What would you like to book?

Hej!

Välkommen att boka en klassisk massage hos mig.

Ny adress: Nu har jag flyttat tilll Klasrovägen 23A, nära Häggvik station.

Jag tar ej längre emot kortbetalning, det går bra med Swish, kontant, bankgiro, faktura eller betala direkt vid bokning genom Klarna.

Om du inte kan komma på bokad tid, ser jag gärna att du avbokar senast 4 timmar innan, så att en annan kund har möjlighet att boka den tiden.

Ej avbokad tid debiteras med full avgift.

Om du planerar att komma regelbundet så kan det vara bra att veta att jag säljer klippkort, 10 behandlingar med 10% rabatt.


Med vänlig hälsning,

Lena Svanlindh


Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Services

Unna dig en halvkroppsmassage, det gör gott för hela kroppen. Du kan även bli behandlad om du har problem tex. nackspärr, ryggskott, spända muskler, triggerpunkter. Förlängning av korta muskler (muskulering)

Ej avbokad tid debiteras (4 timmar)
Under en helkroppsmassage hinner jag gå igenom hela kroppen vilket ger en skön och avslappnande känsla. Du kan även bli behandlad om du har problem tex. nackspärr, ryggskott, spända muskler eller triggerpunkter. Förlängning av korta muskler (muskulering) vid behov.

Ej avbokad tid debiteras (4 timmar)
En extra lång och grundlig helkroppsmassage där vi hinner gå igenom hela kroppen ordentligt. Förutom att du blir masserad över hela kroppen hinner vi även gå ner på djupet (om du vill) där musklerna är spända. Det är också skönt att verkligen hinna varva ner och bli riktigt avslappnad vilket är väldigt bra om du har en hög stressfaktor.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

PINOCCHIO Massage & Friskvård

Pinocchio Massage & Friskvård har flyttat till Klasrovägen 23A efter 18 år på Hammarbacken.
Jag erbjuder klassisk massage och önskar alla kunder varmt välkomna.

Phone 08-59495010
Website
Email
Opening hours Måndag-fredag 10.00-20.00
Avbokning: senast 4 timmar innan behandling.
Address
Klasrovägen 23A
191 49 Sollentuna
Häggvik