What would you like to book?

Jag erbjuder psykoterapi med fokus på anknytning och familjesystem tillsammans med Coherence Psychology Institute (CPI). Första samtalet är gratis och jag anpassar därefter priset till din ekonomi!

OBS! Tills vidare har jag klientstopp på grund av att jag behöver lägga energi och fokus i mitt familjevårdsarbete och de klienter jag arbetar med i min privata klinik. Du är välkommen att kontakta mig ändå så kanske jag kan hänvisa dig vidare till en kollega.
Klarna
Offers online payment with Klarna
Unfortunately we do not have any bookable times online right now, but please contact us to make a reservation.

Socialpsykologisk Vård

SPV (Socialpsykologisk Vård) är ett företag i Stockholm som
erbjuder psykoterapi med anpassade priser individuellt och i grupp.

Jag är utbildad sociolog, beteendevetare och arbetar tillsammans med CPI (Coherence Psychology Institute). Jag arbetar också som socialpedagog och med integrationsfrågor.

OBS! Tills vidare har jag klientstopp på grund av att jag behöver lägga energi och fokus i mitt familjevårdsarbete och de klienter jag arbetar med i min privata klinik. Det finns därför just nu tyvärr inga tider att boka. Du är välkommen att kontakta mig ändå så kanske jag kan hänvisa dig vidare till en kollega.

Terapin grundar sig på anknytning- och familjesystemteori. Ihop med en metodik från neuropsykologi arbetar jag för verklig förändring av djupliggande beteendestrukturella mönster på längre sikt och med lågt pris. Min terapi innehåller djup respekt och är ödmjuk, elastisk, progressiv, lyhörd och engagerad.

Psykoterapi skall vara professionell, långsiktlig, tillgänglig och prisvärd för alla!

Phone 0736387108
Website
Email
Opening hours Mån 10-18
Tis 10-18
Ons 10-18
Tors 10-18
Address
Luntmakargatan 52
113 58 Stockholm
Open in Google Maps 🗗