What would you like to book?

Välkommen att boka tid!

Välj utövare, sedan den tjänst du vill boka.

Hittar du ingen tid som passar, ring oss, så försöker vi lösa det!


Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Behandling

En noggrann undersökning av leder, muskler och nerver visar var smärtan kommer ifrån och varför den håller i sig. Vi behandlar sedan dina besvär manuellt för att minska smärta och återställa normal funktion.
En tjänst för dig som har återkommande eller långvariga ländryggsbesvär, med eller utan besvär kring höfter och ben, som begränsar din aktivitetsnivå och påverkar din livskvalitet negativt.

Du som har drabbats av akut eller tillfällig ländryggssmärta kan boka vanlig naprapatbehandling.
Uppföljning för dig som tidigare varit på nybesök.

Träning

På en konsultation får du berätta din bakgrund och vad du har för mål. Tillsammans diskuterar vi lämpligt upplägg på PT-träning.

Mötet ger dig en möjlighet att se vad jag kan erbjuda dig.

Väljer du sen att köpa PT-paket på minst tre gånger är detta möte kostnadsfritt.
Välkommen att boka en tid för Personlig träning!

Träningen genomförs i Karolinen, på vår klinik eller på närliggande gym, Livskraft.

Träningen genomförs i Karolinen, på vår klinik eller på närliggande gym, Livskraft.

Denna tjänst fungerar som ett klippkort och du bokar första gången. Vi bestämmer tillsammans vilka övriga tider vi ses. Innan vi startar träningen ingår ett personligt möte (värde 200 kr) där vi pratar igenom bakgrund och mål. Bokas separat.

Kan delbetalas via Klarna.

Vid överenskommelse kan vi även ses på Optimal Träning Bryggudden eller Nolgård.
Träningen genomförs i Karolinen, på vår klinik eller på närliggande gym, Livskraft. Vi bestämmer tillsammans vilka övriga tider vi ses. Innan vi startar träningen ingår ett personligt möte (värde 200 kr) där vi pratar igenom bakgrund och mål. Bokas separat.

Kan delbetalas via Klarna.

Vid överenskommelse kan vi även ses på Optimal Träning Bryggudden eller Nolgård.
Är du nybliven mamma och trött i ryggen? Behöver du hjälp att återfå styrka och kontroll i bålmuskulaturen? Har du en kvarstående magmuskeldelning? Eller är du gravid och vill förebygga besvär? Hos oss får du anpassade övningar så att de inre magmusklerna stärks - snabbt, säkert och effektivt!
Uppföljning för dig som tidigare varit på nybesök Mammamage.

Gruppträning

Kursen är lämplig för dig som är nybliven mamma eller där det gått längre tid men du är svag i mage/rygg. Fokus är aktivering och träning bäckenbotten och mage, enligt MammaMage-konceptet. Vi stärker även rygg och säte. Målet är att du ska fungera bättre i vardagen och kunna gå vidare med annan träning efter kursen.

Pt-grupp/Small Group Training innebär att det är mellan 3-6 deltagare, vilket kombinerar fördelarna med att få individanpassade övningar samtidigt som du får fördelarna med att tillhöra en grupp. Att träna med en grupp och ha täta uppföljningar gör att träningen blir roligare och att det blir lättare att hålla träningsrutinen hemma.

Innan gruppstarten den 8 februari ses vi för en individuell tid. Du får då berätta om din bakgrund och vi mäter ev magmuskeldelning.

Vi träffas, utöver den individuella tiden, sex tillfällen i grupp.

Plats är Optimal Träning Nolgård. Betalning sker på plats senast vid första grupptillfället, kontant alt via swish.
Medlem i Svenska Naprapatförbundet

Naprapathälsan

Vi erbjuder dig professionell och personlig behandling av rygg-, nack-, muskel- och ledbesvär.

Vi använder oss av beprövade och dokumenterat effektiva behandlingsmetoder. Detta innebär att du kan känna dig trygg att söka behandling hos oss.

Phone Anders 054-4000111 Maria 054-4000110
Website
Email
Address
Våxnäsgatan 10
653 40 Karlstad