage fascia release 30 min , 400,00 kr

Idrottsmassage är till skillnad från den klassiska, en metod där man eftersträvar att komma djupare ner i musklerna eller behandla en så stor del av muskelfibrerna som möjligt.
Facia/ bindväv håller ihop musklerna och sammanfogar allt i hela kroppen. Idrottsmassage är mjuk och djup vävnadsrelease och vissa släpptekniker har visat att smälta bort spänningar inom fascia. Här eftersträvar vi att aktivera uttorkad, härdad, klibbig fascia tillbaka till sin elastiska och flytande form. När vävnaden har återanställts , har den förmågan att hjälpa kroppens egna reparativa system och våra muskler kan arbeta mer effektivt. Om du är stel och har ont är faciamassage en lugn men med hårdare tryck ett väldigt bra alternativ till vanlig massage.
Man lösgör stagnationer och får in ny fräsch vätska i facian och man blir smidigare. Terapeutiska stretchar förekommer.
En stelhet någonstans i fasciakedjan kan ge upphov till att rörelsen tas upp för mycket i någon annan del av kroppen med risk för skada i både den förkortade och förlängda vävnaden.

Alternativt kan du också välja en variant som verkar mer peppande på dej, en mer fartfylld massage där du kan ha din egen favoritlista, tex träningsmusik. Du meddelar mej när du kommer hur du tänkt. Passande på 30 min. Perfekt inför träning.

jag1911 (2).jpg
Medlem i Massörerna

Muskelro

Show contact information
Website
Address
KVARNABERG
567 92 Vaggeryd
Vaggeryd
Open in Google Maps 🗗