What would you like to book?

Välkommen att boka in dig på Yoga eller Reikibehandling hos mig!

Reikibehandling i Skärblacka. Erbjudande just nu: 380 kr (ord.pris 580 kr)

Sommaryoga vid Löfstad slott, i Lunddalen Finspång eller i Skärblacka

Yinyoga och djupavslappning på Sense Of Yoga i Tjällmo.


Du kan betala med swish 123 339 9607 eller bankgiro 285-6672.
Klarna
Offers online payment with Klarna

Services

Yinyoga och djupavslappning på Sense Of Yoga i Tjällmo.
I yinyoga utförs sittande och liggande yogapositioner, som man stannar i under en längre tid. Det är en övning i medveten närvaro och har ett stort meditativt inslag. Passet avslutas med en längre djupavslappning, Yoga Nidra. Passar dig som behöver landa i kroppen och gå ner i varv. Lördagar kl. 10.00-12.00. Pris 270 kr.

Behandlingar

Reiki är en japansk behandlingsmetod som är avslappnande, minskar stress, ökar energi och påskyndar läkande. Det är en behandlingsmetod som passar vid smärta, stress, ångest och olika spänningstillstånd. Introduktionserbjudande t.o.m. 20/6 2019: 380 kr för en behandling (ord. pris 580 kr).

Sommaryoga

Yoga utomhus i Lunddalen, Finspång. Yogan är en mjuk form av hathayoga som passar både nybörjare och vana. Ta med yogamatta och filt. Meddela vid anmälan om du vill låna yogamatta. Pris: 100 kr
Yoga utomhus i Skärblacka. Vi träffas vid Skärblacka café och hembageri kl. 8.30. Yogan är en mjuk form av hathayoga som passar både nybörjare och vana. Ta med yogamatta och filt. Meddela vid anmälan om du vill låna yogamatta. Pris: 100 kr.
Yoga utomhus i slottsparken vid Löfstad slott. Vi träffas vid parkeringen kl.8.45. Yoga är en mjuk form av hathayoga som passar både nybörjare och vana. Ta med yogamatta och filt. Meddela vid anmälan om du vill låna yogamatta. Pris: 100 kr

Yoga med Marie-Christine

Yoga med Marie-Christine erbjuder olika former av yoga i Finspång och Skärblacka. Visionen är att alla ska kunna göra yoga och yogan anpassas efter deltagarnas behov. I Finspång är yogan på Mariagården, Vallonvägen 23 och i Skärblacka är yogan i Skärblacka Folkets Hus.
Yoga med Marie-Christine erbjuder också Reikibehandlingar i Skärblacka.

Show contact information
Website
Opening hours Finspång torsdagar kl. 17.30-19.00.
Skärblacka måndagar kl. 10.00-10.45 och söndagar kl. 16.30-19.15.
Address
Kungsbackevägen 11
617 31 Skärblacka
Finspång-Skärblacka
Open in Google Maps 🗗