What would you like to book?

Välkommen till Sofia Wikner Estetik, här finns Sofia som är Leg.sjuksköterska (mob: 0761-710919, Elin som är fransstylist (mob: 0736-387442) och Ida som är medicinsk fotvårdsterapeut (mob: 0709-497809)

Jag Sofia Wikner är Legitimerad sjuksköterska och certifierad av Estetiska injektionsrådet och Restylane i filler och botoxbehandlingar. Jag arbetar med säkra, väl beprövade kvalitetsprodukter från Restylane, Juvederm, Neostrata, Azzalure, Aquagold och Dermapen.

Exempel på olika behandlingar: Mer info finns under respektive bokaknapp.
Aquagold - hudbehandling med en cocktail av azzalure (botox, hyaluronsyra och vitaminer för att ge huden fukt, minska porer och ge fantastisk lyster. 
Botox - rynkbehandling.
Botox - svettbehandling.
Botox - microbotox, lägre doser för att behålla mimik och ge huden lyster med minskade porer.
Botox - platysmaband sk neck-bands, strama muskler under haka och käklinjen. 
Botox - nefrititilyft för behandling av käklinjen och hals för ökad kontur.
Botox - lip flip. 
Filler - Läppar - läppförstoring, korrigering av asymmetri, återfuktning, konturer, rökrynkor.
Filler - Kindben - Markera konturer.
Filler - Kinder - Korrigera volymförlust.
Filler - Nasolabialveck - Linjen/vecket som går från näsvingen ner mot munnen.
Filler - Marionettlinjer - Rynka/veck som går från mungipan och ner mot hakan.
Filler - Glabella - "argrynkan" i pannan mellan ögonbrynen.
Filler - Sura mungipor - mungipor som pekar nedåt.
Filler - Haka - fylla igen gropen eller skapa volym/kontur.
Filler - Ärr - olika typer av ärr/ojämnheter i huden.
Filler - Skinbooster för att jobba med hudkvalitet och öka fukten i huden och ge lyster.
Dermapen - Microneedling - acneärr, förstorade porer, slapp och åldrande hud, rynkor och fina linjer, oren hud, acne, milier och pigmenteringar
Kemisk peeling - med AHA syror eller Retinol för trött glåmig hy, rynkor, pigment och lyster.
Hyalase - för borttagning av filler.

Bedövning - För vissa behandlingar kan det vara bekvämare med bedövning, det ingår alltid i priset.

Följ mig gärna på FB och Instagram. Där finns massor med före/efterbilder att titta på och inspiration till en god hudhälsa. Uppdateras dagligen.

@sofiawiknerestetik

Boka här om du är osäker på vilken behandling/filler/botox och/eller vilken mängd du vill ha. Vi går igenom allt noggrant innan behandling.

En del behandlingar som du bokar här visar 0kr. Detta är för att jag inte vet exakt vad du önskar göra. Slutsumman får du reda på under konsultationen innan behandlingen utförs.

Betala med KLARNA, KORT eller SWISH.

Varmt välkommen!

Sofia Wikner
www.sofiawikner.seKlarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

Botox

Har man en lång och/eller tung överläpp kan det vara muskler som drar ner läppen. Behandlar man med botox kan läppen lyfta sig lite. Även för de där läppen försvinner när man ler. Detta är ingen läppförstoring men man kan få fram det läppröda utav läppen lite mer. Kombineras ofta med fillersbehandlingar.
Behandling av käklinjen och hals för ökad kontur.
Överdriven svettning upplevs ofta ge försämrad livskvalitet. Det kan kännas jobbigt i många sociala situationer.

Med hjälp av Botoxinjektioner kan den här typen av svettningar behandlas på ett effektivt sätt. Botolinum-toxinet blockerar svettkörtlarna under några månader och därefter behövs ny behandling. Effekten förlängs efter varje behandling då svettkörtlarna inte återfår sin fulla aktivitet mellan varje injektion.
Botox / Azzalure.
Microtox är ny metod för att minska rynkor och fina linjer på ett naturligt sätt. Under behandlingen injiceras en mindre mängd botulinumtoxin A fördelat i ansiktet. Resultatet ger ett slätare intryck – utan att förlora naturliga uttryck. Ofta minskas även porer och huden får mer lyster. En traditionell behandling med botox går ut på att reducera alla rynkor i ett lokalt område i ansiktet, men Microtox går ut på att behandla rynkor och fina linjer jämt över hela ansiktet i mindre lokala doser och behålla mer av de naturliga uttrycken.


Indikationer:
Fina linjer
Stora porer
Avsaknad av lyster
Vill få ett slätare helhetsintryck
Motverka åldrandet för yngre personer

Fillers

Kindben 2 ml
55 min 6.600,00 kr
Injektionsbehandling
Haka
55 min 3.300,00 kr More info
Fillerbehandling av haka
Filler, botox , restylane , azzalure, kindben
Jag hjälper dig att lägga upp en behandlingsplan efter dina förutsättning och önskemål. Du får chansen att få svar på frågor och funderingar kring hudvård, filler och botoxbehandlingar.
En läppbehandling kan se mycket naturlig ut. Ge volym, öka konturer, ge fukt eller sudda ut rökrynkor. Har man aldrig fyllt läppar tidigare bör man veta att materialet försvinner väldigt snabbt om man inte fortsätter att fylla på. Normalt börjar man med 1 ml för att sedan fortsätta bygga upp med ca 0,5 ml åt gången. Bäst resultat får man om man fyller ofta men med små mängder. Önskas mycket volym kräver det tålamod och fås inte på en behandling. Det tar upp till 6 månader beroende på hur ofta man fyller i.
Filler, fillers, Restylane
Sura mungipor
55 min 3.300,00 kr

Kemisk peeling

Kemisk peeling är en behandling som på ett påtagligt sätt förbättrar hudens textur. Inom anti-aging är det idag ett av världens mest effektiva sätt att föryngra huden. De aktiva ämnen som appliceras på huden har en exfolierande effekt som förbättrar utseendet genom att på ett kontrollerat sätt ta bort det översta hudlagret. Det rengör på djupet och stimulerar hudens cellförnyelse. Behandlingen är ytlig med pH-variationer och skonsam med få biverkningar.

För bäst resultat görs behandlingen i en serie om minst tre behandlingar med tätt intervall. Därefter kan regelbunden kemisk peeling med något längre intervaller utgöra en fantastisk grund för en fin hy.

Indikationer:

*Torr och glåmig hud

*Rynkor

*Hyperpigmentering (pigmentfläckar)

*Akne

Hur går behandlingen till?

*Hudens förebereds genom pre-peel rengöring som balanserar huden pH-värde

*Pensling av aktiv glykolsyra i olika styrkor och pH (20% (pH 1,6), 35% (pH 1,3) 50% (pH 1.2)

*Neutralisering

*Mask

*Återfuktande serum och kräm
Peeling, Retinol, kemiskpeeling, fukt, glow, djuprengöring, acne, akne, hud, hy

Skinbooster

Huden blir lätt uttorkad under sommarperioden av all solexponering, därför är det av stor vikt att boosta huden innan sol, värme och bad med fukt. Med Skinbooster filler läggs många små droppar ren Hyaluronsyra under huden och resultatet blir en strålande, återfuktad och väldigt hälsosam hud som även minimerar små fina linjer.

Dermapen

DermapenTM är en avancerad microneedling behandling som ökar hudens produktion av kollagen. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av fraktionerad laser, dock med mycket mindre biverkningar och kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer effektiv än microdermabrasion och kemisk peeling.
Dermapen rekommenderas för behandling av:

Åldrad och spänstfattig hud
Fina linjer och rynkor
Huduppstramning- och föryngring
Stora porer
Milier och pormaskar
Pigmenteringar
Ärr (acne ärr, kirurgi och brännskador)
Hudbristningar

Hyalase

Hyalase
45 min 1.500,00 kr

Erbjudanden

Gäller Restylane 1 ml sprutor
Gäller 1 ml sprutor Restylane.
Godkända områden för kostnadsfri botox är glabella, panna, kråksparkar, haka, lipflip eller gummy smile.
Få fantastiska resultat med en kombinationsbehandlingen kemisk peeling och Dermapen. Är härligt hudföry grande behandling som kan jobba med uppfrächning, fina linjer, acne, acneärr eller pigment.

Vaxning

Klassisk vaxning med rollvax och remsa

Aquagold

En fantastisk behandling med en cocktail av Azzalure (botox), Hyaluronsyra och vitaminer för att minska porer, reducera rodnad och ärr, minska fina linjer och ge huden fantastisk lyster. 🌟🌟🌟

Tandblekning

Obs. Åldersgräns 18 år.

Iconic Smile är en skonsam tandblekning med -0,1% väteperoxid. Efter behandlingen har du mellan 2-9 nyanser vitare tänder. Iconic smile är EU- godkänt.

När skall man inte bleka sina tänder?
Vid hål i tänderna rekommenderas att du lagar dina hål hos tandläkaren innan du kommer för tandblekning. Du skall heller inte göra tandblekning vid graviditet eller amning.

Hållbarhet är individuell och påverkas av dryckes- och matvanor. Vanligen 7-12 månader.

Sofia Wikner Estetik

Sofia Wikner Estetik drivs och ägs av Sofia Wikner som är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad injektionssjuksköterska via Galderma (Restylane) i Uppsala och certifierad av http://estetiskainjektionsradet.se/.

De behandlingar och produkter som säljs är sådana som bedömts vara de absolut bästa inom respektive område. Restylane, Juvederm, Azzalure, Aquagold, Neostrata och Dermapen.

Jag finns i centrala Uppsala, fem minuters promenad från Centralstationen.
Reser du från Stockholm med tåg tar det 45 minuter hit.

Show contact information
Website
Opening hours Öppet efter tidsbokning.
Passar inte tiderna i kalendern så välkommen att höra av dig via sms eller mail.

0761-710919
Address
Väderkvarnsgatan 19B
753 29 Uppsala
Fålhagen
Open in Google Maps 🗗