What would you like to book?

Jag har jobbat  med friskvård i 24 år och har jobbat både utomlands och i Sverige. Jag arbetar både emot företag och med privatpersoner.
Jag hjälper till med kostupplägg personlig träning och jag har gruppträningsklasser både på gym, på företag och i egen regi.

Jag innehar licenser i * Aerobic * Step Up * Cykel/Spinning * Zumba Fitness (innehar licenser i Zumba Toning, Zumba Step, Zumba Gold, Zumba Kids, Zumba Sentao, Aqua Zumba samt Strong By Zumba) *Bodycombat * Box * Pilates * Mamma/gravid träning * Bodypump.

Är även utbildad kostrådgivare och innehar S.A.F.E´s licens. Är även utbildad och certifierad oljemassör men jobbar inte med det aktivt just nu.

Förövrigt har jag 5 barn och bor i Rejmyre med min man. Jag älskar god mat och mitt måtto är att  "allt går, vissa saker tar bara lite längre tid".

Gift cards

Today

6:30 PM
30 min
Pound är ett träningskoncept som är skapat av två kvinnliga trummade. Vi använder Ripstix och jobbar med hela kroppen, alla kan vara med inga förkunskaper krävs.
Come and make some noise!!! 30

Saturday 29 June

10:30 AM
55 min
Zumba®Fitness- Ett medel/ Högintenstiv dansklass. Vi dansar olika stilar så som, Salsa, Merengue, Reggaeton, Cumbia, Samba, Flamenco, mm. Lätta till medelsvåra, korta kombinationer som gör denna klass välkomnade för alla. Alla Kan Zumba!!!

Tusen bollar AB

Tusen bollar arbetar med friskvård och hälsa, både mot företag och privatpersoner.
Jag har egen studio i Rejmyre men har även klasser i Norrköping.

Show contact information
Website
Address
Tornvägen 12
610 14 Rejmyre
Finspång NO
Open in Google Maps 🗗