What would you like to book?

Rosenmetoden eller massageterapi?


Jag erbjuder olika väger till avspänning och välmående, kroppsligt och andligt på samma gång.

Rosenmetoden är en unik mjuk kroppsbehandling som hjälper kroppen till djup avslappning. Spänningar tar energi, hindrar fri rörlighet och skapar smärtor. Genom behandlingen blir andningen friare. Det blir mer liv i båda kropp och själ och det blir tydligt vad spänningarna gör med dig. Metoden hjälper oss att vara i kontakt med vårt inre, så vi kan leva vårt eget liv och förverkliga våra egna drömmer.

Massageterapi er ett väldigt effektivt sätt att behandla trötta muskler och återhämta sig. Jag kan erbjuda en mjuk och djup muskelmassage anpassad till din kropp. Jag kan även testa spända, svaga eller trötta muskler och behandla med passande metod. Svensk massage är blott en av mina verktyg.


Välkommen!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Jag kan erbjuda en mjuk och djup muskelmassage anpassad till din kropp. Svensk klassisk massage är min favorit där jag även använder olika andra relevanta teknik beroende av ditt behov. Till ex 'positional release therapy' när en muskel har svårt att slappna av.

Jag erbjuder även ansiktsmassage, och healingmassage.
Jag jobbar med händerna runt dina muskelspänningar, på ett respektfullt sätt.

Din andning är min viktigaste hjälpare. Det är ofta så, att ju friare vi andas, ju friare är vi i oss själva. Andningen verkar inte ha förmågan att ljuga. På så vis kan man se när vi ”gömmer på något”. Det som hjälper är att upptäcka detta. Att bli medveten. Denna medvetenhet brukar föra annat med sig. Det är svårt att beskriva med ord. Läs mer på min hemsida.

Rosenmetoden och Massage

Jag erbjuder olika väger till avspänning och självkännedom.

Show contact information
Website
Opening hours Änvända bokadirekt, eller skicka en sms eller email.

Just nu erbjuder jag tider måndag, fredag och lördag.
Address
Drottninggatan 26
411 14 Göteborg
Våning 2
Open in Google Maps 🗗