What would you like to book?

BEHANDLINGAR/MASSAGE I STOCKHOLM: se nedan

INTRODUKTIONS ERBJUDANDE SEPTEMER:

Massage 60 min  750:- (ord.995:-) 
Uråldrig Lomi Lomi Massage 90 min 1.125:- (ord. 1.595:-)

För mer utförlig info, klicka på infoknappen som du hittar under behandlingsvalet.


STOCKHOLM - YOGA / TRÄNING:       http://yogaisthlm.bokadirekt.se

SMÖGEN - YOGA / TRÄNING:               http://yogaismogen.bokadirekt.se

SMÖGEN - BEHANDLINGAR:                http://spaismogen.bokadirekt.se 

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Hälsa

Äter du tillräckligt med frukt och grönt?
För att skydda sig mot fria radikaler, atomer som skadar dina celler, behöver kroppen anti-oxidanter. Anti-oxidanterna finns mest i frukt, bär och grönsaker.

Vad är en Skanner? Varför bör jag skanna mig?
Skannern, ett revolutionerande verktyg som har utvecklats för att mäta antioxidantnivån i din hud. Den visar hur effektiva dina kosttillskott är när det gäller att förbättra din antioxidantnivå.

När du mäter ditt värde hos oss, blir du mer medveten om antioxidantnivån i din kropp. Detta ger dig den ”knuff” du kan behöva för att förbättra din hälsa. Mätningen görs på din hand, är helt smärtfri och tar ca 5 minuter. Resultatet visas direkt på skannerns dator och metodens teknologi är Nobelprisbelönad.

Mätning och utvärdering. Inklusive scannerkort.

Galvaniska behandlingar

Hur är det med din hälsa? Vill du känna dig piggare och ha mer kraft för ett aktivt liv? Har du någonsin undrat varför vissa ser unga ut för sin ålder?

Vi har samlat ihop olika unika, patentskyddade produkter som identifierar genkluster som är kritiska för åldrandeprocessen.

Innovationer som riktar in sig mot huvudkällan till åldrandet både på insidan och utsidan - våra gener.

Testa gratis!
Kom förbi och lär dig om hur du kan ta hand om din hälsa från både in- och utsidan!

ageLOC Me - få en demo på den första världslanserade produkten på Personifierad hudvård. Lanserades i Mars 2016.

Energi- & Näringstillskott. Vi berättar om bästa valet av kosttillskott med komplett innehåll av viktiga vitaminer, mineraler, fytonäring och antioxidant mikronäring för kroppens dagliga hälsobehov.

Galvanic SPA behandlingar. Hjälp din hud att utrycka sig på ett yngre sätt.
Hud- & kroppsvårdsprodukter för yttre skönhet.

Har du någonsin undrat varför vissa ser så unga ut för sin ålder?
Smögen SPA arbetar med vetenskapen bakom denna hemlighet.
Bara denna exklusiva, patentsökta teknik ageLOC™ kan sakta ned den nyligen upptäckta källan till accelererat åldrande som finns i huden. Det här hjälper dig att ta kontroll över din huds framtid.
Omvandlar trött och stressad hy till en fräschare, piggare sådan.
Vill du hellre göra behandlingen hemma? Hos oss har du också möjlighet att köpa allt som behövs.

I behandlingen ingår rengöring, galvanisk behandling, behandling av djuprynkor, efterföljt av serum, ögon- och dagcreme.

Mer information hittar du på hemsidan:
http://www.smogenspa.se/ansiktestockholm.html
Har du solat bröstet? Trött hud i urringningen?

Aldrig förr har det varit lättare att strama upp huden och ta hudvården ett steg längre.
En skön och behaglig behandling med pulserande galvanisk ström och en helt ny teknik. Upplev en fastare, lenare upplaga av dig själv både idag och imorgon.

Klippkort 10 gånger: 3500 kr

Mer information på hemsidan:
http://www.smogenspa.se/dekoltagestockholm.html

Massage

Uråldrig Lomi Lomi eller Kahuna bodywork är en typ av hawaiiansk massage
– i denna massageform kombineras beröring, andning, rörelse och musik för att frigöra nya möjligheter för kropp/sinne.

Lomi Lomi är det hawaiianska ordet för “massage” och är del av den ursprungliga hawaiianska traditionen kring helande och omvårdnad om kroppen. Enligt den traditionen så strävar alla levande varelser efter ett tillstånd av balans och kärlek.

Under en massagesession där jag använder underarmar i svepande rörelser som liknar havets vågor så tillåts din kropp att slappna av genom den varsamma beröringen.
Efter massagen känner du dig skönt avslappnad och full av energi.

FRISKVÅRD, KLASSISK ELLER IDROTTSMASSAGE

Hos oss får du en avspännande massageupplevelse som minskar stelhet, frigör blockeringar, ökar blodgenomströmningen, lindrar smärta, ger avslappning
och stärker immunförsvaret.

Massagen anpassas efter dina behov, i förebyggande syfte eller behandlande för direkta problem.

Mind to Body Massage

Mind-to-body

Nu kan vi på Smögen Spa erbjuda Mind-to-body behandlingar. En session är 60 min och utförs av diplomerad Mind-to-body trainer Ninni Cevasco.

Fysiska symptom som smärta,värk och stelhet i kroppen är naturliga signaler som gör oss uppmärksamma på att något inte är som det ska. Det är vårt förhållningssätt till de återkommande symptomen som håller smärtan kvar.
Genom att använda de fysiska symptomen som grund, har vi förutsättningarna till att lära kroppen nya möjligheter. Målet är att bli helt eller delvis smärtfri från både kort- och långvariga smärtor.

Mind to body är ett helt nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. Du lär dig designade tekniker och former som du lätt och naturligt kan integrera i din vardag. Genom dessa designade tekniker och former har du möjlighet till balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den riktning du önskar.

Du kommer att märka att du får mer energi och ökad livskvalitet.

Smögen SPA - Behandlingar

Smögen SPA bedriver sin verksamhet i Stockholm och på Smögen. Vi är inget traditionellt spa utan erbjuder annorlunda och skräddarsydda lösningar för vår hälsa på in- och utsidan.

Tanken är att du som kund ska kunna få en upplevelse i lugn och harmonisk miljö. Där du både kan se och känna ett resultat. Med olika träningsformer, mätbara hälsoinstrument erbjuder vi det allra senaste inom anti-aging teknologin, nyheter och innovationer för hud & hälsa.

• Yoga - Träna på att slappna av i kroppen, minska din stress i en härlig personlig miljö. Efteråt känner du dig fylld av energi och mer harmonisk.

* Yin yoga - är en stillsam form där vi stannar i ett antal olika positioner i 3 – 5 minuter. På det fysiska planet stretchas bindväven runt muskler, skelett, leder och ligament. Vi blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibla. En lugn yogaform som passar alla.

• Stavgångpass med Bungy
Pump - Lär dig gå/springa med BungyPumpstavar i ett inspirerande och fartfyllt stavgångspass

• Mind To Body - ett nytt koncept baserat på 25 års erfarenhet från olika traditioner och sporter. I individuella sessioner lär du dig designade tekniker och former som ger dig möjlighet att hitta balans och en naturlig klarhet. Resultatet blir starkare självförtroende, självkänsla och en vilja att ta stegen i den rikting du önskar.

• Galvaniska skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken för att bromsa åldrandet – en innovation som kallas för age LOC.

• Scanna av ditt antioxidantvärde. Detta mäter vi med en så kallad Bio-Photonic scanner. I mätningen ingår information om varför detta värde är så viktigt och hur du kan förbättra det.

• Mätning av dina inre hälsoresurser med pulsdiagnostik som visar
kondition, energiresurser, stressnivå, puls, kroppsstyrka och biologisk ålder.

För mer information om oss, läs på boka direkt om passen eller besök vår hemsida smogenspa.se. Slå gärna en signal.

Varmt Välkommen!

Show contact information
Website
Address
Döbelnsgatan 47-49, 6 tr
113 52 Stockholm
Vasastan
Open in Google Maps 🗗