What would you like to book?

Är du ny kund på Xsensi? Då får du 20% på din första behandling hos oss. Gäller botox, fillers och all hudbehandling och på ordinarie priser. 

Vi erbjuder tandblekning till ett pris på 2995 skr med Brilliant Smile (rek pris 3995kr)

Fri avbokning upp till 24 timmar innan, vid uteblivet besök debiteras 500kr.

Sänkt pris på botox  från 1/8-2019
1 omr 1900kr 2 omr 2900kr, 3 omr 3400kr

Introduktionserbjudande IPL-laser.
Nu har vi 25% rabatt på all IPL-behandling november ut.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Gift cards

IPL/Hårlaser,pigment eller kärl

Nordlys använder korta, säkra pulser av IPL-ljus för att ta bort oönskat hår på hela kroppen på några minuter. Då behandlingen bygger på att ljus absorberas av melanin, måste det finnas melanin i håret. Det innebär att ljusblont, rött, grått och vitt hår inte svarar på behandlingen, medan den mest effektiva behandling ses med mörka hår Ett stort antal hårstrån kan behandlas i en ljusblixt. Behandling av överläppen tar cirka 5 minuter, medan en rygg eller båda benen tar 20-30 minuter. Det behövs vanligen mellan 3-6 behandlingar för bästa resultat. Det är viktigt att inte plocka, rycka, vaxa eller använda hårborttagningsprodukter under fyra veckor före behandlingen. Detta garanterar att så många folliklar som möjligt innehåller ett hår som kan förstöras. Det är också viktigt att undvika solbränna före och under behandlingsperioden. Annars kan din solbrända hud absorbera ljuset istället för ditt hår. Det rekommenderas också att använda solkräm (min. SPF 30) några veckor efter behandlingen.
IPL fungerar även utmärkt på solskadad, missfärgad hud och ytliga blodkärl. Dessutom får man en bra behandlingseffekt på hudsjukdomar som akne och rosacea.

Konsultation

Ultra V trådlyft.
Med Ultra V trådlyftstekniken injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar, på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Tekniken möjliggör även att forma ansiket på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning.

Varje behandling tar mellan 30-60 minuter beroende på vilket område som behandlas. Tunna trådar förs in under huden med hjälp av nålar, vilket stimulerar hudens vävnad och naturliga kollagentillväxt som leder till ett uppstramade resultat inifrån och ut. Efter behandlingen upplevs i vissa fall en lättare svullnad, rodnad eller blåmärken.

Alla som vill ha uppstramning i ansiktet, kring käklinje, runt mun och ögon, eller åtgärda en rynkig panna eller hals är bra kandidater för behandlingen.


Botox

Återbesök och kontroll av din botoxbehandling. Vid behov får du en gratis komplettering av din botoxbehandling.
Botox har använts i medicinskt syfte sedan 50-talet. Det utvecklades för behandling av överaktivitet i muskulaturen runt ögat t.ex. vid okontrollerad blinkning.

Medlet blockerar tillfälligt impulser från nerverna till vissa av ansiktets små muskler som orsakar oönskade rynkor och ansiktsuttryck. Det gör att musklerna tillfälligt inte kan dras ihop och resulterar i att huden utjämnas och blir slät.

Det ger inte permanent resultat utan effekten kvarstår mellan 3-5 månader. För att bibehålla effekten bör man upprepa behandlingen 2-3 gånger per år. De vanligaste behandlingsområdena är horisontella pannrynkor, bekymmersrynkan mellan ögonen och kråksparkar i ögonens utkanter.

Man kan dessutom få väldigt goda effekter på fina rynkor på överläppen, neddragna mungipor, näsrynkor och på rynkor på halsen.

Estetisk hudvård

Akne är ett vanlig hudproblem och drabbar många i alla åldrar. Genom rätt behandling och vård hemma kan vi avsevärt förbättra tillståndet och motverka ärr bildningar. Vi gör en ingående hudanalys för att bedöma vilken typ av acne du har och de bakomliggande orsakerna. Vi planerar därefter ett lämpligt program. Pris fr. 895kr
Dermapen är en avancerad microneedling-behandling. Stimulerar nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt.
Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle påföras topiskt. Man kan välja olika områden som ska behandlas beroende på indikation. Ögon, händer, ansikte, dekolletage samt Ansikte hals och dekolletage. Pris fr 995kr
IcePeel kombinerar 2 effektiva teknologier, Kemisk Peeling och Cryoterapi, som tillsammans ger Din hud omedelbart hudföryngrande effekt. Behandlingen är behaglig, snabb och resultatinriktad. Kan med fördel upprepas som kur för djup- och långtidsverkande resultat.
Enerpeel är en medicinteknisk kraftfull peeling som erbjuder allt från lätt uppfräschande till mer korrigerande behandlingar. Med ett brett substansutbud anpassar vi Ditt individuella behov och ger Din hud de bästa förutsättningarna.
– Enerpeel PA – Mot fet hud, Acne
– Enerpeel SA – Acne, Mot fet hud
– Enerpeel GA – Åldrad hud, Torr hud, Allmän uppfräschning
– Enerpeel GA 40 – Lätt åldrad hud, Allmän uppfräschning
– Enerpeel MA – Rosacea, Känslig hy
– Enerpeel JR – Ojämn pigmentering, Solskador, Åldrad hud
– Enerpeel TCA 25 – Åldrad hud, Ojämn pigmentering, linjer
– Enerpeel Neck – Åldrad hud hals
– Enerpeel Hands – Åldrad hud händer, Ojämn pigmentering
– Enerpeel EL – Åldrad hud runt ögon och mun

CE-märkta i högsta klassen för Medicintekninska produkter (IIa-III)
Behandlingarna utförs med fördel som kur om 4-6 behandlingar eller som komplettering till ansiktsbehandling (Ansiktsbehandling Medical). Enstaka behandling ger allmän uppfräschning samt underhåll och bevaring av hudens ungdomliga fräschör.
Rekommenderad underhållsbehandling 1 gång varannan månad.
Pris fr.995 kr
En behandling för goda hudvårdsrutiner som bevarar Din huds kvalitet och hälsa. Skräddarsyr din behandling efter din huds behov. Kostnadsfri hudkonsultation ingår alltid i din första behandling. Pris fr. 895 kr
En nålfri Biorevitaliserande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet "plumping"-effekt och reducering av rynkor och linjer. Jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster. För alla hudtyper och årstider. Enskild behandling eller kur om vanligtvis 4-6 behandlingar.
Pris 1995 kr.
Utseendet är viktigt även hos den yngre generationen, så vi vill erbjuda ungdomar upp till 18 år en behandling just för dem. Behandlingarna är designade för dig med mindre, begynnande eller uttalade hudproblem. Anpassas individuellt efter behov, allt från hjälp med att eliminera enstaka pormaskar till mer omfattande portömningar. Pris fr. 695 kr

Filler/Restylane

filler,läppförstoring,kindförstoring,hakförstoring,restylane,skinbooster,rynkbehandling,surmun,käkförstoring,konturering
läppar,tear through, tårdike
filler,läppförstoring,kindförstoring,hakförstoring,restylane ,skinbooster,rynkbehandling,surmun,käkförstoring,
konturering,läppar,tear through ,tårdike

Botox/Filler

Boka en gratis konsultation inför din botox- eller fillersbehandling med Mia Ramsten där vi går igenom vilka alternativ som passar dig bäst. Vi går igenom din önskemål och bestämmer gemensamt vilken strategi vi ska ha för att uppnå bästa möjliga resultat utefter dina önskemål och förutsättningar.
I mån av tid kan behandlingen utföras redan vid det besöket.
botox,rynkor,svettningar,tandgnissling,huvudvärk,migrän
filler,volym,kindfördtoring,läppförstoring,hakförstoring,rynkor,

Jett Plasma lift

Behandlingen inledsvid behov med applicering av lokalbedövande kräm. Området märks ut och fotografering sker. Teknikerna anpassas efter behandlingsområdets känslighet och behov. Vid djupare linjer och mer framskridet åldrande används Dotting-tekniken. Vid ytligare linjer och/eller känsligare områden används Scanning-tekniken.
Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning. Tänk på att Kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling. Pris är beroende på behandling men fr. 500 kr
JETT Plasma - Cosmetic med "Silver Tips" är en behaglig behandling, för alla hudtyper, med 2 egenskaper:

Plasmaflöde för vävnadsuppstramning genom kollagen och elastinstimulering och Elektrofores för vävnadsrevitalisering genom aktiv inslussning av potenta substanser.

Med JETT Plasma Silver erbjuder en effektiv och djupverkande hudbehandling. Behandlingen reducerar linjer/rynkor, upprätthåller bindvävens fasthet, jämnar ut hudton och verkar dessutom allmänt re vitaliserande genom att normalisera cellens funktioner. Effekten är omedelbart visuell och med långtidsverkande resultat.

JETT Plasma Silver passar alla hudtyper och årstider samt individanpassas med inslussning av aktiva serum för maximal preparatstimulerande effekt. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling, PRXT33 och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ökat och mer långtidsverkande resultat. Fr. 500kr vid tillägg i behandling
Behandlingen inleds med applicering av lokalbedövande kräm. Området märks ut och fotografering sker. Teknikerna anpassas efter behandlingsområdets känslighet och behov. Vid djupare linjer och mer framskridet åldrande används Dotting-tekniken. Vid ytligare linjer och/eller känsligare områden används Scanning-tekniken.
Behandlingen utförs som enstaka korrigerande behandling, men kan vid behov upprepas efter indikation/omfattning. Tänk på att Kollagenstimulerande- och kvalitetsförbättrande effekt fortlöper i vävnaden upp till 3 månader efter behandling.

Priset är 5500kr för blefaro/ögonlockslyft sedan varierar priset beroende på område och tid på behandlingen.
Jett plasma återbesök är för uppföljning av gjord behandling.
Gratis konsultation för JETT PLASMA.

JETT Plasma Gold är en behandling som erbjuder effektiv huduppstramning, speciellt lämplig för behandling av rynkor/linjer runt ögon och mun samt ögonlockslyft (Blefaroplastik). Det är också en behandling som eliminerar och korrigerar oönskade huddefekter, allt från kärl-/pigmentförändringar till godartade ytliga hudförändringar. Speciellt lämplig vid ytliga kärl, solskadad hud och åldersrelaterade hudförändringar.

JETT Plasma Cosmetic/Silver ”Lift & Tight” erbjuder en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. En behandling som verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävens fasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och effekten är djupverkande med långtidsverkande resultat.

Behandlingen inleds med applicering av lokalbedövande kräm. Området märks ut och fotografering sker.

Efter behandlingen kan man vara svullen på och omkring den behandlade området.
Ansamlingar av gulaktiga/bruna fläckar upp till 0,2 mm i diameter visas och förblir synliga upp till 5 dagar. Alla biverkningar brukar försvinna inom 7 till 10 dagar. Vissa kan dock ha en rosa rodnad i det behandlade området efter avslutad behandling, beroende på känslighet i huden.

PRP håravfall

Man använder en koncentrerad mängd plasma och blodplättar som tas fram från patientens eget blod med hjälp av centrifugering. Medlet injiceras därefter med små stick i hårbotten cirka 3 mm djupt. Plasman innehåller många olika typer av tillväxtfaktorer som tillsammans stimulerar stamcellerna kring hårsäckarna samt ökar blodförsörjningen vilket gör att håret stimuleras till återväxt. Själva besöket tar totalt en timme.
Det behövs oftast tre behandlingar med fyra veckors intervall för att få bästa resultat. Man märker sedan en snabb effekt, vissa redan efter två veckor, där slutresultatet kan ses efter tre till sex månader. Vi rekommenderar att man därefter får en påfyllnad var 6 eller 12 månad för att säkerställa bestående resultat.
Man använder en koncentrerad mängd plasma och blodplättar som tas fram från patientens eget blod med hjälp av centrifugering. Medlet injiceras därefter med små stick i hårbotten cirka 3 mm djupt. Plasman innehåller många olika typer av tillväxtfaktorer som tillsammans stimulerar stamcellerna kring hårsäckarna samt ökar blodförsörjningen vilket gör att håret stimuleras till återväxt. Själva besöket tar totalt en timme.
Det behövs oftast tre behandlingar med fyra veckors intervall för att få bästa resultat. Man märker sedan en snabb effekt, vissa redan efter två veckor, där slutresultatet kan ses efter tre till sex månader. Vi rekommenderar att man därefter får en påfyllnad var 6 eller 12 månad för att säkerställa bestående resultat.

Estetisk tandvård

Kent Möller på Xsensi är utbildningsansvarig för Brilliant Smile i Sverige, och har en gedigen specialistkompetens både teoretiskt och praktiskt. Han har under många års tid blivit vald som Sveriges bästa tandblekare, och har kunder som kommer till honom från hela landet. Idag är tandblekning på klinik det säkraste och effektivaste metoden, där man får resultat omedelbart. På så sätt behöver man inte hålla på med skenor och gel under en veckas tid. Brilliant Smile är den metoden som har minst negativ effekt på tändernas emalj.
Vi kan även erbjuda en miniblekning om det är så att man bara har lättare missfärgningar eller bara behöver en uppfräschning.
Du kan boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom de olika typerna av behandling.
Kent Möller på Xsensi är utbildningsansvarig för Brilliant Smile i Sverige, och har en gedigen specialistkompetens både teoretiskt och praktiskt. Han har under många års tid blivit vald som Sveriges bästa tandblekare, och har kunder som kommer till honom från hela landet. Idag är tandblekning på klinik det säkraste och effektivaste metoden, där man får resultat omedelbart. På så sätt behöver man inte hålla på med skenor och gel under en veckas tid. Brilliant Smile är den metoden som har minst negativ effekt på tändernas emalj.
Vi kan även erbjuda en miniblekning om det är så att man bara har lättare missfärgningar eller bara behöver en uppfräschning.
Du kan boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom de olika typerna av behandling.
En lättare övergripande putsning och behandling av tandsten.
Kent Möller på Xsensi är utbildningsansvarig för Brilliant Smile i Sverige, och har en gedigen specialistkompetens både teoretiskt och praktiskt. Han har under många års tid blivit vald som Sveriges bästa tandblekare, och har kunder som kommer till honom från hela landet. Idag är tandblekning på klinik det säkraste och effektivaste metoden, där man får resultat omedelbart. På så sätt behöver man inte hålla på med skenor och gel under en veckas tid. Brilliant Smile är den metoden som har minst negativ effekt på tändernas emalj.
Vi kan även erbjuda en miniblekning om det är så att man bara har lättare missfärgningar eller bara behöver en uppfräschning.
Du kan boka en kostnadsfri konsultation där vi går igenom de olika typerna av behandling.

Xsensi AB

Xsensi erbjuder estetisk och medicinsk hudvård. Förutom vanlig botox- och fillersbehandling har vi som en av få kliniker även Dermapen4, JETT Plasma förutom vanlig estetisk hudvård. Bli permanent av med besvärande hår med vår IPL laser. Vi erbjuder även marknadsledande Brilliant Smile inom tandblekning och PRP-behandling till att återskapa hårtillväxt. Kliniken drivs av leg läkare och sjuksköterskor där alla är certifierade inom sina behandlingsområden.

Show contact information
Website
Address
Föreningsgatan 26
211 52 Malmö
Open in Google Maps 🗗