What would you like to book?

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Coaching

Kanske befinner du dig i en situation när du tappat motivation i din nuvarande roll, kanske är det yttre förändringar såsom en omorganisation, som fått dig att komma till ett vägskäl. Eller så är jobbet ganska ok, men du har ändå en känsla av att det är något som saknas.

Hos Purusa får du stöd och konkreta verktyg för att reflektera kring din nuvarande arbetssituation och hur du önskar att ditt arbetsliv ska utvecklas framåt . Målet är att ge dig de bästa förutsättningarna för att ta kommandot över din framtida karriär.

Karriärcoachningen består av tre steg;

Inblick. Vi vänder vi blicken mot dig själv, dina värderingar, tidigare erfarenheter och kunskaper. När du vet vem du är, vad du vill och tydligare ser dina kvaliteter, blir nästa steg att orientera sig utåt;

Utblick. Hur vill du att din arbetssituation ska se ut? Är du intresserad av att byta bransch eller är det snarare en annan roll inom nuvarande område och/eller företag som är aktuellt? Vi går igenom de olika alternativ som finns.

Handling. När du är mer på det klara med vem du är,vad och vart du vill, får du ökad kontroll över din situation. Du får också kraft att gå från ord till handling – att göra en plan för hur du ska nå de karriärmål du sätter upp.
Är du förälder till en tonåring och ser att ditt barn skulle må bra av lite extra peppning och stöd under en period? Eller är du tonåring och känner dig vilsen ibland och funderar över vad det ska bli av dig egentligen? Oavsett, så är du inte ensam.

Tonårstiden är en period som ofta upplevs som utmanande med krav på allt från att få bra betyg till att vara omtyckt och uppdaterad. Hos Purusa är du välkommen att vara dig själv. Du får möjlighet att utforska mer om vem du är innerst inne, vad du brinner för, längtar efter och drömmer om.

Du får också möjlighet att sätta ord på dina eventuella tvivel och rädslor. Och du får verktyg och stöd för att ta dig förbi dem, om det är vad du vill. Under tonårstiden är fokuset naturligt mycket på planer för framtiden. Vi tittar på hur du kan kombinera dina ambitioner och planer framåt, med att också känna dig nöjd och finna ro med livet här och nu.


Coaching, hur går det till?
Coaching innebär att du och jag ses under en period, vanligtvis varannan vecka cirka 1 timme åt gången. Vi pratar om det som händer i ditt liv. Det är du som väljer. Min roll är att lyssna, ställa frågor och, om du vill, ge mina tankar och reflektioner. Ofta är det så att när vi själva sätter ord på våra tankar och känslor, så finns många av svaren redan inom oss. Välkommen att prova, så får du se.
Står du i färd med att genomföra yttre förändring eller har du ett " inre skav" som du vill bättre förstå vad det vill säga så är du varmt välkommen till mig på Purusa. Jag möter kunder av alla slag, var och en med unika behov och förutsättningar.

Genom samtal - i en kombination av coaching och vägledning - stödjer jag dig i att komma i djupare kontakt med dig själv och det som du innerst inne vet men som på grund av ovana och rädsla kanske fallit i glömska.

Det kan handla om stöd genom en större yttre förändring, t ex verktyg för minskad stress, vägen till nytt jobb eller att gå igenom en skilsmässa.

Lika ofta handlar det om stöd på en inre förändringsresa för att få fatt än tydligare i vad som ryms inom dig och vill bli uttryckt, sagt och gjort. För att lära känna dig själv på djupet, bli tryggare och övervinna rädslor och omedvetna mönster som håller dig tillbaka. För ju mer vi lever så, i samklang med oss själva och vårt innersta, desto större mening och harmoni kan vi skapa i våra liv för oss själva och för andra.

Min egen närvaro är mitt viktigaste redskap och ditt förtroende a och o.
För dig som känner av stress och önskar verktyg och stöd för att må bättre

Tempot i arbetslivet är högt och kraven på oss, inte minst från oss själva, är ofta stora. Mycket ska ske och det fort. Och visst är det stimulerande med mycket som händer och sker, men ibland blir det för mycket med sömnstörningar, värk, oro och andra stressrelaterade symtom som resultat.

Hos Purusa får du hjälp att bli medveten om tanke- och handlingsmönster som skapar stress i din tillvaro och ersätta dem med nya vanor som hjälper dig att behålla kontrollen och lugnet även under stressiga perioder. I coachningen får du konkreta verktyg för avslappning, ökad närvaro och för att tidigt känna igen din kropps signaler å hur du egentligen mår.

Kroppsbehandlingar

Ont i till exempel axlar, nacke eller rygg? Spänd och stressad? Eller tycker du helt enkelt så mycket om massage att det blivit en naturlig del i att ta hand om dig själv? Att unna sig massage regelbundet hjälper oss att må gott både i kropp och själ och orka med en intensiv vardag.

Jag arbetar intuitivt för att kunna hjälpa både förebyggande eller mer specifikt med problem som du har. Varje behandling är unik, på samma sätt som du.

Jag är diplomerad massageterapeut hos Axelsons och är verksam sedan 2010. Exempel på tekniker jag använder utöver klassisk massage är revolving, strain and counterstrain och longering.

Några positiva effekter av massage;

Gör spända muskler mjuka och elastiska
Ökar koncentrationsförmågan
Stärker immunförsvaret
Gör oss lugnare och mer avslappnande
Ont i till exempel axlar, nacke eller rygg? Spänd och stressad? Eller tycker du helt enkelt så mycket om massage att det blivit en naturlig del i att ta hand om dig själv? Att unna sig massage regelbundet hjälper oss att må gott både i kropp och själ och orka med en intensiv vardag.

Jag arbetar intuitivt för att kunna hjälpa både förebyggande eller mer specifikt med problem som du har. Varje behandling är unik, på samma sätt som du.

Jag är diplomerad massageterapeut hos Axelsons och är verksam sedan 2010. Exempel på tekniker jag använder utöver klassisk massage är revolving, strain and counterstrain och longering.

Några positiva effekter av massage;

Gör spända muskler mjuka och elastiska
Ökar koncentrationsförmågan
Stärker immunförsvaret
Gör oss lugnare och mer avslappnande

Terapi

Coaching i kombination med regression
För dig som vill lära känna dig själv på djupet och arbeta med känslomässiga reaktions- och handlingsmönster som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut.

En session går till så att vi börjar med att gå igenom det som du upplever är din utmaning idag, skillnaden mellan hur du önskar att du mådde och hur du mår. Med utgångspunkt från detta kombinerar vi coaching med regression.


Regression

Genom min guidning får du möjlighet att utforska och bearbeta de händelser som är förknippade med ursprunget till dina problem. Det är en djupgående process bortom intellektets kontroll. Vi använder kroppen för att komma i kontakt med de känslominnen som ryms inom oss. Efteråt går vi också igenom det som hänt för att du ska få en ökad förståelse för dig själv och kunna påbörja ditt förändringsarbete.


Coaching

I coachingen blir du påmind om de inre kvalitéer som redan finns så att du lättare kan få en upplevelse av dem. Allt detta syftar till att hitta tillbaka till din inre trygghet, känna ditt fullständiga värde och utifrån det kunna leva livet fullt ut, med mer livsenergi och glädje.
Ja, vad är det som händer när det som är kärlekens essens - lust, frihet och närhet - inte riktigt finns där?

Ofta ser vi svårigheter i en kärleksrelation som något negativt men de kan lika gärna ses som ett tillfälle till utveckling som individ och som par.

Vi alla längtar efter kärlek, att känna oss sedda, hörda och förstådda. Samtidigt har vi genom åren skapat mönster som försvar för att slippa bli sårade. Dessa skyddar oss men begränsar också vår möjlighet till kärlek och skapar vad vi kan kalla missförstånd eller friktion i en relation.

Genom att mötas och samtala kring det som är, även det som är svårt och sårbart, ges en möjlighet till en fördjupad och mer kärleksfull relation. Det kan också vara så att ni eller någon av er kommer till insikt i att det mest kärleksfulla är att avsluta relationen. Oavsett väg stöder jag er.

Vi utgår alltid från var just ni är i er relation. Vissa par kommer i akut kris efter att en otrohet uppdagats, andra par kommer för att konflikterna aldrig tycks kunna lösas eller för att relationen går på tomgång. Vissa kommer för att de helt enkelt är nyfikna på hur de kan få en fördjupad och närmare relation. Och ytterligare andra kommer för att att få hjälp att bryta upp och lägga grund för ett gott gemensamt föräldraskap.

Beroende på just er situation och era behov så formas samtalen.

I samtal med par samarbetar jag med min partner och kollega Gösta Tingström. Vår erfarenhet säger att det finns ett stort värde i att vara en man och en kvinna som möter er som par. Det ger oss ökad kapacitet och flexibilitet att stödja er på djupet.

Priset är per terapeut.


Yoga

Är du intresserad av att introducera yoga på ditt företag, är ni ett gäng kompisar eller kollegor som vill yoga tillsammans, välkomna att kontakta mig så hittar vi ett upplägg och en tid som passar.
Jag erbjuder personlig yogaträning, PT Yoga, där vi anpassar yogan specifikt utifrån dina önskemål, behov och förmåga.

Det kan vara ett bra sätt att komma igång på. Det kan också passa dig som har en skada och önskar en individuellt anpassad yoga för ”rehabilitering” eller om du önskar individuella råd och vill utmanas vidare i din yogautövning.

Eller varför inte bjuda med din partner och yoga tillsammans? I paryogan kombinerar vi traditionell hatha yoga med tillitsstärkande parövningar. Ett lekfullt och annorlunda sätt att mötas!

Upp till 2 personer
Söker du balans i kropp och själ – kom och yoga med oss. Purusa erbjuder yoga i små grupper med plats för alla.

Utöver en skön och allsidig fysisk träning som gör kroppen stark och flexibel, ger regelbunden yoga också möjlighet att stanna upp och vända blicken inåt.

I Hathayoga arbetar vi med fokus på andningen och att bygga upp energi och styrka genom s k asanas (rörelser och positioner).

Yoga ställer inga krav på prestation, perfektion eller resultat. Du gör rörelserna utifrån din förmåga. Stel eller vig, nybörjare eller erfaren spelar ingen roll. Klassens inriktning och innehåll varierar från gång till gång men snart kommer du att känna igen dig. Vi avslutar alltid med en stunds skön vila.

På www.purusa.se finner du terminens schema. Du är alltid välkommen att prova på en gång innan du bestämmer dig för en fortsättning.

Prova-på-pris: 100 kr

Adress: På tisdagkvällar och lördagsmorgnar håller vi till i Stocksund centrum, Vasavägen 34 och på fredagluncher på Östermalm, Danderydsgatan 2.

Purusa

Hos Purusa är du välkommen precis som du är. Jag möter dig där.

Här erbjuds du stöd och inspiration för att må bra i kropp och själ.

Varje möte är unikt, så också vad vi fyller det med. Vi använder oss av olika verktyg – så som coaching & vägledning, massage, healing och yoga – var för sig eller i kombination utifrån dina behov. Du är välkommen att delta i någon av gruppaktiviteterna eller boka tid för individuellt möte.

Att bli mer medveten om sin kropp, sina tankar och känslor, att våga möta sig själv och lita till sin inre röst är vägen till att finna inre frid, frihet och glädje i livet. Purusa är sanskrit och betyder fritt översatt; ”från den plats inom dig där du bara vet”.

Välkommen till purusa!

Sagt om...

”Kristina är otroligt varmt och det känns i atmosfären redan när man kliver innanför hennes dörr."
Johan

”Kristina lotsar mig på ett öppet och inkännande sätt genom både privata och arbetsmässiga svårigheter och hjälper mig att lära mig att leva ett rikare liv”
Renee

"”Jag har stressat mycket i mitt jobb de senaste åren och det har satt sig som värk i axlar och i ländryggen. Jag märker att jag också blivit lugnare och mer intresserad av att tänka mer på hur jag lever för att må bra på alla sätt. "
Peter

Show contact information
Website
Opening hours Vardagar efter tidsbokning.

För yoga i grupp, se hemsidan www.purusa.se för schema.
Address
Stockholmsvägen 47
182 78 Stocksund
Stockholmsområdet
Open in Google Maps 🗗