What would you like to book?

I kalendern för Södermalm finns de kurser jag håller i Hälsans Hus. För individuella sessioner se kalendern för Östermalm. www.bokadirekt.se/places/östermalm-massage-och-coachning-19619

Hej!

Jag heter Sofia och jag jobbar med massage och coachning. Jag håller kurser i bland annat Cuddle Party och Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och tar emot par för relationscoachning. Se min hemsida www.sofiakreissl.se

Kroppsterapi genom massage är en väl beprövad form för att må bättre. Jag erbjuder personlig och omtänksam massage, sensuell massage, kroppsinriktad coachning och relationscoachning på Östermalm, Stockholm. Drop in tider möjligt - slå en signal!

Förutom att jobba som Diplomerad friskvårdsmassör från Axelsons så jobbar jag också med kroppsterapi på flera andra sätt som Somatisk Sexolog och Certified Sexological Bodyworker. Du känner in vad din kropp behöver och guidas att kommunicera det. Det är en frigörande och självstärkande process i din takt. Jag välkomnar erotisk energi genom tantra massage genom att använda tantra nycklar.

Den här tiden är för dig och det din kropp* behöver: Vi hittar balansen av det du behöver, ibland är det utveckling, ibland mer avslappning och njutning - alltid med en känsla av professionalitet, trygghet och omhändertagande. (*Vänligen respektera att ingen könsberöring ingår och att du har underkläder på)

Jag vill särskilt bjuda in kvinnor att ta hand om sig och upptäcka och uppskatta sin kropp. Den är till för dig och i en trygg miljö får du utforska den potential vi alla föds med utan att det är för någon annan.

Välkommen till min studio i Stockholm vid Tekniska Högskolan och välj det alternativ som passar dig bäst, massage eller en sexolog session. Det går också bra att välja när du kommer dit beroende på hur det känns för tillfället.

För mer information se min hemsida www.sofiakreissl.se och ring mig gärna för att boka tid och om du har några frågor.

Måndag - Fredag tar jag emot på Baldersgatan 7b på Östermalm. Boka här: http://sofiakreisslostermalm.bokadirekt.se

I kalendern för Södermalm kan du läsa om mina kurser i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) och Cuddle Party eller här:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser

Varmt välkommen!

Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Unfortunately we do not have any bookable times online right now, but please contact us to make a reservation.

Sofia Kreissl Kurser & Workshops

Läs om mina kurser här:

www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser-37628781


Och för att läsa och boka kroppsterapi se kalendern för Östermalm eller:

https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/massagebehandlingar

https://www.sofiakreissl.se/sv-SE/kroppsterapi

Show contact information
Website
Opening hours Se närmare tider för mina kurser och workshops i Samtyckeshjulet (The Wheel of Consent®) & Cuddle Party på

www.sofiakreissl.se
Address
Fjällgatan 23B
116 28 Stockholm
Södermalm, Stockholm
Open in Google Maps 🗗