What would you like to book?

VÄLKOMMMEN TILL EN NY TERMIN

VÅREN 2019
Schemat gäller till påsk därefter ändrade tider.
(Undantag för klasserna i Trollbäcken som pågår till v 23).
Med reservation för ändringar vissa datum/veckor fram till vecka 15. Bl a sportlov och påsklov. 

(Alla klasser förutom Yinyoga på onsdagar, hålls i studion vid Tyresö golf).

Specialschema söndag 27/1 (v 4) - söndag till 3/2 (vecka 5) 

Söndag 27/1
17.00 SomaMove 45 min
18.00 Yinyoga 60 min
19.15 Yoga från grunden (för nya eller vana, att utforska positionerna i din kropp) 75 min
 
Tisdag 29/1
17.15 Hathayoga Flow 60 min  
18.30 SomaMove 45 min
19.30 Yinyoga 75 min


Måndagar 
17.15 Hathayoga Flow 60 min  
18.30 SomaMove 45 min
19.30 Yinyoga 75 min

Tisdagar 
Se event i kalendarium, tillfälliga klasser och workshops.
Morgonyoga startar v 10


Onsdagar ( Inga klasser 13/2 då det är föreläsning. Se nedan)
18.30 Yinyoga 75 min ( kan finnas tillfälligt lediga platser)
20.00 Yinyoga 75 min ( några lediga platser tills vidare)

Torsdagar  
17.00 SomaMove 45 min
18.00 Yinyoga 60 min
19.15 Yoga från grunden (för nya eller vana, att utforska positionerna i din kropp) 75 min

Fredagar
8.15 Morgonyoga & PY=andningsträning/ meditation ( hatha) 90 min
12.00 Yinyoga 75 min

Söndagar 
9.00 Hathayoga & PY= andningsträning 90 min

*Flow innebär att vi har lite mer flöde i sekvensen, att vi länkar positionerna, är i "rörelse" lite mer.
*PY står för pranayama som är andningstekniker inom yoga.

KALENDARIUM  2019 TYRESÖ

JANUARI
Terminstart v 3 14/1. 


FEBRUARI
Onsdag 13 /2 17.30-19.30
Ayurvedaföreläsning med Dr Sangeeta Balaprakash.
Yinyogaklasserna denna onsdag är inställda.


Se nedan för bokningsbara klasser. 
Notera att man måste gå in på respektive sorts klass/pass för att få upp vilka dagar och tider de är. Om du söker på Yinyoga så kommer bara yinyoga upp, inte t ex hathayoga eller Somamove.
Hör gärna av dig om du undrar något på 073 820 4800.

Reservation för tillfälliga ändringar vissa veckor


PRISER
Per gång: 250 kr  undantag för 45 min Somamove  200 kr.
5 ggr:  1100 kr  
10 ggr: 1900 kr 
Enbart Somamove 5 ggr 800 kr alt 10 ggr 1600 kr

GOOD TO KNOW
Heltidssjukskriven har 20 % rabatt.  


PRIVATPERSONER


YOGA
Nybörjare eller van yogi. Stressad som behöver återhämtning eller lite nere och behöver energi. Boka privatklasser eller kanske en egen klass med ett gäng kompisar, speciellt utifrån när ni kan kanske en svensexa eller möhippa. Hör av dig.

RÖRLIGHET FÖR GOLFARE
Spelar du golf ? Då kanske både mentalt fokus samt bättre rörlighet och balans är något du vill öva upp. Rörlighetsträning kan du boka för dig och dina vänner eller om något på schemat kan passa. 
Du kan läsa mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

Schema, kurser och events inom yoga, SOMAMOVE och personlig utveckling ( självledarskap) finns längst ned på denna sida. Kommer läggas in ASAP. 

INDIVIDUELL COACHING med systemisk grund.Läs mer på min hemsida www.minnafahlstrom.se

FÖRETAG 
Boka POP
Practise of presence med eller utan yoga ( Yoga At Work)
Är du företagare och vill bidra till ökad psykosocial hälsa och återhämtning för dina medarbetare ?  Boka in regelbundna klasser på arbetstid. Visa att du menar att det är en viktig värdering i ert företag.
Jag kan komma till arbetsplatsen på regelbunden basis eller vid enstaka tillfällen. 
Olika typer av yogaklasser eller, föreläsning eller workshop.

Anordna event ? Vill ni kombinera en golf-yoga-mötesdag så kan jag förutom yogan även facilitera workshops eller hålla en interaktiv värderingsworkshop . Ring för mer info 073 820 4800.


IDROTTARE ELLER IDROTTSLAG 2019
YINYOGA FÖR ATLETER eller  YOGA m andningsträning. 
Vill du/ni boka in enstaka eller regelbundna träningstillfällen för dig eller ert lag hör av er för mer info.
info@younitypm.se alt 073 820 4800.


Klarna
Offers online payment with Klarna

Yoga i Trollbäcken

Vilsam, lugn, medvetandegörande yoga med fokus på kroppens bindväv (fascia), leder och ligament. Genom stillhet, positioner som hålls flera minuter samt gravitationen stimulerar vi kroppens långsammare djupare vävnader och öppnar upp där kroppen känns lite mer otillgänglig. Yinyogan tränar dig i mindfulness, mjukar upp kropp, stressar av och ger återhämtning. Yinyoga har en del av sitt ursprung inom TCM (kinesisk medicin) och kallas ibland "the needleless acupunture" då även meridianerna i kroppen stimuleras. Övningarna anpassas till dina förutsättningar och behov.


PRAKTISK INFO
Ta på mjuka sköna kläder. Mattor finns. Portkod behövs.

YOGA på Younity - Peaceful Meetings på Tyresö Golf

Jag är glad att gästas av Ayurvedadoktor Sangeeta Balaprakash som kommer att berätta om vad ayurveda är och hur ayurveda som holistisk kunskap om livet, samt en systerfilosofi till yoga, kan bidra till bättre hälsa. Det handlar om grunderna i Ayurveda. Efter årsskiftet kommer sedan flera föreläsningar med djupdykningar som t ex ayurveda för kvinnors hälsa eller ayurveda för stressreduktion. Föreläsningen är på engelska (men hon pratar även svenska). Läs gärna mer om Sangeeta och hennes utbildningsverksamhet på www.rasayana.se.

Vi träffas från kl 17.00 i min studio Younity Peaceful Meetings, Bäverbäcksvägen 14 (Alec´s golf) i Tyresö. Föreläsningen startar 17.30 och slutar 19.30. Ta med det du behöver för att kunna anteckna om du skulle behöva det.

Avgift 550 kr inkl frukt och te.

Betalning garanterar din plats och görs i samband med bokning till BG 5081-2908 alt swishas till 123 1826 304 Younity Peaceful Meetings.
Anmälan är bindande.
Hör av dig om du undrar något, ring 073 820 4800 eller mejla info@younitypm.se

Välkommen önskar
Minna Fahlström
Det här är en form av vinyasaklass och vinyasa betyder ungefär " att placera på visst sätt" och där man syftar på att in-och utandning sker synkroniserat med rörelse på visst sätt i en position eller förflyttning.

I den här klassen ligger fokus på flöde och inkänning. Här lägger vi mer fokus på att hitta det där flödet och synket. Det är forfarande fokuserad yogapraktik men vi stannar inte upp lika mycket vid tekniska detaljer som i " Yoga från grunden" på måndagar eller "Hathayoga 90 min" på lördagar. Häng på i härligt kraftfullt och samtidigt hänsynsfullt flöde med bakåtböjningar, framåtfällningar, rotationer, höftöppnare och mer utmanande positioner också, alltid i ett vänligt möte med dig själv. Mjuka, stärk, ventilera, värm upp både kropp och hjärta. Vi tillåter oss att vara de vi är och gilla det vi känner. Vi stärker oss inifrån och ut.
Hathayogan mjukar, stärker, balanserar samt förbereder kroppen för sittande andningsövningar s k pranayamas. Klasserna har lite olika upplägg och fokus från gång till annan. Både mer utforskande positioner som vi stannar och andas i med syftet att lära känna kroppen, frigöra där det känns spänt och stärka där det är svagt. Men även flöden som solhälsningar. Hatha är bl a en fysisk yoga som passar många. Den fysiska delen av yogan, asanas, används just för att komma in i kroppen lära känna kroppen och genom andning och närvaro stimulera nervsystemet, öka cirkulation och flöde av livsenergi.

Häng med på en utforskande klass där du kommer upptäcka dina utmaningar och återupptäcka kropp och sinne varje gång du kommer till yogamattan. Koppla ur autopiloten och var öppen för det som känns i stunden. Varje klass tillåter vi oss landa i närvaro och nyfikenhet som det vore första gången vi yogade.


Stressad, utmattad, känsla av meningslöshet sorgsen eller konstant obeskrivligt trött ?

Det är inte för alltid.
Det blir bättre.

Det finns olika sätt att hjälpa sig själv få energi och livsglädjen tillbaka. Ett sätt är fysisk aktivitet och träning i medveten närvaro och acceptans. Men att ta sig någonstans där det är massa folk och intryck kan vara den största utmaningen när man är helt slut, när man inte kommer ur sängen eller känner sig toksorgsen, och är rädd för att börja gråta bland andra.
Att lugn och långsamt få bygga upp sig inifrån andetaget och kroppens förutsättningar är det vi kommer att göra på kursen.
I det här forumet är det ok att vara och din dagsform avgör alltid.
I min lilla studio vid Tyresö golf är det lugnt och personligt. Där min idé är att vi ska kunna yoga, andas och mötas som människor med medkänsla och acceptans både gentemot oss själva och varandra.

Från vecka 10 t o m 14
För dig som känner att du vill återknyta kontakten med dig själv och få energi tillbaka. Du kanske är sjukskriven eller inte, eller bara känner att du i förebyggande syfte vill sänka stressnivåerna, få återhämtning och lite andra perspektiv på balansen i din tillvaro.

Vi träffas 1,5 timme för andning, återhämtande och uppbyggande yoga samt reflektion.
Heltidssjukskriven har 20 % rabatt.


Minst 4 deltagare max 8.
Du bokar dig genom att boka in dig på första tillfället måndag
Vi väcker kroppen och skapar en känsla av flow och cirkulation i kroppen med solhälsningar och andning. Både asanas i flöde och där vi stannar upp och utforskar. Skönt sätt att starta dagen

Passar många eftersom du alltid utgår från där du är och aldrig går längre, djupare än du och din kropp är redo för.
SomaMove® är holistisk fysträning där du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.
En holistisk träningsform som både är atletisk och mjuk och där du får kombinera rytm, andning, närvaro, intensitet, glöd, djuriska toner, gymnastiska övningar och barfotaträning. Är du nyfiken på att lära känna dig själv och din kropp mer samt vill förbättra din kondition, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination så bör du absolut testa SOMA MOVE.

Är du stel, blir du mjuk och är du mjuk blir du stark!


Fokus på kroppens fascia( bindväv). I stilla positioner låter vi vävnader mjukas upp och återfuktas samtidigt som vi låter det aktiva nervsystemet koppla ned och i stället få vilsam återhämtning i kropp och sinne. Mental fokusering och träning i att släppa taget om fysiska spänningar, mentala och känslomässiga hinder.
För dig som är nybörjare eller tidigare yogat men nu vill ta det ett steg i taget. VI bekantar oss med kroppen mjukar, stärker och utforskar. Genom riktad uppmärksamhet och medveten andning kommer stressreduceringen på köpet. Vi böjer och sträcker, vrider kroppen och mjukar sinnet . Du tränar din andning och på ett metodiskt sätt. Största utmaningen för oss är oftast att tillåta oss vara människor, acceptera nuläget och utgå därifrån utan att pressa och jämföra oss. Vi repeterar, tränar, utforskar och lär känna positionerna och kroppen.

Younity Peaceful Meetings

Show contact information
Website
Address
Tyresö Golf
Tyresö
Open in Google Maps 🗗