1. Hem
  2. Annan Linköping

Paul Silfverstråle

betyg4.8 Fantastiskt bra(164 betyg)
Yogafarmen, Läroverksgatan 7, 582 27, Linköping, 582 27, Linköping
!!OBS - NY ADRESS FROM 26/2 2024 - LÄROVERKSGATAN 7, LINKÖPING!! Hej! Här nedan kan du läsa mer om vad jag möjligen kan hjälpa till med. ---- Givetvis känner du dig fullt frisk från infektion vid ditt besök. Jag ber även dig som nyligen tagit vaccin mot Covid-19 eller en "booster-shot" att avvakta åtminstone 2 veckor efter injektion innan besök på mottagningen. Tack på förhand. ---- Varmt Välkommen!
11664

Boka tjänst

Behandlingar

  • Akupunktur/TCM-konsultation
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Evotraining - Kostreglering - 2-veckors test
    120 minuter, 1 500 krMer info
    Boka

Träning

  • PT - Wudang Tai Chi Chuan
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • PT - Medveten Andningsteknik
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • Personlig träning - Evotraining/Naturlig Rörelse
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka
  • PT - Qi Gong
    60 minuter, 900 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Paul Silfverstråle
4.8
(164 betyg)

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
164 betyg
Ingela D.
till Paul Silfverstråle
Mycket givande och med god effekt! Effektiv kombination av akupunktur, massage och värme.

Visa mer

Lisbeth A.
till Paul Silfverstråle
Paul är mycket kunnig och lyssnande och behandlingen hjälper och lindrar mina besvär. Jag vill varmt rekommendera honom.

Visa mer

Ingela D.
till Paul Silfverstråle
Akupunktur och värmelampa lugnar ner föraningarna av en annalkande sjukdom som redan kommit långt på väg och kloka resonemang om konstigheter i tiden hjälper dig att stå ut med otäcka trender i vardagen. Allt utan konstiga och farliga mediciner! Alla borde prova en helande behandling hos Paul, men det räcker inte med en enstaka behandling, unna dig en serie på åtta tio veckor så att kroppen kommer i balans!

Visa mer

Tommy P.
till Paul Silfverstråle
Paul är påläst och intresserad. Han försöker hela tiden hitta hjälpmedel för att få ordning på mina krämpor..

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Silfverstråle Hälsa & Utbildning! Jag har arbetat med friskvård och träning de senaste 25 åren och då specialiserat mig inom TCM, Asiatisk kampkonst & Evolutionsbaserad träning/Ursprunglig Hälsa. Jag har ett helhetsperspektiv på problemlösning och arbetar proaktivt med hållbar hälsa & välmående på individ- och organisationsnivå. Trots att vi har det bättre än någonsin mår mänskligheten på vissa sätt sämre än någonsin. Inom traditionell kinesisk medicin försöker man alltid hitta roten till problemet medan man jobbar med symtomet. Man börjar då med att se till vilka resurser som finns hos individen, hur "laddat batteriet är" helt enkelt. När vi under livet "vänjer oss" och förskjuter normalläget så uppstår en mängd subtila problem som påverkar ämnesomsättning, hormonsystem, sömn och återhämtningskapacitet. På längre sikt spelar detta stor roll. Fysiskt och psykiskt. Efter ytterligare tid uppstår vanligtvis symtom som ex. sömnproblem, ämnesomsättnings-/ viktproblem, "utbrändhet", menstruations- /klimakteriestörningar, infertilitet eller smärt-/rörelseproblem. Saker som normalt är stimulerande blir då stressande för kropp och knopp. Detta är ofta fallet med fysisk träning som med bristande kunskaper i återhämtning och aktivitet lätt blir till stress istället för stimuli med ökad skaderisk som resultat. Min vision, och erfarenhet, är att vi faktiskt kan öka många av våra förmågor med åldern. Då krävs dock insikt, kunskap och lust. En smula nyfikenhet skadar inte heller... Har du saker du skulle vilja komma tillrätta med i livet? Du är varmt välkommen att kontakta mig eller boka tid för en första konsultation. De verktyg och metoder jag arbetar med är: - TCM- akupunktur - Koppning - Akupressur - Kinesisk Örtmedicin - Kostlära enligt TCM/Paleo - Evolutionsbaserad rörelse - Fysisk & mental träning - Andningsteknik - Kampkonst/Tai Chi Chuan Läs mer på: www.silfverstrale.se https://www.patreon.com/practicaltaichichuan

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • MånStängd
    • TisStängd
    • Ons08:00 - 15:00
    • TorStängd
    • FreStängd
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07089391 XXVisa nummer

  • Yogafarmen, Läroverksgatan 7, 582 27, Linköping, 582 27, Linköping