Book Anti-Age "Divine" Ansiktsbehanding 75 min , 990,00 kr

Divine eller som vi säger på svenska "Gudomlig" är en unik ansiktsbehandling för dig som har höga förväntningar - och passar dig Med Mogen hy,

för Dig som vill uppleva lite magi. En exklusive behandling som utförs med ekologiska cetrifierade produkter med ovanligt hög halt av anti-oxidanter, bla ifrån Thermus Termophilius (bakterier ifrån Golfströmmen), förstärkta med ädelstensenergi ( Diamant , korall , smaragd mm). En lyftande massage utförs med klassiska oljor beredda på ett uråldrigt recept. Resultatet är rena magin..

I behandlingen ingår örtomslag , rengöring, peeling,ånga, portömning(valfritt), ansikte och dekolletage massage + handmassage, peel off mask och avslutas med serum och crème.

Christina.jpg
Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation

Salong Christina

Hos oss kan du unna Dig sköna behandlingar för kropp och själ i en lugn och avslappnande miljö! Vi erbjuder Dig högkvalitativa behandlingar som är anpassade just efter Dina behov och önskemål. Du kan vara mycket säker med behandlingar som utförs på salongen då vi är auktoriserade specialister inom var sitt område.

I alla ansiktsbehandlingar används bio-ekologiska produkter helt utan gifter.
I massagerna används enbart ekologiska oljor med ekologiska eteriska rena oljor. Det är för oss väldigt viktigt att vi kan erbjuda kunderna detta.

Christina är Auktoriserad Hudterapeut och medlem i SHR sedan 1977.

Gabriella är utbildad Spa o naturterapeut och Ayurvedaterapeut. Hon har gått en tvåårig naturmedicinsk utbildning, med start 2005, och har efter det vidareutbildat sig i Indien till Ayurvedaterapeut under 2009. Gabriella använder bara ekologiska certifierade produkter i sina behandlingar.
Medlem i SKFM. Lakshmi Terapeut innehar beh. skadeförsäkring. )

Välkommen att höra av Dig till oss för konsultation/behandling eller varför inte köpa ett presentkort till någon Du tycker om!

Show contact information
Website
Address
Skolgatan 14
602 25 Norrköping
Open in Google Maps 🗗