What would you like to book?

Om du inte hittar någon tid som passar dig,
vänligen smsa/ring Rita 0738303444, jag hjälper till att ordna en tid som passar bäst till dig.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Ansiktsbehandlingar - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

Den professionella microneedling - behandling har utvecklats för att stimulera nya kollagenfibers tillväxt inom dermis, strax under ytan av huden.
Denna behandling rekommenderar till dig som önskar - Hudföryngring, minskning av porer, reducering av rynkor & fina linjer samt ärr.
Microneedling är en behandling med nålar som är djupgående i huden.

Allmänna Tips
En kur om 3 till 6 behandlingar rekommenderas.
Boka gärna en kostnadsfri konsultation.
Vi skräddarsyr behandlingar enligt dina behov.
Låt huden vila från smink, sol, starka parfymer under 24 till 48 timmar.
Låt även huden vila från sol.
Undvik solarium upp till två veckor.
Undvik syror eller retinol (A - Vitamin) upp till 48 timmar efter behandling.
Viktig att även tänka på hygienen och undvika smutsiga kläder kan irritera huden på hals och dekolletage.
För dig som vill få personliga tips och handla hudvårdsprodukter och vill vara säker på att få hjälp av auktoriserad hudterapeut.

Denna tid även bokas som en kostnadsfri konsultation för microneedling behandlingar.

"Tid i butiken med hudterapeut" är kostnadsfri förutsatt att bokad tid utnyttjas. Sen avbokning/uteblivet besök debiteras med 150kr.
Behandlingen är för dig som vill ha en snabb skönhetsboost. Rekommenderas att göra denna behandling före bröllop, fester eller liknande, då detta ger en ungdomlig hud som i sitt resultat strålar med lyster på ansiktet. Passar perfekt till dig som vill ge dig en snabb ansiktslyft samt få en skön stund. Behandlingen avslutas med Lyxig specialmask som ger ansiktet en underbar mini lyft.

I behandlingen ingår rengöring (ej djuprengöring), AHA eller BHA pensling samt special mask som ger ansiktslyft direkt efter behandlingen. Vi avslutar behandlingen med serum, dag/nattkräm samt ögonkräm som passar just din hud typ.
Behandlingen börjar med en uppfräschande rengöring och därefter peeling. Vi fortsätter behandlingen med en avslappnade massage som gör att du får mer fukt i huden. I fortsättning applicerar vi fuktgivande mask. Behandlingen avslutas med serum, ansiktes och ögonkräm.

Vi använder produkter endast som passar just för din hud typ.
I behandlingen rengör vi ansiktet och skrubbar bort döda hudceller med efterföljande avslappnande ansiktsmassage. Avslutas med att du får fuktgivande serum, vårdande ögonkräm samt dag eller nattkräm.

Vi använder produkter endast som passar just för din hud typ.
En riktig skinnande effekt på ansiktet direkt efter behandling. Minskar glåmig och torr hud och ökar lyster. Uppfräschade och uppiggande effekt på ansiktet som gör att gammal grå hud får ett nytt liv.

I behandling ingår dubbel rengöring, AHA, PHA eller BHA pensling (beror på hud tillstånd), indisk ansiktes massage på ansiktes, hals och dekolletage, som hjälper till att öka spänst i huden, masken och i avslutningen vårdande produkter som serum, ögonkräm och dag eller nattkräm. Produkter är anpassad efter din hud typ.
En behandling som hjälper till att dämpa ner vardagliga stressen. Väldigt bra även för känslig hud som rosacea, eksem. Passar perfekt till dig som inte behöver djuprengöring.
I behandling har vi fokus på att få lugn och avslappning. Behandling börjar med dubbel rengöring, skrubb, Vävnadsdränage på ansiktet, hals och dekolletage, mask och avslutar med vårdande produkter som serum, ögonkräm och dag eller nattkräm. Valda produkter är anpassad efter din hud typ. I dubbel rengöring och skrubb får du ånga endast om det passar din hud.

PS! Vävnadsdränage är en avslappnade och vätskedrivande form av ansiktes massage som hjälper att avlasta vävnaden från avfallsprodukter. Detta ökar lymf cirkulation, är lugnande och minskar svullnader. Massagen passar till alla hud tillstånd men bäst för personer med akne, rosacea extrem känslig hy, perioral dermatit och mogen hud.
Passar dig som har oren hy och behöver ordentlig utrensning. Med extrem noggrannhet, visad hänsyn till hygien har vi största fokus på att rengöra pormaskar på djupet ifrån din hud.

Behandlingen inkluderar dubbel rengöring, skrubb, ånga, djuprengöring (ta bort pormaskar och annan orenhet), mask och avslutar med vårdande produkter som serum, ögonkräm och dag eller nattkräm. Produkter är anpassad efter din hud typ.
Ekologiska hudvårds produkt märke - nästa generations hudvård med levande goda bakterier som skapar resultat som är högre än vad som någonsin kunnat uppnås.
Välkommen att boka denna prova på behandling med levande bakterier.
Provbehandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling, mask, ögonkräm, serum och ansiktskräm. Du betalar endast 295 kr som dras av vid köp av två Esse Probitica produkter. Dessutom erbjuder vi 10% rabatt vid köp av minst två Probitica hemmavårds produkter.

Du kommer även att få tips och råd om hur du ska ta hand om din hy i din omgivning.
En ekologisk ansiktsbehandling med probiotika för att bekämpa åldersprocesser i huden och återskapar en fungerande hudbarriär.

En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud samt obalanserade hudtillstånd såsom acne, rosacea och eksem. I behandlingen ingår: tripel rengöring, enzympeeling, ånga, porrengöring, massage med esse creame, Creame mask med hyaluronsyra, Esse serum och creme avslutar behandlingen.

Enbart vegan-märkta produkter används.
Unik kurbehandling som läker och reparerar huden på ett säkert och tryggt sätt. För bästa resultat rekommenderas en kur om fler behandlingar. Under behandlingen fås en starkare syra pensling för dig med acne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, rosacea, solskadad och livlös hud mm. Att göra en pensling med syra, så kallad kemisk peeling, är bra för många olika hud problem. Det finns fler olika syror som passar för olika hudåkommor och som tillhör skilda grupper av syror, till exempel AHA syror och BHA syror. Vi väljer den syra behandling som passar din hud typ och dina önskemål bäst.
Behandlingen fungerar på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Detta ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till det översta hudlagret fastnar under detta lager med döda hudceller. Syran löser upp och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kan komma fram. Huden får ett jämnare och renare utseende med en förbättrad lyster och nytt liv.
Denna behandling inkluderar samma som kemisk peeling, förutom att det inkluderas en specialmask som ger direkt resultat mot rynkor och ger ökad spänst.
En riktig ”top till tå” för hela ansiktet. Här får du allt som behöver en oren, torr hy. En total avslappning för maximal tid samt superfräsch från början till slut. När en ansiktet behöver vårda på riktig, då är denna behandling är som bäst.

Behandling börjar med dubbel rengöring, skrubb, ånga, djuprengöring, klassisk ansiktes massage för helan ansikte, hals och dekolletage, avslappnande mask. Vi avslutar behandling med vårdande produkter som serum, ögonkräm och dag eller nattkräm. Produkter är anpassade efter din hud.

Du kommer även få hand och skalp massage, när du ligger under masken eller ångan.
Samma behandling som klassisk ansiktsbehandling som kompletteras med färgning av fransar och bryn samt längre handmassage med lyxig hand mask
Rygg massage, klassisk ansiktes behandling, hand massage med lyxig hand mask, hand spa samt färgnings av fransar och bryn i ansiktes behandling.

Förutom du får avslappnad skalp massage under behandlingen.

Ayurvedisk Massage Behandlingar - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

Provbehandling inkluderar pulsläsning samt du får tips och råd hur bäst du tar hand dig.
Du betalar endast 295 kr

Pulsläsning av en Ayurvedisk Läkare från Indien är en viktig del i varje ayurvedisk massage behandling. Fyra årstider i svenska klimatet och åldrande ger förändring i kroppen.
I en provbehandling med pulsläsning, kan du få tips och råd hur du bäst tar du hand om dig både fysisk och psykisk i din omgivning.
Ayurveda är en komplett lösning, där du får behandling för både kropp och själ. Karnapooram är en öron behandling och garanterat lösning till de flesta öron problem. Det finns viss metod erbjöds innan själva öron behandling ska börjas. Detta är 100 % ayurvedisk process. Vi använder örtoljor till Karnapooran. Den obotliga sjukdom s. k. tinnitus, får mycket hjälp och lättnad av denna behandling. En uppenbarligen resultat gör att hörselkvaliten hos patienten stiger. Karnapooran är läkning och det arbetar huvudsakligen hörsel problem.

I behandlingen patienten får massage i ansiktet, runt öron, käke och pannan för att processen ska sätta i gång.
Efterföljer några droppar av varm medicinsk ört olja penetreras i öron.
En unik behandling för själen, där med hjälp av lätt beröring av fingertoppar på vissa energipunkter i din kropp. Denna lätta rörelse med hjälp av eteriska oljor gör att då får igång energiflödet i kroppen.
Ayurvediska läran säger att dessa marma punkter är viktiga för att få all kommunikation mellan kropp och sinne att fungera optimalt. Stress, orenheter, obalanser i subdoshor skapar Ama (toxin), som sätter sig vid dessa punkter.
Med hjälp av denna behandling du får balans i doshor (vata, pitta & Kapha), ökad koncentrationsförmåga & stresshantering.
En kort pulsdiagnos kommer att utföra precis innan behandlingen ska börjas, för att välja rätt typ av oljor som passar dig enligt din dosha.
En Ayurvedisk behandling för dina fötter.
Filning, klippning & rensnings av tånaglar. Därefter efter filar vi bort döda hudceller och förhårdnader. I avslutningen smörjer vi dina fötter med en skön ayurvedisk ört olja.
En riktig avkopplade ayurvedisk behandling för ömma fötter.
Filning, klippning & rensning av tånaglar. Dina fotsulor och hälar behandlas med skrubb och lång Abhyangam massage för dina fötter och underbenen upp till vader.
Samma behandling som Pada-Abhyangam. Behandling fortsätter med inpackning av örter, lera eller medicinska blad (efter ditt behov). Här kommer Läkaren köra en ångbehandling. Du kommer även att få lång avkopplade skalp & hand massage, när du ligger inpackad med dina fötter – en maximal avkoppling i lugn och rogivande miljö.
Behandlingen är till stor hjälp för dig som har lågt blodtryck, artos, knä & fotledsbesvär. Ger dig ökad rörlighet samt friskar upp fötterna omedelbart.
Ångbad (Ushma Sweda) inom Ayurveda är therapi för hela kroppen. Vi använder en medicinsk ångbad för att generera varm ånga till hela kroppen (utom ansikte), vilket hjälper till att eliminera Ama (toxin) som finns ingrott i din kropp. Reducerar även stress.
Detta är en av detoxande procedur enligt Panchakarma. Du får ånga i ca 15 till 20 minuter.
Fördelar som du uppnår av medicinskt ångbad är att det ger ökad blodcirkulation i kroppen, dämpar ner högt blodtryck, eliminerar toxin, synliga resultat i ledgångsreumatism, benskörhet, dämpar ner fetma, rengör andningsvägar samt minskar torrhet i kroppen.
För bästa effekt lägg till tillval enligt dina behov eller välj Sweda De Luxe.
Samma behandling som Sweda, men här applicerar vi väldigt försiktig fräscha medicinska blad innan ångbad ska börjas och/eller du får örtinpackning och lång djupgående/avslappnade massage i hela kroppen i anslutning till ångbadet. Denna process leder till att örter i kombination med bladen medför att ångan tar bort toxiner i djupet ifrån din kropp och du uppnår max resultat.
Typ av massage, val av olja, örter bestäms av vår läkare efter en pulsläsning, kort konsultation.

OBS! Vid Ledgångsreumatism kommer inte ske olje- massage. Proceduren kommer att se annorlunda men längd på behandling är samma.
Hel kroppsbehandling med olja som ges med ett ganska lätt tryck och med varm specialanpassad olja. systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna och svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut. Välj själv hur länge du önskar denna behandling.
Denna behandling ges enligt indisk tradition till män av en manlig terapeut och kvinnor av en kvinnlig terapeut. Då jag inte kan erbjuda en manlig terapeut så vänder sig denna behandling endast till kvinnliga kunder.
Hel kroppsbehandling med olja som ges med ett ganska lätt tryck och med varm specialanpassad olja. systematiskt masseras hela kroppen med långa, lugna och svepande rörelser. Behandlingen stärker nervsystem, ökar cirkulationen och skapar djup avslappning i kropp och sinne för såväl kund som terapeut. Välj själv hur länge du önskar denna behandling.
Denna behandling ges enligt indisk tradition till män av en manlig terapeut och kvinnor av en kvinnlig terapeut. Då jag inte kan erbjuda en manlig terapeut så vänder sig denna behandling endast till kvinnliga kunder.
Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värme behandling över axlar och rygg. Under behandlingen masseras ryggen med varma tygbollar fyllda med 10 olika örter, antioxidanter och oljor. Behandlingen är som en balsam för stela ryggar och axlar. För bästa effekt bör behandlingen tas 3 dagar i rad.
Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värme behandling över axlar och rygg. Under behandlingen masseras ryggen med varma tygbollar fyllda med 10 olika örter, antioxidanter och oljor. Behandlingen är som en balsam för stela ryggar och axlar. För bästa effekt bör behandlingen tas 3 dagar i rad.
En utbildad Ayurvedisk Läkare från Indien kommer med hjälp av pulsläsning genomföra en Basic Konsultation, där du kommer få veta vilken Dosha (Vata, Pitta & Kapha) du är och enkla tips och råd som hjälper dig att leva en hälsosammare livsstil.

Varje ”dosha” har sin egenskap som ger sin påverkan på vår hälsa både mentalt och fysiskt.
I en Ayurvedisk Hälsorådgivning går vi genom en konsultation som hjälper dig att få ett harmoniskt och balanserat liv med hjälp utav råd som skapar balans i ”tridosha” (vata, pitta & kapha) i din kropp.
Målet med konsultationen är att ge dig råd till dagliga vanor som ger det ett ökat välbefinnande i ditt liv.
Under Ayurvedisk Hälsorådgivning konsultation gör vi en pulsläsning som efterföljs av en genomlysning där vi går genom din dagliga rutin, hälsa, vana osv.
Du kommer att få råd om hur du kan skapa en förebyggande och en hälsosam livsstil med hjälp av exempelvis olika övningar som passar med din motion/livsstil, olika kryddblandning, örter, näring som matchar med din kost, andningstekniker s.k. Pranayam, olika vanor som matchar med din livsstil osv. Denna holistiska rådgivning ger dig chansen att förbättra allt från att få ökad förbränning i kroppen till att få den mentala hälsan att komma i balans.
För att börja få hälsorådgivning, man måste inte vara vältränad eller vara en balanserad kostätare – du kommer som du är bara. Vi hjälper dig. Alla små eller stora goda vanor kan ge enorma resultat efter en tid i ditt liv. Det bästa med Ayurveda är att man anser att kroppens normaltillstånd är vid god hälsa. Syftet med Ayurvedisk konsultation är att förebygga sjukdomar och vidta åtgärder innan du blir sjuk. Precis samma anledning som du borstar dina tänder varje dag för att undvika problem så är en Ayurvedisk konsultation en väg till att börja leva efter en hälsosammare livsstil.

Basic konsultation riktar sig till dig som aldrig testat en Ayurvedisk konsultation.
Varje ”dosha” har sin egenskap som ger sin påverkan på vår hälsa både mentalt och fysiskt.
I en Ayurvedisk Hälsorådgivning går vi genom en konsultation som hjälper dig att få ett harmoniskt och balanserat liv med hjälp utav råd som skapar balans i ”tridosha” (vata,pitta & kapha) i din kropp.
Målet med konsultationen är att ge dig råd till dagliga vanor som ger det ett ökat välbefinnande i ditt liv.
Under Ayurvedisk Hälsorådgivning konsultation gör vi en pulsläsning som efterföljs av en genomlysning där vi går genom din dagliga rutin, hälsa, vana osv.
Du kommer att få råd om hur du kan skapa en förebyggande och en hälsosam livsstil med hjälp av exempelvis olika yogaövningar som passar med din motion, olika kryddblandning, örter, näring som matchar med din kost, andningstekniker s.k. Pranayam, olika vanor som matchar med din livsstil osv. Denna holistiska rådgivning ger dig chansen att förbättra allt från att få ökad förbränning i kroppen till att få den mentala hälsan att komma i balans.
För att börja få hälsorådgivning, man måste inte vara vältränad eller vara en balanserad kostätare – du kommer som du är bara. Vi hjälper dig. Alla små eller stora goda vanor kan ge enorma resultat efter en tid i ditt liv.

I denna grundig konsultation Ayurvedisk läkare kommer läsa/studera pulser, ögon, naglar och tunga.
Detta är mer avancerad än Basic konsultation.
Många lider utav knäbesvär orsakade av idrottsutövande, ålderbesvär, övervikt eller ergonomiska skäl. Janu Basti ger goda resultat mot knäont och andra ledbesvär. Du kommer att uppleva en lättnad från regelbunden smärta, ökad kroppsrörlighet samt långsiktiga hälsofördelar.
Vår Ayurvediska läkare utför denna behandling som ges genom en applicering av en medicinerad olja och örter på ditt knä. Vi använder oss av en välkänd Ayurvedisk teknik där vi applicerar medicinska oljan i en specialskapad bädd
Många lider utav knäbesvär orsakade av idrottsutövande, ålderbesvär, övervikt eller ergonomiska skäl. Janu Basti ger goda resultat mot knäont och andra ledbesvär. Du kommer att uppleva en lättnad från regelbunden smärta, ökad kroppsrörlighet samt långsiktiga hälsofördelar.
Vår Ayurvediska läkare utför denna behandling som ges genom en applicering av en medicinerad olja och örter på ditt knä. Vi använder oss av en välkänd Ayurvedisk teknik där vi applicerar medicinska oljan i en specialskapad bädd
Denna behandling ger ökad blodcirkulation i svanken. En Ayurvedisk läkare blandar en individuellt anpassad medicinsk olja som absorberas av din hud i ryggslutet. Detta stärker samt ger ny energi till dina muskler och nerver.
Svanken räknas inom Ayurvedan som ”Vata Sthan” (Vata`s huvudpunkt), som gör att denna behandling lindrar smärta, ömhet och spänning samt återställer flexibilitet. Avlastar kroniska lägre ryggvärk och smärtsamma och stela muskler.
En effektiv Ayurvedisk behandling som ges genom en applicering av en medicinerad olja i ryggslutet. Vi använder oss av en välkänd Ayurvedisk teknik där vi applicerar medicinska oljan i en specialskapad bädd.
Denna behandling ger bäst resultat mot stela och svaga muskler eller oftast muskler i smärta. Behandlingen är även bra för muskeldystrofi. Behandlingen ger vård till dina muskler.
En skön massagebehandling av varma tygbollar innehållandes medicinska örter och oljor anpassade för dina muskler av en Ayurvedisk läkare. Val av tryck, massage, värme anpassas efter individens behov. Vi behandlar mest problemområde i kroppens muskler.
Denna behandling ger bäst resultat mot stela och svaga muskler eller oftast muskler i smärta. Behandlingen är även bra för muskeldystrofi. Behandlingen ger vård till dina muskler.
En skön massagebehandling av varma tygbollar innehållandes medicinska örter och oljor anpassade för dina muskler av en Ayurvedisk läkare. Val av tryck, massage, värme anpassas efter individens behov. Vi behandlar mest problemområde i kroppens muskler.
Denna behandling ger bäst resultat mot stela och svaga muskler eller oftast muskler i smärta. Behandlingen är även bra för muskeldystrofi. Behandlingen ger vård till dina muskler.
En skön massagebehandling av varma tygbollar innehållandes medicinska örter och oljor anpassade för dina muskler av en Ayurvedisk läkare. Val av tryck, massage, värme anpassas efter individens behov. Vi behandlar mest problemområde i kroppens muskler.
Väldigt effektiv mot ”Frozen Shoulder”. Denna behandling ger även fördelaktiga resultat mot smärta i kropp som kronisk ledgångsreumatism, ischias, mm…
I denna behandling masseras medicinska örter och blad via en tygboll in i kroppen. Ingredienserna är av en Ayurvedisk läkare speciellt skräddarsydd efter individens behov.
Väldigt effektiv mot ”Frozen Shoulder”. Denna behandling ger även fördelaktiga resultat mot smärta i kropp som kronisk ledgångsreumatism, ischias, mm…
I denna behandling masseras medicinska örter och blad via en tygboll in i kroppen. Ingredienserna är av en Ayurvedisk läkare speciellt skräddarsydd efter individens behov.
Väldigt effektiv mot ”Frozen Shoulder”. Denna behandling ger även fördelaktiga resultat mot smärta i kropp som kronisk ledgångsreumatism, ischias, mm…
I denna behandling masseras medicinska örter och blad via en tygboll in i kroppen. Ingredienserna är av en Ayurvedisk läkare speciellt skräddarsydd efter individens behov.
Med eller utan olja. En behandling av huvud, nacke och axlar. Massagen ges med varm olja och löser upp stress, ger ökad klarhet till sinnet. Stress och spänningar sätter sig ofta som värk i huvud, nacke, axlar och skuldror. Massagen stimulerar cirkulation och flöden i huvudet samt lugnar ner tankar och sinnet.
Behandlingen är djupt avstressande, närande och lugnande på nervsystemet vilket balanserar vata.
Shirodhara renar sinnet och ger förbättrad mental klarhet och kognition.

Du erbjuds möjlighet att enligt Pancha-Karma (som betyder fem sätt att rena kroppen),
välja tillval av speciella oljor som är anpassade utifrån ditt behov.
Dessa oljor är hemgjorda med ekologiska ingredienser från Indien enligt metoden "Rasa Ayurveda".

Under behandlingen rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten under ca 55 min. Efter dess behandlingen följer lätt huvud massage s. k. Champi (Indian Head Massage).
Därefter vilar du på bänken. Det är en lugn, avslappnande och avstressande behandling där spänningar
lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro.
För bästa effekt rekommenderar jag dig att ta denna behandling i kur om 3 behandlingar inom kort period.

Du kan även kombinera denna behandling med Abhyanga Massage som är en helkroppsbehandling med varm olja och lättare tryck.
Behandlingen är djupt avstressande, närande och lugnande på nervsystemet vilket balanserar vata.
Shirodhara renar sinnet och ger förbättrad mental klarhet och kognition.

Du erbjuds möjlighet att enligt Pancha-Karma (som betyder fem sätt att rena kroppen),
välja tillval av speciella oljor som är anpassade utifrån ditt behov.
Dessa oljor är hemgjorda med ekologiska ingredienser från Indien enligt metoden "Rasa Ayurveda".

Under behandlingen rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten under ca 20 min.
Därefter vilar du på bänken. Det är en lugn, avslappnande och avstressande behandling där spänningar
lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro.
För bästa effekt rekommenderar jag dig att kombinera denna behandling med Abhyanga Massage som är en helkroppsbehandling med varm olja och lättare tryck.
Denna hälsokonsultation rekommenderar vi till dig som har gått på grundlig konsultation för 90 minuter.
Kontakta oss personligen på rita@passionforyoga.se för att boka tid för denna uppföljning.

Fotvård - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

skrapa bort förhårdnader, rensning av tånaglar, ink fotmassage och lackning
Den h är behandlingen är en ”Quick-fix” för dina fötter.
Under behandlingen klipper, filas och rensas tånaglar samt att vi rensar/filar bort förhårdnader.
I avslutningen smörjer vi fötterna med vårdande fot kräm.
skrapa bort förhårdnader, rensning av tånaglar, ink fotmassage och lackning, samt peeling, längre fotmassage, fotinpackning, paraffinbad, i anslutning till paraffinbadet ges även hand och skalpmassage vilket gör att behandlingen upplevs otroligt avslappnande

Ögon behandling - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

Rengöra brynen och färga, forma dina bryn enligt passar dig samt dina önskemål.
Jag färgar ljus eller mörk och är väldigt noggrann efter det som din önskemål. Därefter formar jag dina bryn med tråd eller pincett.
Jag har 30 års erfarenhet inom trådning och formning av bryn.
Jag har 30 års erfarenhet inom formning av bryn med både tråd och/eller pincett.
Jag noppar och ger en fin form som passar enligt ditt ansikte.
Där brynen noppas och formas enligt ditt önskemål.

Ge färg till dina fransar. Du får en ordentlig mörka fransar.
När du har färg på dina fransar, får du avslappnade skalp massage.
Ge färg och form till dina ögon fransar och bryn. Jag är noggrann och har fokus på ge bästa formen till just dina bryn. Även trådar, som ger bästa formen till dina bryn och ger ögon lyft effekt. Jag är auktoriserad hudterapeut, har 25 års erfarenhet inom trådning och är specialist inom trådning.

När du ligger i fransfärg, kommer du få avslappnade skalp eller hand massage.
Trådning behandlingen utförs av en auktoriserad hudterapeut som har stor förståelse för din hudtyp och vet hur man på bästa sätt kan genomföra en Trådning behandling på din hud.
Jag har 25 års erfarenhet inom trådning och är specialist inom trådning. Trådning är som att noppa ögonbryn fast det går mycket snabbare. Man får samma effekt som vaxning, skillnaden är att man slipper dra i huden och det är bara håret som dras bort, vilket gör att du bevarar hudens elasticitet.
Trådning behandlingen utförs av en auktoriserad hudterapeut som har stor förståelse för din hudtyp och vet hur man på bästa sätt kan genomföra en Trådning behandling på din hud.
Jag har 25 års erfarenhet inom trådning och är specialist inom trådning. Trådning är som att noppa ögonbryn fast det går mycket snabbare. Man får samma effekt som vaxning, skillnaden är att man slipper dra i huden och det är bara håret som dras bort, vilket gör att du bevarar hudens elasticitet.

Efter trådning behöver man speciell vård av ansiktet, då det kommer och appliceras en speciell mask som anpassad just efter din hud typ till ca 20 minuter. Under masken kommer du få avslappnade hand eller skalp massage.

Vaxning - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

Yoga - Ring/SMSa 0738303444 om du ej hittar tider som passar dig.

Nu erbjuder jag Personlig Yoga träning där huvudfokus är
balans i livet genom:
· Ökad förbränningsförmåga
· Fysisk hälsa
· Mental hälsa genom fokus på andning

Ritas Hudvård, Ayurveda & Yoga

Klassisk hudvård, microneedling, avancerade ayurvediska behandlingar, hälsokonsultationer av Ayurvedisk Läkare,
Yogaklasser samt privat yoga hittar du hos oss.

Vårt fokus är att leverera högsta kvalité på dina bokade behandlingar & Yoga. Hos oss din bokad tid är bara din.
Vi erbjuder resultatinriktade behandlingar av välutbildade och erfarna terapeuter.
Varmt Välkommen!

Show contact information
Website
Opening hours Om du inte hittar tider just passar dig ring/smsa 0738303444
Address
Freyvägen 1A
133 38 Saltsjöbaden / Nacka
Saltsjöbaden
Open in Google Maps 🗗